KinigosPsixon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα έχω μια Lg (55LF652v) εξ αρχής με την αγορά είχε ελάχιστο backlight bleeding αλλα τώρα μετά απο 1 χρόνο έχει αρχίζει και καταντάει εκνευριστικό σε ταινίες . Στην αρχή είχε λίγο στην κάτω αριστερή γωνία και τώρα εκει έχει πολύ και στις άλλες 3 έχει εμφανιστεί απο λίγο. Υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν εντός εγγύησης ? γιατι αν συνεχίσει έτσι σε 2-3 χρόνια θα βλέπω μόνο γκρι μαύρο δεν θα υπάρχει . Edit . επικοινώνησα με την Lg είπαν (απ'ότι κατάλαβα) θα στείλουν τεχνικό .
giantzeron Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα έχω μια Lg (55LF652v) εξ αρχής με την αγορά είχε ελάχιστο backlight bleeding αλλα τώρα μετά απο 1 χρόνο έχει αρχίζει και καταντάει εκνευριστικό σε ταινίες . Στην αρχή είχε λίγο στην κάτω αριστερή γωνία και τώρα εκει έχει πολύ και στις άλλες 3 έχει εμφανιστεί απο λίγο. Υπάρχει περίπτωση να μου την αντικαταστήσουν εντός εγγύησης ? γιατι αν συνεχίσει έτσι σε 2-3 χρόνια θα βλέπω μόνο γκρι μαύρο δεν θα υπάρχει . Edit . επικοινώνησα με την Lg είπαν (απ'ότι κατάλαβα) θα στείλουν τεχνικό . Welcome to the club // ομοιοπαθης ...την επιστρέφω σήμερα !!
KinigosPsixon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Την δέχτηκαν πίσω?θα έρθει τεχνικός να την δει την δικιά μου δοκίμασα με κάτι ρυθμίσεις (οπίσθιος φωτισμός ήταν στο 100% και τον μείωσα και κάτι αλλά πείραξα)και είναι λίγο καλύτερα
giantzeron Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Την δέχτηκαν πίσω?θα έρθει τεχνικός να την δει την δικιά μου δοκίμασα με κάτι ρυθμίσεις (οπίσθιος φωτισμός ήταν στο 100% και τον μείωσα και κάτι αλλά πείραξα)και είναι λίγο καλύτερα Δεν υπάρχει καλυτερα... Πληρωσες κατι κ θες να δουλεύει καλα σε όλες τις συνθήκες. Την πήρανε ναι κ μου δώσανε τσ χρηματα πισω
KinigosPsixon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ήρθε τεχνικός μου είπε θα τους στείλει φωτογραφίες αλλά είναι πολύ οριακά για αντικατάσταση λέει. Τους δίνουν λέει κάποια πατερν με τα οποία κρίνουν αν είναι για αντικατάσταση. Χλωμό το βλέπω
heavyrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει καλυτερα... Πληρωσες κατι κ θες να δουλεύει καλα σε όλες τις συνθήκες. Την πήρανε ναι κ μου δώσανε τσ χρηματα πισωΜην το πεις ουτε του παπα! Πρεπει να ειχε υπερβολικο η ησουν πολυ τυχερος!
KinigosPsixon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μην το πεις ουτε του παπα! Πρεπει να ειχε υπερβολικο η ησουν πολυ τυχερος! Και εγώ αυτό νομίζω αν και θα το παλέψω όσο πάει γιατί μου κάνει εντύπωση βοτι αυξήθηκε ενω διαβαζω ότι παραμένει γενικά σταθερο δλδ αν βγει από την εγγύηση και μετα γίνει άσπρη όλη η οθόνη? Επίσης ο τεχνικός εβγαλε φωτό σε κόκκινο και πράσινο χρώμα αλλά δεν φαινόταν κατι σε αυτά τα χρώματα
KinigosPsixon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά τα νέα είναι καλά το αναφέρω γιατί όπου και αν διάβαζα, διάβαζα το αντίθετο ότι για bleeding η αντικατάσταση είναι δύσκολη έως αδύνατη και μόνο σε περιπτώσεις με μεγάλο bleeding. κάτι το οποίο με απέτρεπε από το να επικοινωνήσω για αλλαγή και ευτυχώς επικοινώνησα (πάλι καλά γιατί σε λίγο καιρό τελείωνε η εγγύηση). Με πειρε ο τεχνικός και μου είπε ότι καθώς δεν υπάρχει πανελ για αλλαγή ή τηλεόραση πάει για αντικατάσταση. 1
heavyrain Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μακαρι να σου δωσουν και πιο καινουριο μοντελο!
giantzeron Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πηρα εν τελη την lg 43uj701v // Οκ δε μπορω να πω εξαιρετικη κ σε εικονα κ σε καποια αλλα καλουδια που προσφερει αλλα οκ κατασκευαστικα χανει λιγο anyway Εκανα το light bleeding test χτες βραδυ και ιδου: https://imgur.com/a/b1G2B https://imgur.com/a/pErLN Πως σας φαινεται γτ ειναι αληθεια πως η φωτογραφια το κανει να φεναιται πολυυ χειροτερο ενω δεν ειναι Δυο ερωτησεις που εχω τωρα: 1) Να την παω κ αυτη πισω ? Χτες την πηρα ! Εχει ακομα τις ζελατινες περιμετρικα 2)Μηπως τελικα ολες οι Tv τυπου LED εχουν λιγο πολυ το ιδιο θεμα ? Θα ηθελα για αλλη μια φορα τη γνωμη σας... Αν και για μενα δεν νοειται να πληρωνει καποιος για να παιρνει ελλατωματικο προιον Σας ευχαριστω
KinigosPsixon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μακαρι να σου δωσουν και πιο καινουριο μοντελο! με βάσει και τα σχόλια του @giantzeorn καλύτερα να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω (όσα έδωσα όμως όχι οσο κάνει τώρα ) να βάλω λίγα ακόμα να πάμε σε καμια oled πας και δούμε άσπρη μέρα ... @giantzeron και εμένα στις φώτο που έβγαλε οπ τεχνικός φαινόταν αρκετά πιο άσχημα απ'οτι ήταν για αυτό μάλλον την άλλαξαν τόσο εύκολα αλλα είναι ενοχλητικό , απ'οτι βλέπω η δικιά σου είναι λίγο καλύτερα (εμένα ήταν λίγο πιο έντονο και σχεδόν σε όλο το πλαίσιο όχι σε δύο γωνίες) αλλα πάλι εγώ όταν έβαζα ταινία βράδυ με κλειστά φώτα (και πόσο μάλλον 3d ) πιο πολύ αυτο έβλεπα παρά την ταινια .
heavyrain Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εχει τεραστια σημασια με τι ρυθμισεις (στη φωτογραφικη) τραβας τη φωτο. Μπορεις να το αποτυπωσεις και να φαινεται εντονορα, που ειναι το πιο συνηθες, αλλα και να φαινεται λιγοτερο.
Rebel21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πηρα εν τελη την lg 43uj701v // Οκ δε μπορω να πω εξαιρετικη κ σε εικονα κ σε καποια αλλα καλουδια που προσφερει αλλα οκ κατασκευαστικα χανει λιγο anyway Εκανα το light bleeding test χτες βραδυ και ιδου: https://imgur.com/a/b1G2B https://imgur.com/a/pErLN Πως σας φαινεται γτ ειναι αληθεια πως η φωτογραφια το κανει να φεναιται πολυυ χειροτερο ενω δεν ειναι Δυο ερωτησεις που εχω τωρα: 1) Να την παω κ αυτη πισω ? Χτες την πηρα ! Εχει ακομα τις ζελατινες περιμετρικα 2)Μηπως τελικα ολες οι Tv τυπου LED εχουν λιγο πολυ το ιδιο θεμα ? Θα ηθελα για αλλη μια φορα τη γνωμη σας... Αν και για μενα δεν νοειται να πληρωνει καποιος για να παιρνει ελλατωματικο προιον Σας ευχαριστω Το uniformity σου είναι πολύ κακό αλλά για το ips είναι πολύ συνηθισμένο οπότε και να αλλάξεις μία από τα ίδια να περιμένεις.Είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι αξιόλογο σε πάνελ με τόσο κακό native contrast και χωρίς local dimming. Στις φωτογραφίες σου που σίγουρα δείχνουν χειρότερα απο ότι στην πραγματικότητα φαίνεται bleeding κυρίως αριστερά αλλά δεν είναι τραγική περίπτωση για ips panel, το clouding σου επίσης είναι ανεκτό.Κατά πάσα πιθανότητα αν δεν είσαι doa δεν πρόκειται να σου το αλλάξουν. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι στην πρώτη φώτο φαίνεται να υπάρχει banding που είναι ότι χειρότερο. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν δεν την έχω μπροστά μου απλά αν έχεις vertical banding η τηλεόραση πρακτικά είναι άχρηστη.κάνε κάποιο test και αν όντως ισχύει, πήγαινε την πίσω το συντομότερο.
