NaGR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 άμα είσαι Αθήνα μπορεί να παραλάβεις και σήμερα. τσέκαρε αν μέχρι τώρα έχει βγει για παράδοση και θα ξέρεις. 1
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 άμα είσαι Αθήνα μπορεί να παραλάβεις και σήμερα. τσέκαρε αν μέχρι τώρα έχει βγει για παράδοση και θα ξέρεις. Μόλις Μ ήρθαν 2 μηνύματα ότι θα παραδώσουν σήμερα. Τέλεια
aristarhos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις Μ ήρθαν 2 μηνύματα ότι θα παραδώσουν σήμερα. Τέλεια Σε βλέπω σε όλα τα νήματα να αγοράζεις τα απάντα, "ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει". Εντάξει, δεν κρατιέμαι άλλο και θα το ρωτήσω. Πες μου σε παρακαλώ: Έχεις κερδίσει το Τζόκερ; Τι δουλειά κάνεις; Θα τρελαθώ.
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 εμενα τιποτα ακομα ουτε το σετ καταγραφικο καμερες που πηρα στα 28 ουτε η δευτερη παραγγελια με την ΙΡ καμερα στα 8.50 το καταγραφικο στα 15 και το ψυγειακι... Ανοιξα τικετ και ειπαν εχουν στοκ κ ειναι να τα στειλουν συντομα....
siegfried_gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ μετά από 5,6 απαντήσεις στο ticket με ευγενικό ύφος και με μπινελίκια στη συνέχεια ακόμα το βλέπουν το θέμα. Αν δεν τα χρειαζόμουν (4 ip Sricam 1080p εσωτερικού χώρου) θα είχα κανονίσει για refund. Παραγγελία 27/11.
_2fast Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μετά απο το 2ο μήνυμα στο support ticket πήρα αυτή την απάντηση: We have investigated the order, it will takes 3-5 business days. We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused. Thank you so much for your continued patience and kind understanding. Η παραγγελία μου έγινε στις 28/11. 1
siegfried_gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Τις ίδιες π...ριες μου λένε κι εμένα. Τυποποιημένο μήνυμα μου φαίνεται 1
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μόλις Μ ήρθααααν!!Ζεστά ζεστά Ταχύτατη πάντως η DHL μπράβο τους.Άντε κ καλό μας unboxing Thanks κ πάλι ts!!Μέσα στο Σ/Κ θα κάτσω να κάνω εγκατάσταση κτλπ Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2017 από matrixxx spoiler 2
grigas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα χθες μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και μπορεί να έφερναν σε έως 15 ημέρες, άνοιξα case για refund και σήμερα ήρθε το refund. Καλή καρδιά...
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Να μεινουμε ΜΟΝΟ σε αναφορες εξελιξης παραγγελιων. Γι αυτα μενουν ανοικτα τα θεματα ληγμενων προσφορών που εχουν προβληματα εκτελεσης. Οχι για αστειακια και να γεμιζουν ετσι οι σελιδες και να χανονται οι πληροφοριες αυτες. Αν σεβομαστε οσους μας διαβαζουν δηλαδη... 2
siegfried_gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα χθες μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και μπορεί να έφερναν σε έως 15 ημέρες, άνοιξα case για refund και σήμερα ήρθε το refund. Καλή καρδιά... Τι είχες παραγγείλει;
stelios18120 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 αγορασα αυτο το συστημα https://www.gearbest.com/surveillance-camera-system/pp_1253489.html μπορει κανεις να μου πει τι δισκο 1tb φοραει για να παραγγειλω άλλο ένα τεμαχιο που θελω ? το μονο που βρηκα είναι ότι είναι 1tb αλλα δεν ξερω ουτε τι τυπος-μαρκα-διαστασεις κτλπ ειναι
stelios18120 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 εννοεις να ανοιξω το καταγραφικο από κατω να ξεβιδωσω κτλπ? γτ ακομα δεν το εχω βαλει σε λειτουργια να δω μηπως μεσω του μενου λεει τι φοραει. αν εννοεις για ξεβιδωμα και τετοια δεν το ανοιγω καινουργιο μηχανημα λυπάμαι να το κανω μην παει και γινει τιποτα.
grigas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Τι είχες παραγγείλει; https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1252738.html στα 72 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις