babooniaris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 αυτό είναι που λέει ο λαός πήγε από το κακό στο χειρότερο......α ρε κακομοίριδες τι άλλο θα κάνετε για να πουλήσετε
panosk0 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Το ότι θα επηρεαστεί κάποιος και θα αγοράσει Τ ακριβό κινητό της μοτογολα.... Τ έχουμε χαμένο
vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλα καλα όταν η samsung είχε κινητό με προτζεκτορα η motorola ανακάλυπτε τα κουμπιά
panosveto12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρα τζαμπα διαφημιση για τις αλες εταιριες
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Καλα καλα όταν η samsung είχε κινητό με προτζεκτορα η motorola ανακάλυπτε τα κουμπιά Τι λες καλό μου παιδί.
Ge19921993 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν στεκει καπου αυτο που ειδαμε. Τουλαχιστον στην διαφημιση της samsung δικαιολογουσε πολλα πραγματα για να κανει καποιος το upgrade.
vagmaniac Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Και πρέπει τώρα εμείς να κάνουμε την υποτιθέμενη αναβάθμιση από οποιαδήποτε άλλη εταιρία σε Motorola (γελάω και μόνο στο άκουσμα της εταιρίας), επειδή η κοπελίτσα στην διαφήμιση κόλλησε στη πλάτη του κινητού μια τεράστια κουμούτσα με led ΄για να δει στον τοίχο ένα βίντεο??? Μμμμμμμάααλιστααααα.......
Zus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν στεκει καπου αυτο που ειδαμε. Τουλαχιστον στην διαφημιση της samsung δικαιολογουσε πολλα πραγματα για να κανει καποιος το upgrade. Και σου λέει η Mototrola ότι εγώ έχω όλα τα παραπάνω από τους άλλους δύο συν τον προτζέκτορα. Σήκω Τζομπς να δεις τι θεωρούνε καινοτομία Κινέζοι και Κορεάτες...
forgotten Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Και σου λέει η Mototrola ότι εγώ έχω όλα τα παραπάνω από τους άλλους δύο συν τον προτζέκτορα. Σήκω Τζομπς να δεις τι θεωρούνε καινοτομία Κινέζοι και Κορεάτες... αν σηκωθει θα εξορισει τον τωρινο ceo... της apple εις τα ταρταρα...
ntarlas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 η xiaomi τρόλαρε την motorola που τρόλαρε την samsung που κοροίδευε την Apple που μιλούσε με την Γιαδικιάρογλου 2
el97639 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Θα ειναι γαματο ΟΛΕΣ οι διαφημισεις κινητων να τρολαρουν σε αυτο το ζευγαρι θα ειναι το πιο συναρπαστικο σετ διαφημισεων ever
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Θα ειναι γαματο ΟΛΕΣ οι διαφημισεις κινητων να τρολαρουν σε αυτο το ζευγαρι θα ειναι το πιο συναρπαστικο σετ διαφημισεων ever Όσο ο κόσμος μασάει και τα views κάνουν limit up τόσο θα παίζουν με τα μυαλά του κόσμου. Όσο για αυτούς που έκαναν σχόλια αυτός την έχει πιο μεγάλη να σας θυμίσω ότι όλοι την έχουν μικροί και απλά τρώνε με χρυσά κουτάλια για του λόγου σας. Πάρτε ότι κινητό σας αρέσει μην ασχολείστε με του δισεκατομυριουχους που δεν τους νοιάζει τπτ άλλο από το ωραίο σας πορτοφόλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα