Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης Samsung 55Q7F μιας που εχει αναφερθεί η τεχνολογία qled, προσωπικά δεν έμεινα ευχαριστημένος απο την εν λόγω τεχνολογία, αφού την επέστρεψα πισω σε 10 ημέρες! Πολυ υπερ-κορεσμενα χρώματα! Επίσης σε φωτεινά σημεία, υπήρχε το φαινόμενο clouding,. Το μόνο που μου αρέσε ηταν ο ήχος της,, αλλα σε καμία περίπτωση δεν την δικαιολογεί η τιμή της 2500 που την είχα πάρει!!! Ευτυχώς όμως πήγα sony και τα πράγματα εδω είναι πολύ καλύτερα!

• Like 1
Δημοσ.

Αρα για να καταλαβω. Πλεον δεν θα ειναι προβλημα αν χωραει η τηλεοραση στο σαλονι μας. αλλα αν χωραει το σαλονι μας στην τηλεοραση μας.. γιατι εμενα 150 ιντσες τηλεοραση ειναι το ταβανι μου μονο.

Δημοσ.

Αρα για να καταλαβω. Πλεον δεν θα ειναι προβλημα αν χωραει η τηλεοραση στο σαλονι μας. αλλα αν χωραει το σαλονι μας στην τηλεοραση μας.. γιατι εμενα 150 ιντσες τηλεοραση ειναι το ταβανι μου μονο.

Προφανως δεν διαβασες καθολου τις απαντησεις κατω απο την ειδηση...

Δημοσ.

Χοντρικά, αν κατάλαβα καλά πρόκειται κάτι σαν τις σύγχρονες led διαφημιστικές πινακίδες αλλα σε πιο εξελιγμένη μορφή κ για οικιακή χρήση. Ενδιαφέρον, εντελώς νέα τεχνολογία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...