johnyskar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Χαίρετε, πριν 2-3 μηνες κοιταζα αυτο το θεμα, αφορουσε κυριως το αν πρεπει να παρω νεα οθονη εφοσον παρω καρτα, τελικα πρεπει(επειδη η τωρινη εχει μονο VGA). Το αφησα τοτε και εκανα αλλη αναβαθμιση(κινητο). Τωρα με αφορμη Cyber Black Days και λοιπα, με ξεσηκωσε παλι μηπως εβρισκα καποια ευκαιρια. Δεν βρηκα(παραλιγο να παρω την MSI 1050 OC 4 GB αλλα εξαντληθηκε απο πλαισιο 160Ε). Μιας και ξαναμπηκα στο τριπακι, θελω γνωμες για δυο σκελη: Τωρινο συστημα: Case: Bitfenix Merc Beta RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Vengeance 1600mhz CPU: i5 3470 3.2 ghz PSU: Corsair VS 650 Μητρικη: Gigabyte B75M-D3H GFX: Palit Gtx 650 2GB SSD: Corsair Force GS 128GB Οθονη: Samsung Syncmaster 2243sn Καρτα: Θελω <200 ευρω και οσο κοντα στα 150, εχω καταληξει στην Gigabyte 1050 Ti 4GB Windforce OC, δεν ειμαι εμπειρος απο Hardware αλλα νομιζω οτι Gigabyte ειναι η καλυτερη επιλογη, ειναι τετοια και η μητρικη μου(για καλυτερη συνεργασια, λεμε τωρα). Απτην Palit δεν εμεινα ικανοποιημενος, μαρεσει και η AMD αλλα βλεπω οτι τα αντιστοιχα μοντελα ειναι πιο αδυναμα η πιο ακριβα. Η 1050 Ti 4 GB εχει πολλες εκδοσεις απλη, OC, Low Profile, Windforce, Gaming απο 150 ως 200+ ευρω. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι αν αυτη που λεω αξιζει την διαφορα(2πλος ανεμιστηρας-καλυτερη ψυξη) η αν θα ηταν καλυτερη μια αλλη εκδοση, σκεφτομουν και την LP που θα παιρνε και λιγοτερο χωρο αλλα και αυτη ακριβυνε, διοτι θα μου γεμισει και το κουτι. Γενικα το χω απορια ποση διαφορα εχει η απλη εκδοση που ειναι 40 ευρω κατω απο τις υπολοιπες ακριβοτερες. Site: Windforce 186Ε Οθονη: Αφου θα πρεπει να παρω και οθονη, ας γινει και κει αναβαθμιση. Τωρινα χαρακτηριστικα= 21.5", 1000:1 αντιθεση, 5 ms, TN πανελ. Και παλι δεν ειμαι expert αλλα απτη μια ελεγα να ειναι IPS απ'την αλλη προτεινουν TN για Games, με την τωρινη παντως δεν εχω θεμα. Θελω να ειναι 24"(οτιδηποτε απο 23.5-24), ωστε να ανεβω σε μεγεθος αλλα ενα επιπεδο πανω ειναι αρκετο. Θα ειναι και LED(αλλη μια βελτιωση) και οτιδηποτε απο τα υπολοιπα ειναι καλυτερο ειναι ευπροσδεκτο. ΑΝ γινεται κατω απο 150 ευρω, αλλα αν αξιζει το κοπο ας ειναι και τοσα η και 10 ευρω παραπανω. Προτιμηση σε μαρκες, οπως Samsung, LG. Ειδα μερικες: Ειχα καταληξει στην Site: LG-24MP59G-P αλλα διαβασα οτι εχει θεματα με τα χρωματα, τα πιξελ και τα herz οποτε ενω θα εκανα και υπερβαση στο ποσο, φευγω απο εκει. Site: Samsung-C24F390FHU ~160 ευρω VA Panel, θα μπορουσα να δοκιμασω κυρτη γραφουν καλα σχολια, εχει και καλυτερη αντιθεση και 4 ms. Site: Samsung-S24F350FHU ~145 ευρω Site: Samsung-LS24D330HSX ~135 ευρω Site: AOC-G2460VQ6 ~150 ευρω και 75 hertz, διαβασα οτι χρειαζεται Displayport για να χεις 1080p στα 75 hz και δεν ξερω την ομαλοτητα γενικα, οπως και την μαρκα. Site: Asus-VS248HR ~150 ευρω Το PC ειναι all around και περιλαμβανει και gaming. Ταινιες πιο πολυ βλεπω στην συνδεδεμενη TV. Αφου η καρτα θα ειναι Nvidia δεν με απασχολει να χει Freesync, αλλα για το μελλον δειχνει καλο μπονους. Αποψεις; Ειδικα αν καποιος εχει μια απο αυτες και εχει εικονα. 1
cpttony Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αν είναι να δώσεις 180 ευρώ για την Gigabyte, δώσε λίγα ακόμη για την 1060 3GB. Αν δεν θέλεις να ξεπεράσεις τα 160-170 (ανάλογα τα μεταφορικά), προτίμησε αυτή, ναι μεν Palit, αλλά είναι VFM απ' όλες τις υλοποιήσεις νομίζω. Τώρα low profile, Gaming κλπ είναι ταμπέλες για να χρεώνουν λίγο παραπάνω/παρακάτω οι εταιρείες και να έχουν 3-4 μοντέλα στην αγορά. Η AMD στα <= 150 ευρώ να πω ότι δεν έχει κάτι να δώσει. Τώρα για οθόνη, οι περισσότερες που αναφέρεις πάνε στα 75hz λόγω του FreeSync, αν βάλεις Nvidia κάρτα, θα μείνουν στα 60Hz. Μην δίνεις σημασία στους χρόνους απόκρισης. Απ' όλες που δίνεις η καλύτερη για μένα είναι η LG ή την κυρτή της Samsung. Και στις δύο, ίσως τώρα να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς το FreeSync, αλλά μελλοντικά μπορεί. 2
tanasen01 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλύτερη επιλογή σε κάρτα γραφικών από οποιαδήποτε 1050ti είναι η zotac 1060 single fan και την βρίσκεις κάτω από 200€ https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43861915 Τα 40€ της διαφοράς είναι πολύ λίγα σε σχέση με την διαφορά απόδοσης.
johnyskar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν επρεπε να παρω και οθονη, θα εκανα την υπερβαση να δωσω κατι παραπανω μεχρι και 200κατι για να παρω καποια 1060 και να ναι δυναμη και στο μελλον, αλλα με την οθονη και τα ορια που ανεφερα το συνολο παει περιπου στα 350 που ειναι μπολικα, αν ανεβω και αλλο σε οτιδηποτε θα παει 400 δεν θελω να ξεφυγω τοσο.. Επισης εχω διαβασει για τις 1060 οτι αν ειναι να παρεις καλυτερα να παρεις 6 γιγα γιατι τα 3 μπορει απο δω και περα να ναι οριακα. Δε ξερω αν ισχυει αλλα ειναι μια αποψη. Αρα εχουμε μια ψηφο για την κυρτη(γιατι η αλλη εχω ρωτησει και δεν εχει αποθεμα για αδιευκρινηστο διαστημα και οπως ειπα λενε και για κατι πιξελιασματα στα μπλε χρωματα και τετοια).
tanasen01 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν επρεπε να παρω και οθονη, θα εκανα την υπερβαση να δωσω κατι παραπανω μεχρι και 200κατι για να παρω καποια 1060 και να ναι δυναμη και στο μελλον, αλλα με την οθονη και τα ορια που ανεφερα το συνολο παει περιπου στα 350 που ειναι μπολικα, αν ανεβω και αλλο σε οτιδηποτε θα παει 400 δεν θελω να ξεφυγω τοσο.. Επισης εχω διαβασει για τις 1060 οτι αν ειναι να παρεις καλυτερα να παρεις 6 γιγα γιατι τα 3 μπορει απο δω και περα να ναι οριακα. Δε ξερω αν ισχυει αλλα ειναι μια αποψη. Αρα εχουμε μια ψηφο για την κυρτη(γιατι η αλλη εχω ρωτησει και δεν εχει αποθεμα για αδιευκρινηστο διαστημα και οπως ειπα λενε και για κατι πιξελιασματα στα μπλε χρωματα και τετοια). Για 1080p είναι πολύ εντάξει η 1060 3gb. Και μιλάμε για μεγάλη διαφορά σε απόδοση σε σχέση με την 1050ti. Μπορείς να δεις και μια λίγο φθηνότερη οθόνη, https://www.skroutz.gr/s/12815411/Dell-E2418HN.html για να ελαφρύνεις το κόστος.
johnyskar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Τελικα επειδη 1) Η συγκεκριμενη της Zotac ειναι μινι και τα review λενε οτι δεν αξιοποιει τα κανονικα χαρακτηριστικα της (και λογω των 3 γιγα 2)δεν εχει διαθεσιμη και οποιαδηποτε αλλη εκδοση η μαγαζι ανεβαινει το κοστος + 30$ και βαλε, κατεληξα να παω στην G1 Gaming, πηγα σημερα στο καιζερ, ειχε εξαντληθει και ξαναγυρισαμε στην Windforce με 182$(καθε μερα αλλαζει). Γενικα ειπα να παω στην καλυτερη 1050 Τι παρα στην χειροτερη/φθηνοτερη 1060 ετσι το σκεφτομαι ΑΛΛΑ...! Πριν την παρω επανηλθαν καποιοι ενδοιασμοι που ειχα οταν τα ξαναψαχνα, απο το ιδιο το καταστημα, για το αν χωραει η Καρτα στην μητρικη! Δυσκολο καποιος να εχει την ιδια μητρικη με εμενα, αλλα επειδη διαβαζω οτι ειναι Micro ATX ισως να χετε καποια εμπειρια σε αυτο να με βοηθησετε. Αν δεν ειμαι σιγουρος οτι χωραει δεν γινεται να το ρισκαρω γιατι ειπαν οτι αν ανοιχθει δεν επιστρεφεται, και λογικα η λυση μου ειναι στην Site: 1050Low Profile και συγκεκριμενα απο Cosmodata με 176Ε(αρα και 5Ε φθηνοτερα, μονο εκει γραφει διαθεσιμο και οχι στα φθηνοτερα μαγαζια) απο την οποια περα απτη μια λιγοτερη θυρα HDMI και το 1 ανεμιστηρακι δε ξερω τη διαφορα σε αποδοση(λιγο μικροτερος χρονισμος). Site: Τωρινηκαρτα: 145mm x 112mm Site: Windforce:H=40 L=229 W=118 mm Site: LowProfile: H=37 L=167 W=68.9 mm Site: Μητρικη Στην Gigabyte στη μια λεει ATX στην αλλη λεει Low Profile το οποιο δε ξερω τι σημαινει ακριβως συγκριτικα με την Micro ATX, αλλα λογικα ειναι ασφαλης επιλογη μονο +2cm απο τωρα και λιγο πιο λεπτη. Αν με λιγα λογια δεν χανω τιποτα ιδιαιτερο σε αποδοση να μη το ρισκαρω καν, αν η αποδοση διαφερει και ξερουμε οτι εγγυημενα χωραει να παω στην αλλη. Απο την τωρινη παντως ειναι 8 εκατοστα μακρυτερη και το κυριο στο παχος 4.5 εκατοστα δηλαδη σχεδον 2 παραπανω γιατι και το παλικαρι εκει μου ειπε αυτο που ανησυχουσα και γω, οτι περαν του μακρους που θα χωραει μαλλον θα κοντραρει στις RAM ειναι οριακο γιατι ειναι πιο χοντρη. υ.γ.1 Εψαξα ξαναψαξα... για περιπτωση με την μητρικη μου αλλα δεν διευκρινιζουν ποια 1050 Ti λεγανε οσοι ηταν να τη βαλουν οποτε μπορει να ταν με το ενα ανεμιστηρακι η πιο λεπτη τελοσπαντων. υ.γ.2 Μετα απο ενα σωρο αλλαγες στην αποφαση μου λεω για μονιτορ το Site: LG 24MB56HQ στα 137Ε( Οικονομικη IPS επιλογη) Φωτο:
tanasen01 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καμία από αυτές μην πάρεις. Αν έχεις πρόβλημα με τα dimm που είναι πολύ κοντά στην pcie, πολύ απλά πάρε μια single fan "κοντή" gpu. Η low-profile σε αυτή την τιμή είναι πολύ ακριβή. Από 1050ti βλέπεις την Palit StormX. Αυτό για την zotac πού το είδες; Ίδιο configuration έχει με όλες τις 1060 3gb. Eναλλακτικές αλλά πάνω από το budget σου: https://www.skroutz.gr/s/9929181/Gigabyte-GeForce-GTX1060-3GB-Mini-ITX-OC-GV-N1060IXOC-3GD.html και https://www.skroutz.gr/s/11715628/Sapphire-Radeon-RX-570-4GB-Pulse-ITX-11266-06.html
Dr_73 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αυτή την palit 1060 3gb , μην την φοβάσαι https://www.skroutz.gr/s/9707985/Palit-GeForce-GTX1060-3GB-NE51060015F9D.html Πάει και 1600 MHz πυρήνα, άνετα. (μνήμες 8150 MHz ) . [Εννοείται κοιτάς αν χωράει στο κουτί σου κτλ]
johnyskar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 @tanasend βασει της υπογραφης σου εχεις και συ την 1050 Ti αρα εχεις αποψη απο πρωτο χερι. -Δεν εισαι ικανοποιημενος; Με τα τωρινα δεδομενα και για το κοντινο μελλον(2-3 χρονια); -Εσυ που την εχεις(εστω σε αυτον τον κατασκευαστη) τελικα ειναι Flat απο πανω οπως η δικια μου η εξεχει εστω και λιγο απο κεινη την πλευρα; Εσυ πως το βλεπεις δηλαδη οτι ειναι οντως ρισκο η ασφαλες και θα πρεπει να βρω μια κοντη που να μη φτανει στις ΡΑΜ δηλαδη σαν τη δικια μου, συν 1-2 εκατοστα; -Για την Ζοτακ σε καποιο Review του εξωτερικου θα το ειδα αλλα δεν εχει σημασια γιατι οπως θα δες εφυγε απτη λιστα, διοτι εγραψα και πριν οτι δεν ειναι διαθεσιμο αμεσα. -Επειδη η LP ειναι OC, αυτο δεν μας νοιαζει; Γιατι 10 ευρω διαφορα εχει(ειναι κοντα το καταστημα αρα οχι μεταφορικα, ισως αν παζαρεψω και 5-10$ κατω λεμε τωρα) και ειναι μικρη σιγουρα. Εκτος αν γνωριζεις οτι υστερει σε αποδοση. Αλλα εχει παραπανω Clock. -Γενικα για την 1060 διοτι το σκεφτηκα αρκετα, οπως ειπα δεν ειμαι hardware expert τα ψαχνω οταν ειναι να παρω κατι αλλιως casual πραγματα, στα reviews(εξωτερικου) ειδα που λενε πολλοι οτι αν πας 1060 θα πας 6 γιγα γιατι τα 3 γιγα δεν θα ναι αρκετα ακομα και του χρονου για παιχνιδια και δεν αξιοποιει τις υπολοιπες δυνατοτητες της. Καταταλλα ειναι δυνατοτερη φαινεται απτα χαρακτηριστικα αυτο οκ. Διαφωνεις με αυτο; Εν τελει εφοσον μιλαμε για 60 ευρω παραπανω δεν ξερω αν αξιζει την διαφορα γιαυτο και ρωταω γιατι λαμβανω υποψιν αυτα που λες και sorry αν κουραζω. Να σκεφτεις οτι οταν εφτιαξα το PC ειχα δωσει 125$ τοτε για την καρτα, οκ εβγαλε με το ζορι μια 5ετια ως τωρα αλλα απο νωρις ζοριζεται δεν θελω να παθω το ιδιο σε 2-3 χρονια. Δηλαδη η 1050 Ti αποτι εχω καταλαβει ειναι για ανετο gaming σε 1080p αρα θα μαι οκ για τα επομενα χρονια, ενω λενε οτι η 1060 δεν ειναι future proof τοσο λογω της Ραμ της.
