Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως σε black friday έπαιξε στα 285€ από Media Markt Γερμανίας οπότε μάλλον Χριστούγεννα θα πέσει κάτω από τα 300 και εδώ.

συγκρηνεις Ελλαδα με την υπολοιπη Ευρωπη κακο...

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει κ αυτό παιδιά! Βγαίνει 315 λίρες με μεταφορικά! Στέλνει την ίδια μέρα μέχρι κάποια ώρα αλλιώς την επόμενη εργάσιμη. Επίσης δίνει πόντους με κάθε αγορά για επόμενες αγορές.

https://www.thegamecollection.net/sony-playstation-4-pro-1tb-console-with-fifa-18-gran-turismo-sport-ps4/

κι αυτο τελος, νομιζω καλυτερη προσφορα απο το αλλο σεναριο.

Δημοσ.

συγκρηνεις Ελλαδα με την υπολοιπη Ευρωπη κακο...

Κι όμως και εδώ έρχονται με κάποια καθυστέρηση έστω και με την 10% έξτρα φάπα. Η χαμηλότερη τιμή πχ του PS4 στην Ελλάδα τον Αύγουστο που έπαιξε στα 220€ ήταν ίδια με την προσφορά στην Γερμανία . Απλά σε μεγάλες αγορές οι προσφορές είναι συχνότερες και κρατάνε παραπάνω. Γενικά οι κονσόλες πουλάνε παραδοσιακά στις γιορτές οπότε στοκάρουν για τα Χριστούγεννα. Εκεί λογικά και η Microsoft θα λανσάρει πιο επιθετικά το XBOX One X για να πάρει μερίδιο αγοράς και ελπίζω να ακολουθήσει και η Sony...

Δημοσ.

Για προσφορές στις κονσόλες Χριστούγεννα ή λίγο μετά στις εκπτώσεις... Παραδοσιακά εκεί παίζουν τα καλύτερα...

• Like 1
Δημοσ.
Γεια σας παίδες, θέλω να κάνω δώρο ένα PS4 PRO αρχικά υπολόγιζα να το αγοράσω από Ελληνικό κατάστημα αλλα το βρήκα πιο οικονομικά εδώ: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B074PVN3W9/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

Τώρα διάβασα από τον νηματοθέτη ότι αν προβούμε σε αγορά, να πληρώσουμε με λίρες αγγλίας και όχι να κάνει το amazon μετατροπή σε euro και αυτό με προβλημάτισε λίγο επειδή το έχω ξανακούσει ότι στον πιάνουν, τεσπα.
επικοινώνησα με την τράπεζα να ρωτήσω για το συνάλλαγμα, μεγιστη χρέωση είπαν 6 euro

Αλλα εγω το είχα παραγγείλει νωρίτερα σε euro, πριν δω το νήμα και πριν επικοινωνήσω με την τράπεζα..

τελικά η τιμή σε euro διαμορφώθηκε κάπως έτσι:
EUR 376,17 με 24% ΦΠΑ

Order Summary
Item(s) Subtotal: GBP 249.17
Postage & Packing: GBP 11.58
Total Before VAT: GBP 260.75
VAT: GBP 62.58
Total:
Grand Total: GBP 323.33
Payment Grand Total: EUR 376,17

γίνεται μια προσαύξηση 8.99 GBP δλδ 10.13EUR

Επειδή δεν βλέπω καλά :P το PS4 PRO είναι έτσι με το FIFA 18, δεν έκανα κάποιο λάθος?
τώρα αυτό λογικά θα είναι με βρετανικό φορτιστή με ένα adaptorάκι δεν υπάρχει πρόβλημα σωστά? :)

EDIT: όπου φορτιστής βάλτε εσείς καλώδιο ρεύματος :P

EDIT 2: πριν από λίγο από 299 πήγε 319 και τώρα Price:£347.99, Price in EUR: 404,86... :P

Δημοσ.

To bundle με το Fifa 18 το πήρα την Κυριακή στις 299 λίρες. Με επιλογή πληρωμής σε € μέσα από το amazon μου το βγαζε 376€ ενώ σε λίρες συνολικά με τα μεταφορικά 323 λίρες, πλήρωσα σε λίρες και βγήκε 365€ όσο έβγαζε και η μετατροπή στο google.

Δημοσ.

Παίζει κ αυτό παιδιά! Βγαίνει 315 λίρες με μεταφορικά! Στέλνει την ίδια μέρα μέχρι κάποια ώρα αλλιώς την επόμενη εργάσιμη. Επίσης δίνει πόντους με κάθε αγορά για επόμενες αγορές.

https://www.thegamecollection.net/sony-playstation-4-pro-1tb-console-with-fifa-18-gran-turismo-sport-ps4/

και οι 3 που το παραγγειλαμε, λαβαμε αυτο :

Your order #100556860 has been updated to: Cancelled

Hi there. Unfortunately due to this item's size, weight and its resulting shipping costs we are unable to ship this item to you. Your order has been cancelled and we're very sorry for the inconvenience caused. Kindest regards

Δημοσ.

και οι 3 που το παραγγειλαμε, λαβαμε αυτο :

Your order #100556860 has been updated to: Cancelled

Hi there. Unfortunately due to this item's size, weight and its resulting shipping costs we are unable to ship this item to you. Your order has been cancelled and we're very sorry for the inconvenience caused. Kindest regards

Έλεγε ότι μπορεί να σταλεί στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Ετσι λεει και το game.co.uk και σε αφηνει να πληρωσεις αλλα στα ψιλα γραμματα γραφει οτι εκτος uk δεν στελνει κονσολες

Δημοσ.

Απαράδεκτο! Ποσο μεγάλο ειναι αυτο το αντικείμενο πια ; Ενα PlayStation Pro...

Η οθόνη της υπογραφής ,μου ηρθε απο Amazon.it χωρίς κανένα πρόβλημα !

Κρίμα να ακυρώνει ετσι το Amazon , αμα χάσει κ αυτο την δυναμική του , θα το πω ευγενικά : τον ήπιαμε !

Δημοσ.

Νομίζω αναφέρονται στο thegamecollection και όχι στο amazon. Εμένα πχ το PS4 Pro που πέτυχα προσφορά με 2 παιχνίδια στα ~360€ έφυγε σήμερα με UPS.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...