Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ΑΛΛΆ δεν ήταν το Pro! Όπως επίσης και η επιστροφή Eurobank , το πληρώνεις ΌΛΟ το ποσό , πχ.400€ και μπαίνουν στην κάρτα τα 80€. Και το κυριότερο Πρέπει να είσαι στην Eurobank.

ΆΡΑ πολλά "πρεπει" , ΑΡΑ είναι προσφορά!

Για την ιστορια το pro ηταν

Ημουν ετοιμος να το παρω αλλα πηρα xbox one x

Δημοσ.

Παίζει κ αυτό παιδιά! Βγαίνει 315 λίρες με μεταφορικά! Στέλνει την ίδια μέρα μέχρι κάποια ώρα αλλιώς την επόμενη εργάσιμη. Επίσης δίνει πόντους με κάθε αγορά για επόμενες αγορές.

https://www.thegamecollection.net/sony-playstation-4-pro-1tb-console-with-fifa-18-gran-turismo-sport-ps4/

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει κ αυτό παιδιά! Βγαίνει 315 λίρες με μεταφορικά! Στέλνει την ίδια μέρα μέχρι κάποια ώρα αλλιώς την επόμενη εργάσιμη. Επίσης δίνει πόντους με κάθε αγορά για επόμενες αγορές.

https://www.thegamecollection.net/sony-playstation-4-pro-1tb-console-with-fifa-18-gran-turismo-sport-ps4/

Αυτή θεωρώ είναι ακόμα καλύτερη προσφορά.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το πακέτο με τα παιχνίδια είναι καλύτερο από το να πάρει κάποιος την κονσόλα γυμνή.

Επίσης πιστεύω ότι τα χριστούγεννα ή λίγο μετά θα πέσει και άλλο η τιμή του καθώς θα αρχίσει να πιέζεται στην αγορά από το Χbox One x που μόλις κυκλοφόρησε. Στα 400 που έβγαινε το Xbox One X με την επιστροφή της Eurobank νομίζω ότι ήταν η καλύτερη προσφορά που έπαιξε σε κονσόλα Black Friday. Να σημειώσω εδώ ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξει η ίδια προσφορά επιστροφή και τις γιορτές , δηλαδή σε λιγότερο από μήνα. Το Playstation είναι η καλυτερη επιλογή βέβαια αν κάποιος δε θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 4K gaming και όχι upscaling καθώς και 4K blu ray player. Στα παιχνίδια έχει ακόμα το πάνω χέρι...

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις 4κ τηλεόραση;

Ναι! Ηθελα και εγω ps4 αλλα σκεφτηκα οτι το xbox θα ηταν σιγουρα καλυτερο με πραγματικο 4k και hdr

Σιγουρα θελει αρκετα παραπανω χρηματα αλλα εμμεσα παιρνεις και το 4k player στο πακετο

• Like 1
Δημοσ.

Ναι! Ηθελα και εγω ps4 αλλα σκεφτηκα οτι το xbox θα ηταν σιγουρα καλυτερο με πραγματικο 4k και hdr

Σιγουρα θελει αρκετα παραπανω χρηματα αλλα εμμεσα παιρνεις και το 4k player στο πακετο

Δεν παίζει και το Χ κανονικό 4κ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...