tanasen01 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 @tanasend βασει της υπογραφης σου εχεις και συ την 1050 Ti αρα εχεις αποψη απο πρωτο χερι. -Δεν εισαι ικανοποιημενος; Με τα τωρινα δεδομενα και για το κοντινο μελλον(2-3 χρονια); -Εσυ που την εχεις(εστω σε αυτον τον κατασκευαστη) τελικα ειναι Flat απο πανω οπως η δικια μου η εξεχει εστω και λιγο απο κεινη την πλευρα; Εσυ πως το βλεπεις δηλαδη οτι ειναι οντως ρισκο η ασφαλες και θα πρεπει να βρω μια κοντη που να μη φτανει στις ΡΑΜ δηλαδη σαν τη δικια μου, συν 1-2 εκατοστα; -Για την Ζοτακ σε καποιο Review του εξωτερικου θα το ειδα αλλα δεν εχει σημασια γιατι οπως θα δες εφυγε απτη λιστα, διοτι εγραψα και πριν οτι δεν ειναι διαθεσιμο αμεσα. -Επειδη η LP ειναι OC, αυτο δεν μας νοιαζει; Γιατι 10 ευρω διαφορα εχει(ειναι κοντα το καταστημα αρα οχι μεταφορικα, ισως αν παζαρεψω και 5-10$ κατω λεμε τωρα) και ειναι μικρη σιγουρα. Εκτος αν γνωριζεις οτι υστερει σε αποδοση. Αλλα εχει παραπανω Clock. -Γενικα για την 1060 διοτι το σκεφτηκα αρκετα, οπως ειπα δεν ειμαι hardware expert τα ψαχνω οταν ειναι να παρω κατι αλλιως casual πραγματα, στα reviews(εξωτερικου) ειδα που λενε πολλοι οτι αν πας 1060 θα πας 6 γιγα γιατι τα 3 γιγα δεν θα ναι αρκετα ακομα και του χρονου για παιχνιδια και δεν αξιοποιει τις υπολοιπες δυνατοτητες της. Καταταλλα ειναι δυνατοτερη φαινεται απτα χαρακτηριστικα αυτο οκ. Διαφωνεις με αυτο; Εν τελει εφοσον μιλαμε για 60 ευρω παραπανω δεν ξερω αν αξιζει την διαφορα γιαυτο και ρωταω γιατι λαμβανω υποψιν αυτα που λες και sorry αν κουραζω. Να σκεφτεις οτι οταν εφτιαξα το PC ειχα δωσει 125$ τοτε για την καρτα, οκ εβγαλε με το ζορι μια 5ετια ως τωρα αλλα απο νωρις ζοριζεται δεν θελω να παθω το ιδιο σε 2-3 χρονια. Δηλαδη η 1050 Ti αποτι εχω καταλαβει ειναι για ανετο gaming σε 1080p αρα θα μαι οκ για τα επομενα χρονια, ενω λενε οτι η 1060 δεν ειναι future proof τοσο λογω της Ραμ της. H 1060 3gb απλά έχει κάποιους περιορισμούς στα ultra textures σε κάποια παιχνίδια λόγω της vram. Η 1050ti μπορεί να έχει 4gb vram αλλά δεν παίζει στα ultra καθόλου ικανοποιητικά. Η 1060 3gb είναι πιο futureproof από την 1050ti. Σχεδόν όμως στα ίδια λεφτά με την 1060 3gb παίζει και η RX570 4gb που είναι καλύτερη επιλογή. Aπό την δικιά μου Palit 1050ti είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα. High settings είναι το sweet spot της στα περισσότερα καινούρια παιχνίδια. Σε κάποια έχει ικανοποιητικά framerates και σε very high, ενώ σε ultra είναι στα όρια του playable πάντα σε 1080p. Κλοκάρει κιόλας πολύ άνετα και έτσι παίρνει ένα 5-6% boost σε απόδοση ακόμα. Για τις διαστάσεις της είναι flat από πάνω και κόβεται ακριβώς εκεί που τελειώνει η pcie θύρα.
johnyskar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Κοιτα η 570(θα μου αρεσε να επιστεψω σε AMD γιατι η πρωτη μου ηταν θηριο του 2006 και επαιζε μεχρι το 2010 ενω ηταν Under Minimum Requirements) μπορει ναναι πολυ καλη(αν καταλαβα καλα ειναι η αντιστοιχη της 1060 αλλα με 4 γιγα) αλλα ειναι 75 ευρω πανω. Αρα για μενα που εξαρχης ηθελα οσο το δυνατον VfM αναβαθμιση αν πουμε οτι παω αυριο να παρω την 1050 Ti LP με 175$ η οποια λογικα ειναι και ασφαλης επιλογη για το μεγεθος(γιατι εχουμε και αυτο δε ξερω πως ειναι ολες οι αλλες) και αφου θα παιζει -ειναι και OC-στα High και Very High ανετα τα βαρια παιχνιδια αρα πιο ψηλα τα πιο αναλαφρα(παιζω και απο αυτα πχ CS GO, Rocket League αλλα θα παιξω και Witcher 3 που τωρα κρασαρει και το χω αφησει, και Assassins Creed) και θα χρειαστει σε 1-2 χρονια να παω στα medium η 1600χ1050 αλλα και παλι θα ναι κομπλε θεωρεις οτι ειναι κακη επιλογη; Προσπαθω μεν να γλιτωσω χρηματα και να ξεμπερδευω, γιατι αν επαιρνα AMD θα "πρεπε" να δωσω και παραπανω για το μονιτορ για να εχει και Freesync, αλλα αν δεν αξιζει τον κοπο να το σκεφτω παραπανω για την 1060 οκ.. Εχω και το μεγεθος που θελει ψαξιμο για καθε καρτα(δε θα παω και για μητρικη ειπαμε). Αν μου λεγες οτι στα νεα παιχνιδια ειναι ηδη στα Medium αρα συντομα θα πρεπε να τα ριχνω ολα για να παιζει θα με προβληματιζε, και θεωρητικα αφου θαναι OC θα "κρατησει" λιγο παραπανω ετσι δεν ειναι; υ.γ. Η φθηνοτερη 1060 σε αποθεμα ειναι η Gainward στα 222$. Βεβαια με 1060 θα ηθελα μετα ειτε αλλο μονιτορ με Displayport/DVI η ανταπτορα για ενα απο αυτα σε HDMI που δε ξερω αν αλλοιωνει αποδοση. (γιατι HDMI μπαινει στην TV) υ.γ.2 https://www.skroutz.gr/s/9682977/Gainward-GeForce-GTX1060-3GB-3798.html#reviews Τετοια σχολια ειναι που βλεπω και αλλου και με βαζουν σε σκεψεις. Τα 2 τελευταια.
mindtrapper Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Σκέφτεσαι τελείως λάθος. Σου απάντησα και στο άλλο thread. Θα πας να πάρεις low profile κάρτα για κανονικό κουτί και μάλιστα 1050ti ενώ με λίγα χρήματα παραπάνω ή λίγο ψάξιμο σε κανένα Amazon θα είχες άλλης κλάσης κάρτα. Και εγώ την 1050 ti Palit StormX έχω, δεν έχω λόγο να την θάψω, αλλά στα λεφτά που πας να δώσεις γιατί να μην πάρεις κάτι καλύτερο; Μην σε σκαλωνουν τα σχόλια για τα 3gb, ισχύουν αλλά μόνο αν θες τα πάντα full settings. Τι σε νοιάζει, εδώ βγαίνουν παιχνίδια που μαξάρουν σιγά σιγά τα 8gb της 1070 σε ultra. Αλλά από την άλλη βλέπεις κάρτες παλιές με 2gb να στέκονται ακόμα σε αξιοπρεπείς ρυθμίσεις αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία τους. Εγώ αν ήμουν στην θέση σου και έπαιρνα τώρα και οθόνη και κάρτα θα τα έβαζα κάτω και θα έπαιρνα ένα monitor με freesync όσο γίνεται πιο αξιοπρεπές και μια 580 4gb κοντά στα 220€ ή και πιο κάτω μεταχειρισμένη με εγγύηση. Πιστεύω αυτό είναι το πιο value money αυτή την στιγμή. Μην ξεχνάς vfm δεν σημαίνει πάντα το πιο φτηνό. Δηλαδή αν αντί να δώσεις 380€ και να έχεις freesync και 580 4gb δώσεις 330€ και έχεις 1050ti και καθόλου adaptive sync θεωρείς ότι έκανες καλή επιλογή;
johnyskar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δεν αντιλεγω για αυτο που λες για το vfm, αλλα γιαυτο κιολας δισταζω για μια 1060 διοτι αν δωσω τοσα παραπανω χρηματα νιωθω οτι δεν ειναι wow. Να υποθεσω οτι μιλας για καποια αλλη AMD(480 ισως; η οποια δεν διατιθεται) διοτι αυτη που λες εχει πανω απο 265€. Ασχετο αλλα για τοσο δυνατες καρτες οι AMD ειναι φυσιολογικο που εχουν χαμηλοτερο Clock και απο την 1050; Με Αμαζον και παραγγελιες απο εξωτερικο/τελωνεια δεν θελω να μπλεξω να μαι ειλικρινης εχω και ελαχιστη εμπειρια πανω σε αυτο. Οποτε μιλαμε για εδω, ετοιμοπαραδοτο αντι για παραγγελια σε 15 μερες(και το ξαναφησω για αργοτερα) και αν ειναι καπου κοντα στο κεντρο να μπορω να παω απτο καταστημα αν χρειαστει αντι για παραγγελια ακομα καλυτερα. Στο να εκανα την υπερβαση και 50 ευρω παραπανω για καλυτερο μονιτορ και καρτα για τον συνδυασμο συμφωνω. Αλλα δεν ειναι τοσα, για το AMD Combo με αλλο μονιτορ πχ θα αγγιζε ~100€.
Dr_73 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αρα για μενα που εξαρχης ηθελα οσο το δυνατον VfM αναβαθμιση αν πουμε οτι παω αυριο να παρω την 1050 Ti LP με 175$ η οποια λογικα ειναι και ασφαλης επιλογη για το μεγεθος(γιατι εχουμε και αυτο δε ξερω πως ειναι ολες οι αλλες) και αφου θα παιζει -ειναι και OC-στα High και Very High ανετα τα βαρια παιχνιδια αρα πιο ψηλα τα πιο αναλαφρα Με 1050 ti high & very high σε βαριά παιχνίδια , με 3470 , το βρίσκω χλωμό , εώς πολύ χλωμό . Για σταθερά min fps 60 λέμε.
johnyskar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ενα Update. Μετα απο μερες σκεψεων αποφασισα για μια φορα κοντρα στην αρχικη μου επιλογη και ενστικτο να αλλαξω γνωμη και παρηγγειλα την Gainward 1060 3 GB στα 226Ε. Εβγαλα απτο μυαλο μου την 1050, σκεφτηκα την RX 570, σκεφτηκα την 1060 6 GB αλλα παρολο που με ανησυχουν τα 3 γιγα οι συγκρισεις λενε οτι δεν αξιζει τη διαφορα τιμης σε σχεση με την αποδοση,(αυτο που ελεγα οτι ειναι περιορισμενο τελικα δεν ηταν στη μινι αλλα στην 3 γιγα και ειναι τα Cuda Cores, δε ξερω στην πραξη ποση διαφορα εχουν εν τελει). Μετα ειχα ενα τελευταιο διλημμα. Την Ζοτακ την Μινι στα ιδια λεφτα η αυτη. 1 Ανεμιστηρακι εκεινη αλλα ανεση στο μεγεθος, 2 για καλυτερη ψυξη και θορυβο η αλλη αλλα στριμωγμα. Ενας φιλος που το κατεχει περισσοτερο απο μενα στο Hardware μου ειπε οτι δε προκειται να μη χωραει, και εσεις εδω ειπατε οτι το Backplate(γιατι αυτη μαλλον εχει) δεν ειναι κατι. Την παιρνω και ευχομαι να πανε ολα καλα. Δηλαδη να ειναι το Backplate απο 0.5cm και κατω γιατι τοσο περιθωριο εχω. http://prntscr.com/hji4dn Εχω κυκλωσει που θα φτασει η νεα καρτα, που θα ηταν η μινι και το κενο με τις ραμ. Ειχα ενδοιασμους και για τα καλωδια τα Σατα μη κοντραρουν αλλα και αυτα μου παν οτι δεν ειναι κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα