Προς το περιεχόμενο

Microsoft Surface Pro (2017, M3, 4GB, 128GB) μαζί με type cover - amazon.co.uk - 735€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί με Type Cover (όχι το τελευταίο όμως αν δεν κάνω λάθος).

Τελική με μεταφορικά Αθήνα (την γρήγορη επιλογή) εμένα μου βγαίνει 735€. Νομίζω είναι πολύ καλή τιμή. Σε black friday Ελλάδα το χαμηλότερο που είδα Surface ήταν το 4 με τον Μ3 στα 700 χωρίς type cover.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076KRJG3C/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το type cover είναι UK διάταξη!!! Προσωπικά δεν με πειράζει καθώς τα γράμματα είναι τα ίδια, κάποια σύμβολα αλλάζουν.

Δημοσ.

Ειχε ξαναβγει απο το αγγλικο αμαζον με 2 χρονια εγγυηση και τον Ι5 στις 25/11

Δε το κατάλαβα αυτό, μπορείς να το εξηγήσεις λιγάκι?

Δημοσ.

Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αυτό που έβαλες είναι η τιμή για το Μ3. Κάτω αριστερά δείχνει την επιλογή να ανέβεις σε i5. Οπότε τι εννοείς?

Επίσης δεν μου φαίνεται αυτό το screenshot να είναι από Amazon...

Δημοσ.

επειδη ειχα παρομοιο μοντελο με m3 και επαθα να το δωσω να αναφερω οτι για ενα τυπικο χρηστη ειναι μια χαρα ,ωστοσο ο επεξεργαστης χωλαινει απεναντι σε ι5 τυπικη δυναμη θα ελεγα ι3 σε αυτονομια ειναι θηριο αλλα μην του βαλεις να κανει βαρια δουλεια κερδισες...

ειχα το dell lattitude 11 5175

Δημοσ.

επειδη ειχα παρομοιο μοντελο με m3 και επαθα να το δωσω να αναφερω οτι για ενα τυπικο χρηστη ειναι μια χαρα ,ωστοσο ο επεξεργαστης χωλαινει απεναντι σε ι5 τυπικη δυναμη θα ελεγα ι3 σε αυτονομια ειναι θηριο αλλα μην του βαλεις να κανει βαρια δουλεια κερδισες...

ειχα το dell lattitude 11 5175

Επειδή κι εγώ έχω τον m3, το βασικό του πρόβλημα είναι η μνήμη και όχι ο επεξεργαστής. Είναι μεν λίγο πιο αδύναμος από τον i5, αλλά είναι πολύ σημαντικό το ότι δεν ζεσταίνεται και δεν έχει ανεμιστήρα.

Γνώμη μου, αν κάποιος πάει σε i5, να πάει μόνο στην έκδοση των 8Gb RAM για να δει πραγματικές διαφορές.

Δημοσ.

αυτο ειναι απο microsoft store που δειχνεις παντως

Δημοσ.

Αυτά είναι σχόλια για το Surface σαν συσκευή. Γνωστά είναι όλα. Για την προσφορά κανένα σχόλιο?!?

Δημοσ.

Εχετε δικιο αλλά αν πας σε i5 8Gb πρεπει να ανέβεις σε τελείως διαφορετική κατηγορία τιμής δυστυχώς.

Και εγώ νομίζω απο οτι εχω δει οτι ο M3 σε σύγκριση με τον i5 4GB δεν εχει τρομερή διαφορά.

Επίσης έχω την εντύπωση οτι το M3 του 2017 έχει καλύτερες επιδόσεις από το i5 του 2016.

Δημοσ.

Αυτά είναι σχόλια για το Surface σαν συσκευή. Γνωστά είναι όλα. Για την προσφορά κανένα σχόλιο?!?

Για την προσφορά, καλό είναι να αναφέρουμε ότι το μοντέλο του 2017 δεν περιλαμβάνει το surface pen, πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...