Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άμα είσαι Αθήνα μπορεί να παραλάβεις και σήμερα.

τσέκαρε αν μέχρι τώρα έχει βγει για παράδοση και θα ξέρεις.

• Like 1
  • Απαντ. 415
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

άμα είσαι Αθήνα μπορεί να παραλάβεις και σήμερα.

τσέκαρε αν μέχρι τώρα έχει βγει για παράδοση και θα ξέρεις.

Μόλις Μ ήρθαν 2 μηνύματα ότι θα παραδώσουν σήμερα.

Τέλεια :)

Δημοσ.

Μόλις Μ ήρθαν 2 μηνύματα ότι θα παραδώσουν σήμερα.

Τέλεια :)

Σε βλέπω σε όλα τα νήματα να αγοράζεις τα απάντα, "ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει".

Εντάξει, δεν κρατιέμαι άλλο και θα το ρωτήσω.

Πες μου σε παρακαλώ: Έχεις κερδίσει το Τζόκερ;

Τι δουλειά κάνεις; Θα τρελαθώ.

Δημοσ.

:cry:  :cry:  :cry:

εμενα τιποτα ακομα ουτε το σετ καταγραφικο καμερες που πηρα στα 28 ουτε η δευτερη παραγγελια με την ΙΡ καμερα στα 8.50 το καταγραφικο στα 15 και το ψυγειακι... Ανοιξα τικετ και ειπαν εχουν στοκ κ ειναι να τα στειλουν συντομα....

Δημοσ.

Εγώ μετά από 5,6 απαντήσεις στο ticket με ευγενικό ύφος και με μπινελίκια στη συνέχεια ακόμα το βλέπουν το θέμα. Αν δεν τα χρειαζόμουν (4 ip Sricam 1080p εσωτερικού χώρου) θα είχα κανονίσει για refund. Παραγγελία 27/11.

Δημοσ.

Μετά απο το 2ο μήνυμα στο support ticket πήρα αυτή την απάντηση:

We have investigated the order, it will takes 3-5 business days.

We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused.

Thank you so much for your continued patience and kind understanding.

Η παραγγελία μου έγινε στις 28/11.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις Μ ήρθααααν!!

Ζεστά ζεστά :)

Ταχύτατη πάντως η DHL μπράβο τους.

Άντε κ καλό μας unboxing :)

Thanks κ πάλι ts!!

Μέσα στο Σ/Κ θα κάτσω να κάνω εγκατάσταση κτλπ

post-210891-0-06464100-1512741012_thumb.jpgpost-210891-0-97332500-1512741080_thumb.jpgpost-210891-0-05129200-1512741117_thumb.jpgpost-210891-0-72944800-1512741332_thumb.jpgpost-210891-0-80583500-1512741354_thumb.jpg

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler
  • Like 2
Δημοσ.

Εμένα χθες μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και μπορεί να έφερναν σε έως 15 ημέρες, άνοιξα case για refund και σήμερα ήρθε το refund. Καλή καρδιά...

• Moderators
Δημοσ.

Να μεινουμε ΜΟΝΟ σε αναφορες εξελιξης παραγγελιων. Γι αυτα μενουν ανοικτα τα θεματα ληγμενων προσφορών που εχουν προβληματα εκτελεσης. Οχι για αστειακια και να γεμιζουν ετσι οι σελιδες και να χανονται οι πληροφοριες αυτες. ;) Αν σεβομαστε οσους μας διαβαζουν δηλαδη...

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα χθες μου είπαν ότι δεν έχουν απόθεμα και μπορεί να έφερναν σε έως 15 ημέρες, άνοιξα case για refund και σήμερα ήρθε το refund. Καλή καρδιά...

Τι είχες παραγγείλει;

Δημοσ.

αγορασα αυτο το συστημα

https://www.gearbest.com/surveillance-camera-system/pp_1253489.html

μπορει κανεις να μου πει τι δισκο 1tb φοραει για να παραγγειλω άλλο ένα τεμαχιο που θελω ? το μονο που βρηκα είναι ότι είναι 1tb αλλα δεν ξερω ουτε τι τυπος-μαρκα-διαστασεις κτλπ ειναι

Δημοσ.

εννοεις να ανοιξω το καταγραφικο από κατω να ξεβιδωσω κτλπ?

γτ ακομα δεν το εχω βαλει σε λειτουργια να δω μηπως μεσω του μενου λεει τι φοραει.

αν εννοεις για ξεβιδωμα και τετοια δεν το ανοιγω καινουργιο μηχανημα λυπάμαι να το κανω μην παει και γινει τιποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...