giantzeron Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον τη πήγα κ αυτη πισω κ παλι ηταν πολυ εξηπηρετικοι στο συγκεκριμένο καταστημα κ μου έδωσαν αλλη. Βίος κ πολιτεία έγινε το θεμα! Αλλα οκ ξαναπηρα samsung αλλη σειρά κ ομολογώ είναι η καλύτερη ολων στο θεμα bleeding clouding κλπ. Αξιζει να σημειωθεί οτι πήγα κ σ αλλο καταστημα κ επέμεναν να την πάω να την αφησω να την στείλουν να τη δει τεχνικος κ μετα αν κ εφόσον να μου την αλλάξουν. Φεξε μου κ γλυστρησα δλ.. Τεσπα ολα καλα
nickefor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Την δέχτηκαν πίσω?θα έρθει τεχνικός να την δει την δικιά μου δοκίμασα με κάτι ρυθμίσεις (οπίσθιος φωτισμός ήταν στο 100% και τον μείωσα και κάτι αλλά πείραξα)και είναι λίγο καλύτερα Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράματα μιας και είδα ότι είχες εμπειρία με το σέρβις της LG. Πρόκειται για την τηλεόραση ενός φίλου την LG 55uj634v που αγοράστηκε πριν 3 μήνες στα 850 ευρώ. Επισυνάπτω ορισμένες φωτογραφίες για να δείτε την έκταση του προβλήματος. Το θέμα του bleeding δεν τον ενοχλεί τόσο, όσο οι κάθετες γραμμές του dirty screen effect που παρότι στη φωτό δεν φαίνονται πολύ, είναι πραγματικά ορατές και κουραστικές στο μάτι σε εικόνες με ποδόσφαιρο ή ουρανό όταν η εικόνα κινείται. Βέβαια, η τηλεόραση εμφανίζει και μια παχια οριζόντια γραμμή η οποία φαίνεται εντονότατα σε πράσινο φόντο. Μπορείτε να δείτε τη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης περίπου 15-20 εκ από τη βάση. Η πιο φωτεινή φωτό είναι με οπίσθιο φωτισμό στο 100%, ενώ η 2η είναι με οπίσθιο φωτισμό 40% και η γραμμή είναι πιο εμφανής. Ο φίλος επικοινώνησε με την lg και τους έστειλε και κάποιες φωτό με τα προβλήματα κι εκείνοι του είπαν ότι θα στείλουν τεχνικό για να την πάρει, να την πάει στο σέρβις κι αν θεωρήσουν ότι τα προβλήματα είναι εκτός των specifations θα την αντικαταστήσουν, αλλιώς θα την γυρίσουν πίσω και θα τον χρεώσουν 51€ για άσκοπη επίσκεψη τεχνικού. Στην δικιά σου περίπτωση σου είπαν το ίδιο πράγμα; Επίσης του είπαν ότι δεν γίνεται επιτόπου έλεγχος στο χώρο, αλλά απλά θα έρθουν να την παραλάβουν. Στην δικιά σου περίπτωση πώς έγινε; Θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσες να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες. Και γενικότερα απευθύνομαι και σε όποιον άλλον γνωρίζει και θέλει να βοηθήσει.. θεωρείτε ότι τα συγκεκριμένα προβλήματα είναι αρκετά ώστε να γίνει αντικατάσταση;; Γιατί μου φαίνεται λίγο εκβιαστικό αυτό με τα 50 ευρώ κι ο φίλος μου φοβάται μήπως του την βγάλουν ΟΚ και τους πληρώσει κι από πάνω. Ευχαριστώ πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα