Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μην πέτυχα το -50% αλλά και πάλι αυτό το σετ ακόμα και στα €124 θεωρώ ότι είναι καλή τιμή ή όχι;

https://www.gearbest.com/surveillance-camera-system/pp_1253394.html

4 κάμερες + DVR + 1Tb.

το θεμα ειναι και να το παρεις θα στο στειλουν? η θα βρουν δικαιολογια και θα ριξουν ακυρο?

επισεις κανουν κατι κουλα με τους χρονους παραδοσης πλεον οποτε ποτε θα το λαβεις?

• Απαντ. 415
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο φίλος μου πλέον, ο Winifred απο το Gearbest μου απάντησε σήμερα αυτό:

Thank you very much for your order with Gearbest.

I have checked the stock availability and I'm pleased to inform you that the items you have ordered are in stock and are now ready for shipping.
Once your order has been shipped out we will send you a confirmation email. 

We kindly ask that you could wait a little more for the shipping information.

Alternatively, you can also see the information when you log in your account on our website and review your order here http://user.gearbest.com/my-orders.html  

Thank you for your patience and kind support.

(5ο reply στο ticket μου για την παραγγελία που έκανα στις 28/11)

Δημοσ.

εδω το καλο copy paste. Απαραδεκτοι....μου εβγαλαν το λαδι και εμενα...

Δημοσ.

Το ίδιο μου είχαν απαντήσει στις 12/12 και ότι θα χρειαστούν μέχρι και 8 εργάσιμες για να τα στείλουν. Η παραγγελία έγινε στις 28/11

Δημοσ.

Κι εμένα ακριβώς το ίδιο μου είχαν στείλει! Η Vicky όμως όχι ο Winifred! Χαχαχα! Τσπ! Μετά από 5-6 tickets τελικά έστειλαν και το τελικό email με την επιβεβαίωση ότι τα έχουν στείλει άσχετα αν μου είχε έρθει μήνυμα στο κινητό από DHL ότι είναι στο δρόμο! Επιτέλους 27/12 θα το έχει έρθει! Για να δούμε!

Δημοσ.

Υπομονή παιδιά. Το συγκεκριμένο mail το πήρα 3-4 φορές ως απάντηση. Θα τα στείλουν απλά σου βγάζουν την ψυχή. Απαιτήστε compensation πάντως για την ταλαιπωρία. Εγώ πηρα 300 gearbest points= περιπου 7$. Λεφτά δεν δίνουν αλλά κάτι είναι για καμιά μικρή παραγγελία.

Δημοσ.

Καλησπερα παρέλαβα και εγω σημερα ενώ ηταν για 27/12, αγορά 26/11 το κιτ καταγραφικό με 4 κάμερες 3000 tvl χωρίς δισκο,όπως εχουν πει και τα αλλα παιδιά απλα αξίζει πολυ παραπάνω λεφτά, στα 28 ευρώ ειναι κυριολεκτικά τσάμπα αν αναλογιστεί κανεις οτι με 20 εδω παίρνεις μια μονο καμερα με μέτρια ανάλυση. Θα συνιστούσα σε όσους περιμένουν ακομη να μην ακυρώσουν εαν το σκέφτονται και να το τραβήξουν όσο παει καθως σε αυτά τα χρήματα δεν νομιζω να υπάρξει κατι ανάλογο σύντομα.

Τελος μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει, με το κιτ αυτο θα αντικαταστήσω παλιές κάμερες που εχω ανάλυσης 400tvl καλώδια μπορω να χρησιμοποιήσω τα ιδια που εχω τωρα επάνω η πρεπει να τα αλλαξω ; (Ιδια φυσακια με τα Καινουρια)

Δημοσ.

Και εγώ είχα λάβει μυνημα για 27/12, μετά από 2-3 tickets. Σήμερα έλαβα sms, και παρέλαβα τα μισά μόνο (το σετάκι με τις κάμερες). Ο υπάλληλος της DHL μου είπε νομίζω έχεις και άλλο πακέτο, το κοίταξε και όντως κάτι είδε... Οπότε θα μου ξαναέρθει για να φέρει και τα υπόλοιπα. Περίεργο πάντως.. Εχω έναν μόνο αριθμο φορτωτικής. 

Τωρα που κοιτάω και το Tracking Nr παντως μέχρι την Βουδαπέστη είχα 2 τεμάχια που ταξίδευαν μαζί, μετά χωρίστηκαν :P

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα την παραγγελία αλλά μου ήταν λήψη εννοω είχα παραγγείλει 5 αντικείμενα μου ήρθαν 3 σε αριθμημένα σε 1/3 2/3 3/3 εννοω 3 πακετακια ξεχωριστα υπάρχει περίπτωση τα άλλα δύο να τα έχουν ξεχωριστή αποστολή?

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα την παραγγελία αλλά μου ήταν λήψη εννοω είχα παραγγείλει 5 αντικείμενα μου ήρθαν 3 σε αριθμημένα σε 1/3 2/3 3/3 εννοω 3 πακετακια ξεχωριστα υπάρχει περίπτωση τα άλλα δύο να τα έχουν ξεχωριστή αποστολή?

Αυτο θα το δεις με το Tracking απο το site της dhl. Υπαρχει περιπτωση να μη τα ειχε παρει μαζι του ο κουριερ, ειχε γινει και σε εμενα και το αντιληφθηκα προτου μου το φέρουν και τους πηρα τηλεφωνο και γυρισε πισω και πηρε και το 2ο

Δημοσ.

Μα κάθε δέμα είχε επάνω το tracking number και είχε αριθμημένα πρώτο δέμα 1/3 δεύτερο δέμα 2/3 και τρίτο 3/3 σαν να σου έλεγε ότι ο κωδικός αποστολής ήταν ένας και είχε 3 δεματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...