Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, παιδια. Εχω το εξης θεμα... στο γραφειο (κεντρο αθηνας) εχω το dell laptop μου κ ενα πολυμηχανημα hp 4675. Συνδεονται με technicolor router που δινει η nova σε επαγγελματικες συνδεσεις τηλεφωνου κ ιντερνετ. Ενω δουλευω στο laptop μου βγαζει ενδειξη οτι ειτε η σαρωση σε υπολογιστη ειναι μη διαθεσιμη ή οτι ο εκτυπωτης ειναι αποσυνδεδεμενος. Συνηθως αν βγαλω το πολυμηχανημα απτο ρευμα κ το ξαναβαλω επανερχεται. Αλλες φορες θελει κ reboot το router κ μια φορα μου εβγαλε σφαλμα στους οδηγους.

Το θεμα ειναι οτι το ιδιο πολυμηχανημα εχω στο σπιτι κ το δουλευω παλι με nova αλλα με router speedport του οτε (την ασπρη βλακεια) κ μονο μια δυο φορες εχει αποσυνδεθει το πολυμηχανημα. Αντιθετα στο γραφειο γινεται καθε μερα. Φταιει ρουτερ; Φταιει το hp ή παιζει να φταιει το καναλι του wifi; Καθε συμβουλη δεκτη!!!

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο θεμα αλλα μου εβγαζε στην οθονη του μηχανηματος ενα κωδικο σφαλματος το πηγα πισω και μετα απο 3 μερες μου δωσαν ενα ολοκαινουργιο μηχανημα με νεα εγκιηση

Δημοσ.

Το ιδιο μοντελο ακριβως στο εκανε;;;; Παιζει να βγαζει σφαλμα στην οθονη κ να μη προλαβαινω να το δω;;;

Δημοσ.
  Στις 27/11/2017 στις 9:16 ΜΜ, nuntius είπε

Το ιδιο μοντελο ακριβως στο εκανε;;;; Παιζει να βγαζει σφαλμα στην οθονη κ να μη προλαβαινω να το δω;;;

Οχι νεκρωνε τελειως ηταν η οθονη σαν να ειναι κλειστο αλλα αχνα φαινοταν και εστρωνε με ρεσταρτ του μηαχνηματος και καποιες φορες ηθελε και το ρουτερ γιατι σκαλωνε 

Δημοσ.
  Στις 28/11/2017 στις 12:45 ΜΜ, john cuba είπε

Μηπως να δωσεις στατικη ip στο πολυμηχανημα και να μην παιρνει απο dhcp?

Πως μπορω να δωσω στατικη; Δε το κατεχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...