Alekos7575 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα σας Παιδια! Σορρυ Για την ερωτηση που μπορει ναι ειναι εκτος τοπου και χρονου!!!!! Βλακεια δηλαδη!!! Εχω ενα tplink 9980 Μπορει αυτο το ρουτερ να πιασει fiber και αν ναι τι ταχυτητα μπορει να πιασει? Μελλοντικα εννοω οταν θα ερθει το fiber στη περιοχη μου. Σορρυ και παλυ αν ειναι βλακια η ερωτηση μου!!!!!!!!! Ευχαριστω πολυ!!!!!!!! Καλη σας μερα!!!!!!
bill2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 με το vectroring αυτο δεν είναι συμβατό μόνο σαν access point αν το βάλεις
jkoukos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δεν είναι συμβατό με το vectoring, με το firmware του κατασκευαστή και δεν πρόκειται να αναβαθμισθεί. Μπορεί όμως μα δουλέψει σε γραμμή Vectoring: α. Με εναλλακτικό firmware (OpenWRT, Lede), σαν κανονικό modem/router. Δεν δουλεύει όμως η μπάντα 5GHz. β. Σαν απλό ασύρματο Router, πίσω από άλλο modem που θα είναι στην τηλεφωνική γραμμή. γ. Σαν απλό switch/AP, πίσω από άλλο modem/router.
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα σας Παιδια! Σορρυ Για την ερωτηση που μπορει ναι ειναι εκτος τοπου και χρονου!!!!! Βλακεια δηλαδη!!! Εχω ενα tplink 9980 Μπορει αυτο το ρουτερ να πιασει fiber και αν ναι τι ταχυτητα μπορει να πιασει? Μελλοντικα εννοω οταν θα ερθει το fiber στη περιοχη μου. Σορρυ και παλυ αν ειναι βλακια η ερωτηση μου!!!!!!!!! Ευχαριστω πολυ!!!!!!!! Καλη σας μερα!!!!!! περα απο το firmware με custom firmware vectoring δεν παιζει.επισης αν μιλαμε για fiber to the home παλι δεν παιζει.και επισης και σε vdsl ακομα και χωρις vectoring δεν παιζει παραπανω απο 100 mbit .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα