dsp7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα,εχω την gtx 970 turbo 4gb και οταν τρεχει pubg η θερμοκρασια φτανει εως 85 βαθμους με το gpu fan speed σταθερο στο 56% ,η καρτα απο πισω ειναι αρκετα ζεστη θα λεγα.Τι γνωμη εχετε? ειναι φυσιολογικο ολο αυτο?
Valous Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αλλαγή πάστας, καθορισμός κουτιού, καλύτερο cable management, ίσως κάποιο ανεμιστηράκι στο case επιπλέον και βάλε στο custom τα ανεμιστηράκια υψηλότερα ως τελευταία λύση. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Η αλλαγή πάστας με επιφύλαξη εφόσον μιλάμε για κάρτα γραφικών εντός εγγύησης!
dsp7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 αν αυξησω το fan speed στο 75% πχ δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει αλλου προβλημα ετσι?εκτος απο το οτι θα ακουγεται πιο δυνατα
dsp7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ωραια,το βαζω στο 75 και θα σας ενημερωσω αυριο ευχαριστω φιλαρακια!
dsp7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 τελικα αυξησα οταν ειμαι in game το fan speed σε 75 τις εκατο και η gpu επεσε στους 71 βαθμους.Να την παω στο 100 τις εκατο η δεν χρειαζεται?.Επισης οταν κλεινω το game αν καμια φορα ξεχασω να το μειωσω το fan δεν θα γινει κατι ετσι?
Merijohn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 τελικα αυξησα οταν ειμαι in game το fan speed σε 75 τις εκατο και η gpu επεσε στους 71 βαθμους.Να την παω στο 100 τις εκατο η δεν χρειαζεται?.Επισης οταν κλεινω το game αν καμια φορα ξεχασω να το μειωσω το fan δεν θα γινει κατι ετσι? όχι, απολύτως τίποτα. απλά θα είναι ενοχλητικός θόρυβος γιατί ένα τέτοιο ανεμιστηράκι μόνο του θα πρέπει να κάνει τρελό θόρυβο σε τόση ταχύτητα. μπορείς επίσης να φτιάξεις δικό σου costum fan curve μέσω msi afterburner ώστε να ρυθμίζεται αυτόματα η ταχύτητα από το ανεμιστηράκι στις θερμοκρασίες που θες και μετά να πέφτει πάλι η ταχύτητα όταν γυρνάς σε idle και πέφτουν οι θερμοκρασίες. ελπίζω κάποιο από τα βίντεο να σε βοηθήσουν https://www.youtube.com/watch?v=WF16fg7jgjc https://www.youtube.com/watch?v=ZsHVhZ_ARn4 1
Shyn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Φταιει λιγο και το παιχνιδι. Ειδικα εαν το αφησεις στο lobby ανεβαζει σαν τρελο θερμοκρασιες. Φτιαξε δικο σου profile για τα fans. Επισης ειδα διαφορα στις θερμοκρασιες οταν ενεργοποιησα το VSync. (Εχω την ιδια καρτα)
Alexlooker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον, 85 βαθμοι σε games ειναι φυσιολογικη θερμοκρασια. Σαν "σκυλια" δουλευουν οι gpu.
boombastik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ολες οι maxwell καρτες apo default εχουν max 79,53 C. Αν πανε να το περασουν ριχνουν τα turbo boost. εσενα πως πηγαινε 85 εχεις αλλαξει το τεμπ λιμιτ απο το msi afterburner?
Dr_73 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Σε τι κουτί είναι η κάρτα ; Με πόσους ανεμιστήρες ;; Πιθανόν μπορείς να τη βοηθήσεις λίγο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα