Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρσι δεν κατάφερα να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας. Έτσι έγιναν διπλά. Όλη αυτή την χρονιά κυκλοφορώ χωρίς τέλη. Δεν είναι 100 ευρώ αλλά 480 και θα έπρεπε να κόψω από πολλά πράγματα για να τα πληρώσω

Έτυχαν και πολλά οικονομικά θέματα ..αστα να πάνε

Στην εφαρμογή μου βγάζει τα τέλη του 2018 τα οποία φέτος μπορώ να τα πληρώσω. Αλλά για τα προηγούμενα δεν μπορώ. Δεν έχω επιπλέον 480. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Πληρώνω τα φετινά και αφήνω τα περσινά?

Δημοσ.

Πέρσι δεν κατάφερα να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας. Έτσι έγιναν διπλά. Όλη αυτή την χρονιά κυκλοφορώ χωρίς τέλη. Δεν είναι 100 ευρώ αλλά 480 και θα έπρεπε να κόψω από πολλά πράγματα για να τα πληρώσω

Στην εφαρμογή μου βγάζει τα τέλη του 2018 τα οποία φέτος μπορώ να τα πληρώσω. Αλλά για τα προηγούμενα δεν μπορώ. Δεν έχω επιπλέον 480. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Λοιπόν, επειδη το ιδιο ακριβως έπαθε περσι συγγενικό μου πρόσωπο.

Ειχε πληρωσει του 2017 και ειχε ξεχάσει του 2016.

Δεν ειχε καμια ενημερωση μέσω τάξις, αλλά όταν πήγε να μεταβιβάσει το αμάξι τον ενημέρωσαν οτι έπρεπε να πληρωσει.

Δε θυμαμαι να του ειπαν τα διπλά ομως Μανωλη. Μηπως να το κοιτάξεις λιγο με την εφορία?

Η ουσία ειναι οτι πλήρωσε του 2016 ετεροχρονισμένα και μεταβιβάστικε το όχημα. Δεν του δημιουργησαν αλλο προβλημα

Δημοσ.

Απλό είναι.Καταθέτεις πινακίδες.

• Like 1
Δημοσ.

Απλό είναι.Καταθέτεις πινακίδες.

Μπήκα στο λογαριασμό στο taxisnet Και μου βγάζει κανονικά να εκτυπώσω το ειδοποιητήριο πληρωμής για τα τέλη του 2018 (240€)

Επίσης με τον ίδιο τροπο μου βγάζει να πληρώσω 480 για τα τέλη του 2017

Μεταβίβαση δεν θέλω να κάνω, πινακίδες γιατί να καταθέσω? Και με τι θα κινούμαι? Θα πληρώσω κανονικά του 2018 ως έχουν και θα αφήσω του 2017 απλήρωτα. Εκτός αν μπορώ μέσω της εφορίας να τα κάνω σε δόσεις.

Δημοσ.

Μπήκα στο λογαριασμό στο taxisnet Και μου βγάζει κανονικά να εκτυπώσω το ειδοποιητήριο πληρωμής για τα τέλη του 2018 (240€)

Επίσης με τον ίδιο τροπο μου βγάζει να πληρώσω 480 για τα τέλη του 2017

Μεταβίβαση δεν θέλω να κάνω, πινακίδες γιατί να καταθέσω? Και με τι θα κινούμαι? Θα πληρώσω κανονικά του 2018 ως έχουν και θα αφήσω του 2017 απλήρωτα. Εκτός αν μπορώ μέσω της εφορίας να τα κάνω σε δόσεις.

Νομίζω κάποιες τράπεζες κάνουν δόσεις τέλη - εφορία κλπ 

uZ2oNG7.jpg

Αν ισχύει μπορείς να βάλεις σε δόσεις τα φετινά και να εξοφλήσεις τα περσινά... 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν χρειάζεται ν'ανοίξω νέο θέμα, έχω ένα λίγο διαφορετικό πρόβλημα.
​Είχε έρθει στη μητέρα μου να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας από το 2000, το 2003 και το 2012!

​Για τις πρώτες 2 χρονιές τα είχε πληρώσει, όπως και κάθε χρόνο, δεν έχει κρατήσει όμως απόδειξη μετά από τόσα χρόνια.
Το 2012 το αυτοκίνητο είχε μεταβιβαστεί, οπότε καταλαβαίνετε πόσο καλά διασταυρωμένα είναι τα στοιχεία τους, προσπαθούν να πιάσουν όσους δεν κρατάνε αποδείξεις μετά από σχεδόν 20 χρόνια, χωρίς να μπορείς ν'αποδείξεις κάτι.
​Τουλάχιστον, είχε κρατήσει απόδειξη για τη μεταβίβαση και αυτό το γλίτωσε, αλλιώς ούτε γι'αυτό θα μπορούσε να κάνει κάτι, ξέρετε αν μπορεί να γίνει πρακτικά κάτι γι'αυτό;
​Όχι, τίποτα άλλο, εδώ και 5 χρόνια της είχαν έρθει, αλλά ένας δικηγόρος έλεγε ότι μπορεί να τα σβήσει και την κορόιδευε κι έχουν μπει και προσαυξήσεις, σχεδόν όσα ήταν να δώσει.

​Έχω απαυδήσει με αυτό το κράτος, προσπαθεί να σε κλέψει με όποιον τρόπο μπορεί, μέχρι και με ψεύτικες οφειλές...

Δημοσ.

Πώς μεταβιβάστηκε αυτοκίνητο με απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας? Αυτό να τους πεις να σου απαντήσουν για αρχή

Δημοσ.

Πώς μεταβιβάστηκε αυτοκίνητο με απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας? Αυτό να τους πεις να σου απαντήσουν για αρχή

Tότε δεν ήταν απαραίτητο να έχουν εξοφληθεί τα τέλη για να γίνει η μεταβίβαση, της είπαν απ'την εφορία.

​Το 2008 έγινε η μεταβίβαση.

Δημοσ.

Θεωρητικά υποθέσεις που χρονολογουνται ως το 2005, παραγράφονται. Πρακτικά δε ξέρω τι παιζει.

Mετά από 20 χρόνια παραγράφονται, αν και δεν ξέρω αν αναγράφεται κάπου...

Δημοσ.

Tότε δεν ήταν απαραίτητο να έχουν εξοφληθεί τα τέλη για να γίνει η μεταβίβαση, της είπαν απ'την εφορία.

​Το 2008 έγινε η μεταβίβαση.

Κατσε ρε συ, αν η μεταβιβαση εγινε το 2008 πως της ζητανε τελη κυκλοφοριας για το 2012;

Δημοσ.

Κατσε ρε συ, αν η μεταβιβαση εγινε το 2008 πως της ζητανε τελη κυκλοφοριας για το 2012;

Προσπαθούν να πάρουν λεφτά απ'όπου μπορούν, απ'ό,τι είδα στο ίντερνετ, δεν είναι η μοναδική περίπτωση.

​Αν δεν είχε κρατήσει την απόδειξη της μεταβίβασης, δε θα μπορούσε ν'αποδείξει ότι έχει γίνει και θα έπρεπε να πληρώσει, όπως πρέπει τώρα γι'αυτά που ισχυρίζονται ότι δεν έχει πληρώσει.

​Εκμεταλλεύονται ότι τότε ούτε υπήρχαν ηλεκτρονικές συναλλαγές, ούτε οι τράπεζες κρατούν αρχεία μετά από τόσα χρόνια.

​Δυστυχώς, δε νομίζω ότι μπορούμε να τα αποφύγουμε και δεν ξέρω ούτε καν για τις προσαυξήσεις αν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

​Έχουμε κράτος που προσπαθεί όσο μπορεί να σε κλέψει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...