7nisiotis Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 https://www.dsogaming.com/news/crysis-remastered-releases-this-summer-will-feature-ssdo-svogi-ray-tracing-hd-textures/
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 7 ή 14 Αυγούστου θα βγει ε; Τόσε σε ξεκινάει το παιχνίδι,7 Αυγούστου του 2020.. Με nitento switch μη περιμένετε τρελά γραφικά ούτε 10x **80TI εκτός και αν κάνουν ξεχωριστό development για την νιτεντο.. Άντε ανοίξτε νέο θέμα!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως είμαι έτοιμος να απογοητευτώ. Δεν μπορούσε να βγάλει σωστό game για χρονια η Crytek και τώρα φαντάζομαι έβγαλε λίγα φράγκα από το ok Hunt και τα έριξε επάνω στο μοναδικό game που αγαπήθηκε για λάθος λόγους. Και όχι και τίποτα αλλα είναι τόσο fucking lazy που ούτε ένα σωστό remake δεν μπορούν να κάνουν ώστε να διορθώσουν το μετριότατο story και gameplay. Τώρα άμα βγει το game και είναι όπως το παρακάτω video τότε...ok. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 1
Anuminas Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Στο pc τουλάχιστον υπάρχει ηδη το hardware για να δειχνει κάπως έτσι.
_Theo_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Πιστεύω σε γενικές γραμμές θα τρέχει καλά. Απλώς αν ενεργοποιήσεις το RT θα γίνεται πανηγύρι...
tsabasid Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Εγώ ανυπομονώ πάντως. Την εποχή που κυκλοφόρησε είχα ένα μέτριο για την εποχή laptop, το είχα πάρει από το "θείο" και ήταν πρακτικά unplayable στο τότε σύστημα μου.
zvarthangalos Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Το παιχνίδι το έπαιξα τρεις φορές σίγουρα μπορεί και να ξεχνάω καμία θα το έπαιζα άνετα άλλη μια φορά το Remaster αρκεί να μην γονατίζει το σύστημα όπως τότε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, _Theo_ είπε Πιστεύω σε γενικές γραμμές θα τρέχει καλά. Απλώς αν ενεργοποιήσεις το RT θα γίνεται πανηγύρι... Σιγά το πανηγύρι με το software RT, ίσα ίσα για reflections θα είναι. Το παιχνίδι θα τρέχει καλύτερα από το original, στο original υπάρχουν σημεία που με 9900K/2080Ti βλέπεις 20άρια και 30άρια.
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Είχε κακό optimization το original, αλλά χθες έβλεπα ένα βίδεο στο YouTube με έναν που έπαιζε σε 4Κ με 8700Κ και 2080 Ti και τουλάχιστον στην αρχή η GPU ήταν στο 99%. 4Κ βέβαια θα μου πεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέχρι να γίνει πανικός με τα physics να max-άρει το 1 thread του CPU και να αρχίσουν οι πτώσεις. Από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε τέρμα CPU limited λόγω της CryEngine 2 που δεν έβλεπε πάνω από 2 πυρήνες.
panther_512 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Θυμάμαι πρίν 10 χρόνια που έγραφα σεντόνια για να εξηγήσω ότι το παιχνίδι είχε γίνει πλέον CPU bound και δεν το χωρούσε ο νούς σου 😄 (και πολλών άλλων να λέμε την αλήθεια) Πώς περνάει ο καιρός, σαν το νερό. Και το πιό τρελό, η συζήτηση αυτή είναι μόλις 5-6 σελίδες πίσω😆 Στις 6/12/2011 στις 9:38 ΠΜ, panther_512 είπε Στο Crysis, σε αντίθεση με τα παιχνίδια που θεωρούμε καθαρά GPU-bound, πάρα πολύ εύκολα βλέπεις πού σταματάει να χρησιμοποιεί την υποδύναμη των καρτών σου και πού εξαρτάσαι από τον επεξεργαστή. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και στα σημερινά high-end συστήματα, το Crysis βουτάει κάτω των 60 fps σε ορισμένες περιπτώσεις. Σε αυτό όμως δεν φταίει η υποδύναμη των GPU σου, στη περίπτωση φυσικά που έχεις high-end κάρτες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Ναι μόνο που τότε είχες 4850 CF αν θυμάμαι καλά και δεν έφταναν ούτε για αστείο σαν GPU power αυτές για το Crysis.
Dantε Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Θυμαμαι με CF 3870 να παλευω να το παιξω με ανεβασμενα γραφικα.Εκεινες ηταν εποχες
ADHD Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Εγώ πάντως είμαι έτοιμος να απογοητευτώ. Δεν μπορούσε να βγάλει σωστό game για χρονια η Crytek και τώρα φαντάζομαι έβγαλε λίγα φράγκα από το ok Hunt και τα έριξε επάνω στο μοναδικό game που αγαπήθηκε για λάθος λόγους. Και όχι και τίποτα αλλα είναι τόσο fucking lazy που ούτε ένα σωστό remake δεν μπορούν να κάνουν ώστε να διορθώσουν το μετριότατο story και gameplay. Τώρα άμα βγει το game και είναι όπως το παρακάτω video τότε...ok. Δεν ειχε μετριοτατο gameplay το crysis ουτε story, ειναι παρεξηγημένο και υποτιμημένο παιχνιδι λογο 10 χρονια μπροστα γραφικων στα οποια σταθηκαν ολοι γιατι κανεις δεν μπορουσε να το παιξει οταν βγηκε. Παραπανω απο εξιοπρεπεστατο και στους 2 τομεις ειναι, το story θεμα γουστου οκ εμενα προσωπικα με τραβηξε και το lore για να παιξω το 2 και το 3 ανετα, το gameplay με τις επιλογες του nanosuit ειναι παρα πολυ καλο για single player fps και ειδικα για την εποχη. 4
optimus prime Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 8 hours ago, ADHD said: το gameplay με τις επιλογες του nanosuit ειναι παρα πολυ καλο για single player fps και ειδικα για την εποχη Aκριβως αυτο.. Το παιχνιδι ηταν πολυ μπροστα κατα την δικη μου αποψη και στους δυο τομεις.. Δεν θυμαμαι αλλο fps shooter τετοιου βεληνεκους που να ειχε τοσο συναρπαστικη ιστορια και τετοιο *** gameplay. Kατι battlefield και COD που ακολουθησαν και ακομα συνεχιζουν δεν εχουν καταφερει να το ξεπερασουν,τουλαχιστον με τα δικα μου στανταρ.. Bαζω και το doom μεσα και ας μην αρεσει σε καποιους.. Μακαρι να παει καλα και να κανουν και τα υπολοιπα remaster και γιατι οχι να δουμε και νεο Crysis. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα