Gryzor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα άπαντες! Επειδη το WDTVLive που είχα πασάρει στη μητέρα μου οδεύει προς τον παράδεισο των ηλεκτρονικών σιγά-σιγά, θα ήθελα να της αγοράσω ένα καινούργιο media player. Η μόνη χρήση που κάνει είναι ταινίες/σειρές από USB sticks. Όχι και με τόση έκπληξη συνειδητοποίησα ότι πλέον η αγορά είναι γεμάτη από Android boxes τα οποία ναι μεν υπέροχα (το Shield TV μου δεν το αλλάζω με τίποτα π.χ.) αλλά... δεν μπορώ να μάθω στη μητέρα μου να ξεκινά το kodi, να μπλέκει με libraries, paths κτλ κτλ. Οπότε ήθελα να ρωτήσω, ξέρει κανείς καμμία ΑΠΛΗ λύση για ΑΠΛΗ χρήση; Βάζω το στικάκι-βλέπω-βγάζω το στικάκι; Οποιαδήποτε σύσταση ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ! Θ
razkal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 το στικακι μπαινοβγαινει και στα android boxes, δεν χρειαζεται να σεταρεις kodi. 1
Gryzor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 @razkal: ναι, μπαινει και βγαινει, αλλά ένας μεγάλος άνθρωπος, πώς παίζει αρχεία από αυτό με εύκολο τρόπο; Στο WD (όπως και σε όλα τα παλιότερα), έβαζες το στικάκι και σου έβγαζε απευθείας τα περιεχόμενά του κι έπαιζες - the end. Με android τί front end υπάρχει που να δίνει τέτοια δυνατότητα; @Ntinaras: μία παλιότερη Sony είναι, δεν έχει media player αν αυτό είναι που υπονοείς...
villasg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Android tvbox , ξηλωνεις τα παντα ( kodi κλπ ) και απλα τα παιζει με τον ενσωματωμένο player (click and play) . ή βαζεις καποιον αλλο player και το βαζεις ( το player) να ξεκινα με την εκκινηση του tvbox . ή να ανοιγει απευθειας ο file explorer μολις μπει το στικακι ή οταν μπουταρει το μηχανημα ( πατωντας εκει το αρχειο καλειται ο player και ξεκινα ) Αψογο και ευκολο player εχει η Zidoo στα μηχανακια της , αλλα προσανατολισου σε κατι απλο /φτηνο με 1 ή gb ραμ ... Δεν θα ξοδεψεις πανω απο 30+/- ευρωπουλακια Επισης βρισκεις στα μτχ θηρια player σε ξεφτιλα τιμες πλεον ...... ( εδωσα το popcornhour A300 με 2tb δισκο 100€ )
Gryzor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Προσπαθώ να καταλάβω τη διαδικασία στην πράξη... Οκ, πες ότι είναι ανοιχτό/rooted και μπορώ να ξηλώσω τα πάντα. Πες ότι μπορώ να κάνω autostart σε έναν file manager (ο οποίος θα πρέπει να είναι και απλός). Αυτό που λες για τον ενσωματομένο player... τί ακριβώς είναι; Ποιος player είναι ενσωματωμένος σε android? Δεν έχω δεί τίποτα που να του δίνεις ένα μέσο και να σου ανοίγει κάποιος player με το file list του μεσου! Καλά φαίνονται και της Zidoo και όμορφα, και όντως να πεις ότι δίνεις €30 να παίξεις να δεις αν γίνεται δεν τρέχει και τίποτα. Αλλά δυστυχώς δεν έχει κανείς Ελλάδα... Αλλά νταξει, μηχανάκια android βρίσκεις, το διαδικαστικό είναι το πιο δύσκολο
villasg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον η φιλοσφια ειναι απλη . Ξηλωνεις τα παντα εκτος του μαμα file manager και του μαμα player . Ρυθμιζεις να τρεχει με το ξεκινημα ο file manager ή ο player (ή απλα να ειναι το μονο εικονιδιο που αφηνεις στην αρχικη οθονη ) . Κουμπωνεις usb και σου εμφανιζει περιεχομενο . Κλικ στο αρχειο που θες και απλα το παιζει μεσω player ( καποιοι manager δεν το κανουν οποτε χρησημοποιεις σε αυτη την περιπτωση τον player ) Υπαρχουν και απειρα apps για αυτοματισμο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.launcher.plugin https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.startupmanager https://www.techrepublic.com/article/auto-launch-apps-when-plugging-into-your-android-device/ 1
Gryzor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 To startup manager νομίζω απλά ενεργοποιεί/απενεργοποιεί εφαρμογές στο boot, δεν κάνει auto-launch, αλλά το plug-in launcher φαίνεται ενδιαφέρον (δεν θα ήθελα να μπλέξω με tasker κτλ σε μηχάνημα μάνας ). Από πλευράς workflow όμως δεν έχω βρει media player που να βγαίνει και πάλι στον file manager όταν τελειώσει το playback... έχεις τίποτε υπόψιν; Σ'ευχαριστώ! Απ'ό,τι φαίνεται μάλλον σε κάτι απλό σε android θα πρέπει να πάω...
chios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/1793/psifiakoi_dektes.html μια απλή και φτηνή λύση είναι ένας αποκωδικοποιητής digea όλοι διαθέτουν media player
soteras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ενας αποδοικοποιητης του 20 εχει πλαυερ και ειναι απλο βαζεις στικ πατας πλαυ και ολα καλα απλα να βρεις εναν να διαβαζει ολους τους τυπους αρχειων
Gryzor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ναι, σε αυτή τη λύση πήγε το μυαλό μου και καλά κάνετε και την αναφέρετε, αλλά... όσα τέτοια έχω δει έχουν τρελλά ανίσχυρους επεξεργαστές! Από αυτά που ακόμη και η περιήγηση στο μενού είναι χτικιό... Έχετε δει κανένα που να είναι σχετικά δυνατό;
villasg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Οσα εχω δει εγω εχουν δυσχρηστο μενου , ασυμβατοτητες με διαφορα φορμα και υποτιτλους κλπ . νομιζω πιο καλο tο Boxακι 1
bluesattack Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αγοραζεις παλι μεταχειρο το wd live gen 3.Παιζει τα παντα , εκτος απο H.265 , με hd ηχο.Τι να τα κανεις τα αλλα ? 1
Gryzor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αγοραζεις παλι μεταχειρο το wd live gen 3.Παιζει τα παντα , εκτος απο H.265 , με hd ηχο.Τι να τα κανεις τα αλλα ? Χμ, δεν έχεις κι άδικο... Υποθέτω εννοείς το WD TV Live Streaming Media Player (Gen 3)? Η ^%@ είναι πως έχω ένα τέτοιο, ήμουν beta tester για την WD και μου το είχαν στείλει, αλλά το είχα brickάρει γμτ :D
bluesattack Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ναι αυτο.Ενα 40 αρι το ειχα παρει απο εδω.Εδω δεν καθομαι να ασχολουμαι εγω με android ..θα καθισει η μητερα σου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα