Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/13130060/Lenovo-V110-15IKB-i5-7200U-4GB-500GB-W10.html Στα 400€ με w10 Αμεσως επομενη τιμη 130€ επανω. Αν υπαρχει κατι καλυτερο σε επεξεργαστη/καρτα/οθονη με λιγα παραπανω χρηματα δεν το γνωριζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ειχε οταν το εβαλα Αλλα ναι,αμα ειναι used (λεει new διπλα) δεν λεει.
mphxths Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εχω παρομοιο μοντελο..ιδιο σασι... Κατασκευαστικα εχει αποτυχει η lenovo σε αυτο Η ραμ που εχει ειναι καρφωμενη , τα usb ειναι μονο 2 και κοντα το ενα στο αλλο..αν εχεις καποια usb συσκευη που η υποδοχη της ξεφευγει σε πλατος..τοτε υπαρχει θεμα... Μονο hdmi , οχι vga (ειναι χρησιμο ωρες ωρες).Για να αλλαξεις δισκο ή να προσθεσεις μνημη πρεπει να ξεβιδιασεις ολο το κατω μερος..δεν ειναι και ο,τι και πιο βολικο. Α και σε μενα ο ηχος ειναι 99.999% μονοφωνικος..ενα ηχειο...οχι και ο,τι καλυτερο.. Το συγκεκριμενο δεν ξερω τι κανει με τον ηχο..ολα τα υπολοιπα βλεπω να τα καλυπτει ομως Απο ολα τα παραπανω η φαση με τα usb ειναι αυτη που ενοχλησε περισσοτερο..τα αλλα παλευονται.. 1
Diskimpex Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Απο σερβις τι παιζει στα lenovo .Aκουγονται διαφορα ασχημα
zacharis1955 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Απο σερβις τι παιζει στα lenovo .Aκουγονται διαφορα ασχημα Αστικοί μύθοι...
tim2231 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αστικοί μύθοι... καθόλου αστικοί μύθοι. έχω τραβήξει πολλά με το σερβις τους. Προσοχή στη V σειρα της λενοβο
Diskimpex Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Που εχει σερβις στην Αθηνα ; Eνδιαφερεται φιλος .Mε μαγαζι για σερβις για ολα οτι πουλαει ,και κινητα . Διευθυνση τηλεφωνο κανενας ; Συνηθως λενε πηγαινε απο καταστημα που πηρες .Τα φερνουν πολλοι .
zacharis1955 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 καθόλου αστικοί μύθοι. έχω τραβήξει πολλά με το σερβις τους. ... Δεν ξέρω με ποιο το συγκρίνεις αλλά είναι από τα καλύτερα service στην Ελλάδα... Που εχει σερβις στην Αθηνα ; Eνδιαφερεται φιλος .Mε μαγαζι για σερβις για ολα οτι πουλαει ,και κινητα . Διευθυνση τηλεφωνο κανενας ; Συνηθως λενε πηγαινε απο καταστημα που πηρες .Τα φερνουν πολλοι . https://www3.lenovo.com/gr/el/contact/ 1
Rm.Geko Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αν έχει κακο σέρβις η λενοβο ΣΤΑ ΛΑΠΤΟΠ τη να πουν και οι άλλοι... Τουλάχιστον εντός εγγύησης έρχονται στο παίρνουν από το σπίτι το φτιάχνουν και πάλι πισω. Από τα καλύτερα σέρβις μαζί με Dell. 2
Diskimpex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις .Πολλες γνωμες υπαρχουν για το θεμα. Μαλλον καθε περιπτωση ξεχωριστη.
pinakas0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 καθόλου αστικοί μύθοι. έχω τραβήξει πολλά με το σερβις τους. Προσοχή στη V σειρα της λενοβο Το Service των Lenovo είναι ίσως το καλύτερο στην Ελλάδα και τα Lenovo είναι μακράν τα πιο αξιόπιστα Laptop αυτή την περίοδο. Αν θέλετε να έχετε τεκμηριωμένη άποψη ρωτήστε κανέναν τεχνικό που έχουν περάσει 100άδες laptop από τα χέρια του, αλλιώς αρχίστε τα γνωστά "...εγώ είχα ένα λαπτοπ μπλα μπλα μπλα" 3
zacharis1955 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 ...αλλιώς αρχίστε τα γνωστά "...εγώ είχα ένα λαπτοπ μπλα μπλα μπλα"...που το χάλασα από απροσεξία -αλλά δεν το λέω- και μετά ψαχνόμουν στις εγγυήσεις κάνοντας τον...κινέζο αλλά αυτοί οι απατεώνες του service δεν παραμυθιάζονταν... 1
tim2231 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το Service των Lenovo είναι ίσως το καλύτερο στην Ελλάδα και τα Lenovo είναι μακράν τα πιο αξιόπιστα Laptop αυτή την περίοδο. Αν θέλετε να έχετε τεκμηριωμένη άποψη ρωτήστε κανέναν τεχνικό που έχουν περάσει 100άδες laptop από τα χέρια του, αλλιώς αρχίστε τα γνωστά "...εγώ είχα ένα λαπτοπ μπλα μπλα μπλα" ...που το χάλασα από απροσεξία -αλλά δεν το λέω- και μετά ψαχνόμουν στις εγγυήσεις κάνοντας τον...κινέζο αλλά αυτοί οι απατεώνες του service δεν παραμυθιάζονταν... Ευτυχώς που έχουμε τους "τεχνικούς" του insomnia και ξέρουν ακριβώς τι έχει γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα