Dantε Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, liakinen είπε Πέραν των γραφικών σε τι ήταν και μάλιστα ένα σκαλί πάνω από το Bioshock της ίδιας χρονιάς; σε story; σε artistic level design; σε ατμόσφαιρα; σε gameplay (τρόπους προσέγγισης εχθρών, χρήση δυνάμεων, εκμετάλλευση περιβάλλοντος, σε choices με εναλλακτικά φινάλε). Αν τα γραφικά ήταν όχι μέτρια αλλά στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα της εποχής θα ήταν απλά ένα ρηχό παιχνίδι της σειράς. Τι να σου πω,το bioshock ποτε δε καταφερα να το τερματισω,δε μου αρεσε Παιδια λιγο πολυ ειναι και γούστα αυτα,τουλαχιστο οσο αφορα πλοκη κτλ.
john2gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, liakinen είπε Πέραν των γραφικών σε τι ήταν και μάλιστα ένα σκαλί πάνω από το Bioshock της ίδιας χρονιάς; σε story; σε artistic level design; σε ατμόσφαιρα; σε gameplay (τρόπους προσέγγισης εχθρών, χρήση δυνάμεων, εκμετάλλευση περιβάλλοντος, σε choices με εναλλακτικά φινάλε). Αν τα γραφικά ήταν όχι μέτρια αλλά στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα της εποχής θα ήταν απλά ένα ρηχό παιχνίδι της σειράς. Bioshock: Έχω έναν τρόπο να ολοκληρώσω το objective και κάνω ότι θέλει ο developer (ντάξει, έχεις μια ψευτο-επιλογή στα encounters με τα plasmids αλλά είναι αυτό ακριβώς που είπα, ψευτο-επιλογή). Crysis: Πρέπει να μπεις στο χωριό να σώσεις μια επιστήμονα (τυπικό objective) a) Μπαίνω σε stealth, δεν με καταλαβαίνει κανείς, ολοκληρώνω το objective b) Γίνομαι Ράμπο (με ή χωρίς την nanosuit) και μπαίνω από την κεντρική είσοδο c) Κάνω έναν συνδυασμό από τα δύο παραπάνω d) Ρίχνω ένα δέντρο στον πλαινό τοίχο. Speed mode για να έχω ταχύτητα και στο τέλος αλλάζω σε power mode για να πηδήξω ψηλά. Περνάω από πάνω από τον τοίχο μιας και δεν υπάρχουν invisible walls. e) Power mode και ανεβαίνω σε βράχια. Με το νέο για τα τότε δεδομένα real-time weapon customization, βάζω διόπτρα στο όπλο μου και τους τρώω τους marines από μακριά. Είτε παίρνω το rocket launcher και σπέρνω τον θάνατο. f) Αρπάζω τις κότες και τις πετάω στους αντιπάλους γιατί έτσι γουστάρω. It is FUN. g) Δεν ***ιουνται λέω εγώ. Θα πάρω το minigun να κατεβάσω όλα τα δέντρα που υπάρχουν γιατί είχα δει προχθές το Predator και θέλω να ζήσω τον χαμό του πρώτου encounter με τον Predator. Μετά βλέπω τι θα κάνω. h) Δεν ***ιουνται Χ2. Θα πετάξω μια πυρηνική για να καταστραφούν τα πάντα. https://thumbs.gfycat.com/DeafeningNervousBlackbear-mobile.mp4 Ενδεικτικά τα παραπάνω σενάρια και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα που δεν έχω σκεφτεί (αλλά έχουν σκεφτεί άλλοι). Το Crysis έδινε απίστευτη ελευθερία στον τρόπο που έπαιζες και θύμιζε το Deus Ex σε μεγαλύτερα περιβάλλοντα (αν εξαιρέσουμε τα RPG στοιχεία εννοείται που είχε το δεύτερο. Το Crysis ήταν καθαρός action τίτλος άλλωστε οπότε μην γίνει σύγκριση για το ποιο είναι καλύτερο. Δεν φτάνει στο παραμικρό το έπος του Deus Ex το Crysis ). Λίγο φαντασία να είχες και έκανες παπάδες. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από john2gr 7
ADHD Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, liakinen είπε Πέραν των γραφικών σε τι ήταν και μάλιστα ένα σκαλί πάνω από το Bioshock της ίδιας χρονιάς; σε story; σε artistic level design; σε ατμόσφαιρα; σε gameplay (τρόπους προσέγγισης εχθρών, χρήση δυνάμεων, εκμετάλλευση περιβάλλοντος, σε choices με εναλλακτικά φινάλε). Αν τα γραφικά ήταν όχι μέτρια αλλά στο ίδιο επίπεδο με τα υπόλοιπα της εποχής θα ήταν απλά ένα ρηχό παιχνίδι της σειράς. Η ιστορια του bioshock ειναι σε αλλα επίπεδα απλα, μιλαμε για πραγματική τεχνη που για εμενα ξεπερνάει οτιδήποτε υπάρχει στο hollywood. Στον τομεα gameplay ομως δεν εχει να ζηλεψει τιποτα το crysis, το bioshock γενικα ειναι on rails αρκετα οποτε ψιλοακυρο αυτο που λες. Το bioshock μπαίνει στο top 5 μου σαν σειρά ever το crysis μαλλον δεν μπαίνει ουτε στο top 20 αλλα και παλι διαφωνώ κάθετα περι gameplay. 1
chek2fire Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 όπως έχω γράψει λείπουν αρκετά σήμερα τα game σταθμοί που θα ζορίσουν το hardware. Mην ξεχνάμε πριν το ιστορικό στο χώρο του gaming πλέον crysis είχε προηγηθεί το F.E.A.R. Και αυτό είχε ένα gamplay που ήταν καινοτόμο για την εποχή, φοβερή υπόθεση και γραφικά από άλλο πλανήτη. Το Crysis απλά έκανε όλα τα παραπάνω x10. 1
liakinen Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η ουσία είναι ότι γούστα είναι αυτά. Εγώ τουλάχιστον αναγνωρίζω ότι ήταν παιχνίδι σταθμός στον τομέα γραφικά. Στα υπόλοιπα άνω του μέσου όρου απλά. Όπως το F.E.A.R ήταν παιχνίδι σταθμός στην Α.Ι των αντιπάλων. Ακόμα και στο gameplay δεν το αγάπησα το Crysis γιατί αν εξαιρέσουμε το Nanosuit τα υπόλοιπα τα είχαμε δει στο Far Cry. Άλλωστε οι μεγάλες ελλείψεις στους υπόλοιπους τομείς οδήγησαν και σε δύο μέτριες συνέχειες και μετά στην πλήρη απαξίωση του στούντιο (πλην της graphic engine). Ακόμα και η ανακοίνωση του remaster είναι στην ουσία να βγάλουμε κάνα φράγκο. Δεν είμαι εναντίον της ιδέας remaster απλά αυτά να συνυπάρχουν με νέες ιδέες και παιχνίδια από το εκάστοτε στούντιο. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από liakinen 4
panther_512 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/4/2020 στις 1:11 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Τα πράγματα είναι τραγικά και είναι ένας λόγος που χρειάζεται οπωσδήποτε remaster στο νέο engine. 16FPS με Titan X/8700K. Toυ τερμάτισε τον ένα από τους 500 πυρήνες της CPU και γονάτισε το σύστημα. Η GPU έμεινε σε αχρηστία τη δεδομένη στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι μετά από 10 χρόνια πάλι τα ίδια θα κάνει στα τότε high end συστήματα 😄 Εν αναμονή να δούμε τί θα παίξει με το remaster. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από panther_512
_Theo_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να έχει καλή τιμή (~40 €) και όσοι έχουν το παλιό να δικαιούνται κάποια έκπτωση. Δεν αναφέρθηκε όμως αν θα γίνει remaster και το Crysis: Warhead ή/και αν θα δοθεί πακέτο μαζί το αρχικό Crysis. Ελπίζω πως ναι... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από _Theo_
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Saber Interactive’s Tim Willits hints at Crysis Remastered featuring both Crysis and Crysis Warhead 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Toυ τερμάτισε τον ένα από τους 500 πυρήνες της CPU και γονάτισε το σύστημα. Η GPU έμεινε σε αχρηστία τη δεδομένη στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι μετά από 10 χρόνια πάλι τα ίδια θα κάνει στα τότε high end συστήματα 😄 Εν αναμονή να δούμε τί θα παίξει με το remaster. Εάν αυξηθεί δραματικά το IPC ή φτάσουμε τα 10Ghz θα κρατάει επιτέλους 60άρι παντού 2
zvarthangalos Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάποιος είπε εδώ στο forum πως θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο όταν αρχίζει το παιχνίδι η ημερομηνία που γράφει είναι August 14th 2020 ίσως να μην ειναι τυχαίο. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από zvarthangalos
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Κάποιος είπε εδώ στο forum πως θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο όταν αρχίζει το παιχνίδι η ημερομηνία που γράφει είναι August 14th 2020 ίσως να μην ειναι τυχαίο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Φτάσαμε στο 2020 δηλαδή και nanosuit τίποτα ακόμα ε 1
Πέτρος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Φτάσαμε στο 2020 δηλαδή και nanosuit τίποτα ακόμα ε Φιρτεκ.
KilliK Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 oι τυποι στο DF περιμενουν το remaster να γινει το καινουργιο benchmark για τα PC γραφικα, αλλα εγω φοβαμαι μην φαμε καμια χυλοπιτα, και δεν ειναι τιποτα παραπανω απο hd textures με μοντερνα lightning effects και μετριο optimization. μια γρηγορη αρπαχτη για την οικονομικα ταλαιπωρημενη Crytek. 2
D.Luffy Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, KilliK είπε oι τυποι στο DF περιμενουν το remaster να γινει το καινουργιο benchmark για τα PC γραφικα, αλλα εγω φοβαμαι μην φαμε καμια χυλοπιτα, και δεν ειναι τιποτα παραπανω απο hd textures με μοντερνα lightning effects και μετριο optimization. μια γρηγορη αρπαχτη για την οικονομικα ταλαιπωρημενη Crytek. Μπορεί πολύ εύκολα να γίνει "benchmark" με τη χρήση RT effects. Τώρα το πόσο θα εντυπωσιαστούμε με τα γραφικά ως σύνολο, μένει να το δούμε. Εφόσον βγαίνει και σε Switch, σημαίνει ότι η engine θα είναι κάπως optimised. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από D.Luffy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα