Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

7 ή 14 Αυγούστου θα βγει ε;
Τόσε σε ξεκινάει το παιχνίδι,7 Αυγούστου του 2020..

Με nitento switch μη περιμένετε τρελά γραφικά ούτε 10x **80TI:P εκτός και αν κάνουν ξεχωριστό development για την νιτεντο..
Άντε ανοίξτε νέο θέμα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως είμαι έτοιμος να απογοητευτώ. Δεν μπορούσε να βγάλει σωστό game για χρονια η Crytek και τώρα φαντάζομαι έβγαλε λίγα φράγκα από το ok Hunt και τα έριξε επάνω στο μοναδικό game που αγαπήθηκε για λάθος λόγους. Και όχι και τίποτα αλλα είναι τόσο fucking lazy που ούτε ένα σωστό remake δεν μπορούν να κάνουν ώστε να διορθώσουν το μετριότατο story και gameplay.

Τώρα άμα βγει το game και είναι όπως το παρακάτω video τότε...ok.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ ανυπομονώ πάντως. Την εποχή που κυκλοφόρησε είχα ένα μέτριο για την εποχή laptop, το είχα πάρει από το "θείο" και ήταν πρακτικά unplayable στο τότε σύστημα μου.

Δημοσ.

Το παιχνίδι το έπαιξα τρεις φορές σίγουρα μπορεί και να ξεχνάω καμία

θα το έπαιζα άνετα άλλη μια φορά το Remaster αρκεί να μην γονατίζει το σύστημα όπως τότε.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Πιστεύω σε γενικές γραμμές θα τρέχει καλά. Απλώς αν ενεργοποιήσεις το RT θα γίνεται πανηγύρι...

Σιγά το πανηγύρι με το software RT, ίσα ίσα για reflections θα είναι. Το παιχνίδι θα τρέχει καλύτερα από το original, στο original υπάρχουν σημεία που με 9900K/2080Ti βλέπεις 20άρια και 30άρια.

Δημοσ.

Είχε κακό optimization το original, αλλά χθες έβλεπα ένα βίδεο στο YouTube με έναν που έπαιζε σε 4Κ με 8700Κ και 2080 Ti και τουλάχιστον στην αρχή η GPU ήταν στο 99%. 4Κ βέβαια θα μου πεις.

Δημοσ.

Μέχρι να γίνει πανικός με τα physics να max-άρει το 1 thread του CPU και να αρχίσουν οι πτώσεις. Από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε τέρμα CPU limited λόγω της CryEngine 2 που δεν έβλεπε πάνω από 2 πυρήνες.

Δημοσ.

Θυμάμαι πρίν 10 χρόνια που έγραφα σεντόνια για να εξηγήσω ότι το παιχνίδι είχε γίνει πλέον CPU bound και δεν το χωρούσε ο νούς σου 😄 (και πολλών άλλων να λέμε την αλήθεια)

Πώς περνάει ο καιρός, σαν το νερό.

Και το πιό τρελό, η συζήτηση αυτή είναι μόλις 5-6 σελίδες πίσω😆

Στις 6/12/2011 στις 9:38 ΠΜ, panther_512 είπε

Στο Crysis, σε αντίθεση με τα παιχνίδια που θεωρούμε καθαρά GPU-bound, πάρα πολύ εύκολα βλέπεις πού σταματάει να χρησιμοποιεί την υποδύναμη των καρτών σου και πού εξαρτάσαι από τον επεξεργαστή.

Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και στα σημερινά high-end συστήματα, το Crysis βουτάει κάτω των 60 fps σε ορισμένες περιπτώσεις. Σε αυτό όμως δεν φταίει η υποδύναμη των GPU σου, στη περίπτωση φυσικά που έχεις high-end κάρτες.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εγώ πάντως είμαι έτοιμος να απογοητευτώ. Δεν μπορούσε να βγάλει σωστό game για χρονια η Crytek και τώρα φαντάζομαι έβγαλε λίγα φράγκα από το ok Hunt και τα έριξε επάνω στο μοναδικό game που αγαπήθηκε για λάθος λόγους. Και όχι και τίποτα αλλα είναι τόσο fucking lazy που ούτε ένα σωστό remake δεν μπορούν να κάνουν ώστε να διορθώσουν το μετριότατο story και gameplay.

Τώρα άμα βγει το game και είναι όπως το παρακάτω video τότε...ok.

Δεν ειχε μετριοτατο gameplay το crysis ουτε story, ειναι παρεξηγημένο και υποτιμημένο παιχνιδι λογο 10 χρονια μπροστα γραφικων στα οποια σταθηκαν ολοι γιατι κανεις δεν μπορουσε να το παιξει οταν βγηκε. Παραπανω απο εξιοπρεπεστατο και στους 2 τομεις ειναι, το story θεμα γουστου οκ εμενα προσωπικα με τραβηξε και το lore για να παιξω το 2 και το 3 ανετα, το gameplay με τις επιλογες του nanosuit ειναι παρα πολυ καλο για single player fps και ειδικα για την εποχη.

• Like 4
Δημοσ.
8 hours ago, ADHD said:

το gameplay με τις επιλογες του nanosuit ειναι παρα πολυ καλο για single player fps και ειδικα για την εποχη

Aκριβως αυτο..

Το παιχνιδι ηταν πολυ μπροστα κατα την δικη μου αποψη και στους δυο τομεις..

Δεν θυμαμαι αλλο fps shooter τετοιου βεληνεκους που να ειχε τοσο συναρπαστικη ιστορια και τετοιο *** gameplay.

Kατι battlefield και COD που ακολουθησαν και ακομα συνεχιζουν δεν εχουν καταφερει να το ξεπερασουν,τουλαχιστον με τα δικα μου στανταρ..

Bαζω και το doom μεσα και ας μην αρεσει σε καποιους..

Μακαρι να παει καλα και να κανουν και τα υπολοιπα remaster και γιατι οχι να δουμε και νεο Crysis.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...