Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά περνάνε quality control η απλά βγαίνουν στην παραγωγή χωρίς κανένα ελενχο;

Γιατί τέτοιες μάρκες συχνά βγάζουν θέματα εξαρχής.

Έχω διαβάσει για pixel,καμένες οθόνες,θέματα με wifi και πολλά άλλα.

Δημοσ.

Ενα φθηνό teclast πάντως το έχω παντρέψει με ενα wifi repeater (σε απόσταση 1-2 μέτρων) και δουλέυει μια χαρά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, λόγω της χαμηλής τιμής, αξίζει το ρίσκο για όποιον το πρόλαβε. 

Δημοσ.

γενικά όταν ψωνίζουμε απο ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest βάζουμε τρόπο αποστολής registered airmail?

Εφόσον είναι Ευρώπη ότι κ να βάλεις δεν πειράζει
  • Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω στο θέμα Wifi να μην είναι σαν τα teclast. Αν απομακρυνθείς 5 μέτρα από το modem, σήμα πάπαλα.... 

+1. Επίσης θέμα με οθόνη/ήχο. Σε ένα Teclast X80 Pro, η οθόνη πολύ χαμηλή φωτεινότητα (για εξωτερικό χώρο πολύ δύσκολα) και το ηχείο ακούγεται κυριολεκτικά σαν να είναι ακουστικό handsfree στην δυνατότερη ένταση.

Δεν ξέρω αν γενικά πρέπει να περιμένουμε τίποτα καλύτερο σε αυτά τα επίπεδα τιμής, έψαχνα κι ένα δεύτερο ταμπλετάκι σε αυτήν την τιμή για ηλικιωμένο άτομο και έχω ξενερώσει.

Δεν ξέρω αν τα Chuwi είναι καλύτερα.

Δημοσ.

Δύο chuwi Hi8 που έχω εδώ και 2 χρόνια, στο θέμα του wifi είναι άψογα..... δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα....

Είναι ανάλογα σε τι παρτίδα θα πέσεις...

Δημοσ.

Είναι ανάλογα σε τι παρτίδα θα πέσεις...

Το ένα με το άλλο έχουν διαφορά 3-4 μήνες..... δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να πέσεις σε προβληματικό.... αλλά γενικά όπου διαβάζω το σύνολο των αξιολογήσεων είναι θετικές.... το ίδιο και για μένα..... 

Βέβαια τα ίδια άκουγα και για τις τηλεοράσεις Samsung και έκανα το λάθος να αγοράσω μία και ακόμα τυραννιέμαι... 

Δημοσ.

Αυτό ισχύει. Εδώ έχω φίλο που έχει πάρει ένα μάτσο συσκευές Turbo-X (μιλάμε για 2 λάπτοπ, 3-4 τηλεοράσεις, τάμπλετ) και είναι απόλυτα ικανοποιημένος, χωρίς θέματα με βλάβες κλπ.

@IcemanGr71 από οθόνη και ήχο πώς είναι το Hi8; Γιατί αυτό έβλεπα τότε μαζί με το Teclast.

Δημοσ.

@IcemanGr71 από οθόνη και ήχο πώς είναι το Hi8; Γιατί αυτό έβλεπα τότε μαζί με το Teclast.

Το ένα το έχω εγώ με πληκτρολόγιο, θήκη και bluetooth mouse..... win 10 χρήση κυρίως και το άλλο ο μικρός μου, το οποίο το έχει ξεσκίσει σε παιχνίδια (android), πολλά από τα οποία κάνουν χρήση του internet (online - για αυτό ξέρω ότι το wifi δεν κολλάει).... Η οθόνη είναι απίστευτη από θέμα ευκρίνειας και απόδοση χρωμάτων... ο ήχος μια χαρά, δυνατό ηχείο (και το λέω γιατί του λέω συνέχεια του μικρού να χαμηλώσει την έντασης).... 

:-)

P.S. Άμα θες εγγύηση από εδώ, να μην έχεις το άγχος για τελωνεία, χαλασμένα pixels κτλ. μπορείς να πας safe να πάρεις το Hi8 Pro από Ελλάδα...

http://www.public.gr/product/chuwi-hi8-pro-tablet-8-32gb-leyko/prod8810890pp/

Βέβαια η τιμή είναι τσιμπημένη σχεδόν 50% αλλά.... Ελλάδα...

Δημοσ.

Το ένα το έχω εγώ με πληκτρολόγιο, θήκη και bluetooth mouse..... win 10 χρήση κυρίως και το άλλο ο μικρός μου, το οποίο το έχει ξεσκίσει σε παιχνίδια (android), πολλά από τα οποία κάνουν χρήση του internet (online - για αυτό ξέρω ότι το wifi δεν κολλάει).... Η οθόνη είναι απίστευτη από θέμα ευκρίνειας και απόδοση χρωμάτων... ο ήχος μια χαρά, δυνατό ηχείο (και το λέω γιατί του λέω συνέχεια του μικρού να χαμηλώσει την έντασης).... 

:-)

P.S. Άμα θες εγγύηση από εδώ, να μην έχεις το άγχος για τελωνεία, χαλασμένα pixels κτλ. μπορείς να πας safe να πάρεις το Hi8 Pro από Ελλάδα...

http://www.public.gr/product/chuwi-hi8-pro-tablet-8-32gb-leyko/prod8810890pp/

Βέβαια η τιμή είναι τσιμπημένη σχεδόν 50% αλλά.... Ελλάδα...

banggood με priority line παίζει συχνά στα 75€. Με 150€ παίρνεις πολύ πολύ καλύτερα ταμπλετ...

Δημοσ.

Πολύ καλό το ταμπλετ το έχω εδώ και ένα χρόνο(195 το είχα πάρει με το πληκτρολόγιο και stylus).Στα windows δουλεύω μέχρι και autocad.Εχει 2 εβδομάδες που μου έσπασε η οθόνη όμως και ψάχνω ανταλλακτικό.Βεβαια αν μπορώ να το πετύχω στα 73 μάλλον συμφέρει να το ξαναγορασω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...