Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ P2W δεν είναι αυτό;

Πολυ το λενε αυτο (το ελεγα και εγω), αλλα μετα απο 76 ωρες παιχνιδιου αλλαξα γνωμη.Αμα ξερεις απο fps μια χαρα τα καταφερνεις.Αν ειναι να ριξεις χρημα ριχνεις ενα 10αρικο να παρεις πιο καλη στολη,που τις αγοραζεις αποκλειστηκα και μονο με real money.Αλλα και παλι οσα λεφτα και να ριξεις αμα δεν το κατεχεις το αθλημα,τζαμπα τα χαλας.

Δημοσ.

Τσιμπησα την τριλογια στο origin για 10€ και μου δωσε και το warhead  :-D  Και απο οτι ειδα εχουν και ultrawide υποστηριξη, ακομα και το 1 που ειναι του 2007  :-)

Δημοσ.

πωπω..τι μου θυμησες τωρα!

καποτε επαιζε σε athlon 64 x2 6000 oc 3.2ghz, 4gb kingston ram oc~900mhz και 8800gts SLI

μου φαινεται πως μας ανοιξες δουλειες για το σαββατοκυριακο

και εγώ θυμάμαι που έπαιζα το pre-release demo λίγο πριν βγει το crysis με μια 8600GT χάλια το έπαιζε με 1280x800 low settings, άλα λίγους μήνες μετά πήρα καινούργιο PC Q6600 3.2GHz + 8800GTS 512MB και το έπαιξα σαν άνθρωπος!

Δημοσ.

Τσιμπησα την τριλογια στο origin για 10€ και μου δωσε και το warhead :-D Και απο οτι ειδα εχουν και ultrawide υποστηριξη, ακομα και το 1 που ειναι του 2007 :-)

Αδερφέ 40 ευρώ μου την δείχνει εμένα την τριλογία στο origin.ηταν σε προσφορά όταν την πήρες?

Δημοσ.

Κρίμα , ήταν καλό deal :(

Το εγκατέστησα απο περιέργεια πριν καμια βδομάδα, να το θυμηθώ.... εννοειται θα βάλω τα mod και θα το τερματίσω :D

Δημοσ.

Ναι ρε γαμωτο το σκεφτόμουν κ εγώ να το αγοράσω αλλά κάθε μέρα που έλεγα να μπω να δω πόσο έχει έλεγα δεν βαριέσαι αυριο

Δημοσ.

Εγώ έχω αρχίσει και το Crysis 3. Το 2 ήταν μεγάλη πατάτα, και οπτικά. Μακάρι να κάνουν και ένα Crysis remake με τα γραφικά του 3!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...