Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, παιδια. Εχω το εξης θεμα... στο γραφειο (κεντρο αθηνας) εχω το dell laptop μου κ ενα πολυμηχανημα hp 4675. Συνδεονται με technicolor router που δινει η nova σε επαγγελματικες συνδεσεις τηλεφωνου κ ιντερνετ. Ενω δουλευω στο laptop μου βγαζει ενδειξη οτι ειτε η σαρωση σε υπολογιστη ειναι μη διαθεσιμη ή οτι ο εκτυπωτης ειναι αποσυνδεδεμενος. Συνηθως αν βγαλω το πολυμηχανημα απτο ρευμα κ το ξαναβαλω επανερχεται. Αλλες φορες θελει κ reboot το router κ μια φορα μου εβγαλε σφαλμα στους οδηγους.

Το θεμα ειναι οτι το ιδιο πολυμηχανημα εχω στο σπιτι κ το δουλευω παλι με nova αλλα με router speedport του οτε (την ασπρη βλακεια) κ μονο μια δυο φορες εχει αποσυνδεθει το πολυμηχανημα. Αντιθετα στο γραφειο γινεται καθε μερα. Φταιει ρουτερ; Φταιει το hp ή παιζει να φταιει το καναλι του wifi; Καθε συμβουλη δεκτη!!!

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο θεμα αλλα μου εβγαζε στην οθονη του μηχανηματος ενα κωδικο σφαλματος το πηγα πισω και μετα απο 3 μερες μου δωσαν ενα ολοκαινουργιο μηχανημα με νεα εγκιηση

Δημοσ.

Το ιδιο μοντελο ακριβως στο εκανε;;;; Παιζει να βγαζει σφαλμα στην οθονη κ να μη προλαβαινω να το δω;;;

Δημοσ.

Το ιδιο μοντελο ακριβως στο εκανε;;;; Παιζει να βγαζει σφαλμα στην οθονη κ να μη προλαβαινω να το δω;;;

Οχι νεκρωνε τελειως ηταν η οθονη σαν να ειναι κλειστο αλλα αχνα φαινοταν και εστρωνε με ρεσταρτ του μηαχνηματος και καποιες φορες ηθελε και το ρουτερ γιατι σκαλωνε 

Δημοσ.

Μηπως να δωσεις στατικη ip στο πολυμηχανημα και να μην παιρνει απο dhcp?

Πως μπορω να δωσω στατικη; Δε το κατεχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...