mkp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ενημέρωση Το νήμα για το Crysis Remastered (2020) βρίσκεται εδώ: ----- Αποφάσισα να ξεθάψω το Crysis (δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του) από περιέργεια κυρίως να δω πως παίζεις με σύγχρονο hardware (6700K+GTX1080), έπαιξα το πρώτο level και διαπίστωσα για ακόμα μια φορά ότι από άποψη gameplay είναι εξαιρετικό ίσως το καλύτερο singleplayer fps για μένα, από επίδοσης σε 2560x1440, 8xAA, VeryHigh DX10, έπαιζε με 80-100 fps, από άποψη γραφικών θα έλεγα ότι σε γενικές γραμμές είναι μέτριο για τα σημερινά δεδομένα. Είχα να το αγγίξω κατή χρόνια αυτό το DVD... Θυμάμαι κάπως έτσι το είχα πρώτο παίξει το 2007 Επειδή αποφάσισα να το ξανά παίξω όλο από την αρχή επειδή μου άρεσε πάρα πολύ, έψαξα και κατέβασα τα καλύτερα mods, ως αποτέλεσμα να αναβαθμιστεί οπτικά πάρα πολύ σε σημείο που να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τα τωρινά games. Mods που χρησιμοποίησα: Flare HDR Normal -HDR Normal with Anamorphic Lens Flares(Blue) + WaterWaves + Improved Shaders Textures - Updated Textures From Original(See List Below) + No Anamorphic Lens Flares + No WaterWaves + Improved Shaders MsterTOD - Mster Config v3.01 FINAL Time Of Day Files Download link για όλα μερικά screenshots που έβγαλα ---- Αρχικό θέμα στο insomnia: https://www.insomnia.gr/forums/topic/130705-crysis 24
Heybro Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Απίστευτα όμορφο. Θα κατεβάσω τα mods να το ξανά παίξω και εγώ. Best fps game ever. Να σε καλά ωραίο θέμα άνοιξες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Τίγκα στα low-res textures είναι πλέον. Βαστάει πολύ καλά βέβαια για παιχνίδι 10ετίας. Ένα πορτ στην τελευταία CryEngine θέλει με DX11/12 και mod tools για να γίνουμε
discoboyminimal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 πωπω..τι μου θυμησες τωρα! καποτε επαιζε σε athlon 64 x2 6000 oc 3.2ghz, 4gb kingston ram oc~900mhz και 8800gts SLI μου φαινεται πως μας ανοιξες δουλειες για το σαββατοκυριακο
Sheogorath Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το κακό είναι ότι το mutly λέγεται δεν δουλεύει πια... Τσεκαρέ το αν θες.
Left13S Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το ξαναέπιασα και εγώ το καλοκαίρι, αλλά στην πίστα που είσαι πάνω στο αεροπλανοφορο έτρωγε τρελά κολλήματα, ακόμα και στα low settings και το άφησα. Αξίζει πολύ αυτό το παιχνίδι όμως. Επίσης, πριν το κομμάτι με το αεροπλανοφορο μου φαίνεται ότι έχει προστεθεί επιπλέον κομμάτι, δεν θυμάμαι να υπήρχε (μπορεί να θυμάμαι λάθος βέβαια). Τέλος, για το multi-player θέλει άλλο πρόγραμμα, το GameSpy μας τελείωσε.
JohnVani18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Κρίμα που δεν είδαμε τι πραγματικά μπορεί να κάνει η CryEngine με το τρέχον υλικό που υπάρχει στον χώρο. Μείναμε με ένα Ryse και Homefront.. Άντε και Sniper GW3..
Alastor192 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Πολυ μπροστα απτην εποχη του,κυριως στον τεχνικο τομεα. Αλλα περα απτο eye-candy,το'χα απολαυσει σιγουρα για το εξαιρετικο campaign.Ουσιαστικα ηταν ο πνευματικος διαδοχος του πολυαγαπημενου μου Far Cry και το gameplay κλικαρε κατευθειαν.Βαλε και τις αρκετες πινελιες απο sci-fi και εχεις σιγουρη συνταγη για επιτυχια. Οποιος δεν εχει παιξε και το Crysis Warhead χανει επισης 2
Left13S Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Αδερφάκι του crysis και της cryengine είναι και το warface. Δωρεάν fps με πολύ καλά γραφικά, έχω κολλήσει με αυτό τους τελευταίους μήνες. Εδώ λέει αναλυτικά για το multi-player http://www.crysis1.com/viewpage.php?page_id=19
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ποια καλά γραφικά έχει το Warface ρε μαν, αισχρό είναι
chill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Το απόλυτο FPS, το χα λιώσει και αυτό και το warhead. MAXIMUM ARMOR έλεγε η φωνή.....MAXIMUM GAMING έχω να πω εγώ. Μια δεκαετία μετά το feeling που μου έδωσε το crysis δεν μου το έδωσε άλλο FPS. Μια το far cry, μια το crysis...θέλουμε το επόμενο game σε τροπικό παράδεισο από την crytek. 2
_Theo_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εγώ το αγόρασα χθες από το Steam συν το Warhead με 5 €. Αν το αγοράσετε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορεί να ξεκινήσει καν το παιχνίδι, επειδή είναι αποκλειστικά σε 32 bit πλατφόρμα. Απλά κάντε κλικ στα έγγραφα μου, μετά στο "MyGames" και τέλος μπείτε στο φάκελο "Crysis" και διαγράψτε το φάκελο "profiles" και θα τρέξει κανονικά το παιχνίδι. Υπάρχει και ένα τρομερό mod νομίζω που λέγεται "Real Life ή κάπως έτσι...
ektelion Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Έχοντας τερματίσει τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς σχετικά πρόσφατα, έχω να πω ότι Warhead >>>>>>>> Crysis.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Το απόλυτο FPS, το χα λιώσει και αυτό και το warhead. MAXIMUM ARMOR έλεγε η φωνή.....MAXIMUM GAMING έχω να πω εγώ. Μια δεκαετία μετά το feeling που μου έδωσε το crysis δεν μου το έδωσε άλλο FPS. Μια το far cry, μια το crysis...θέλουμε το επόμενο game σε τροπικό παράδεισο από την crytek. Μέχρι και το logo έδινε goosebumps..Όταν έβλεπες το intro ειδικά, απλά τελείωνες https://www.youtube.com/watch?v=u4ur3twwx-8 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα