Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν εχω ασχοληθεί ποτε με κάτι τέτοιο η παρόμοιο αλλά ‘’διψάω’’ τον τελευταίο καιρό , υπάρχει επιλογή γλώσσας στα ελληνικά πχ ?

Πάντως οι τιμές ειναι αρκετά καλές ...

ανάλογα για τι μάθημα ψάχνεις. Πχ φωτογραφία - επεξεργασία ξέρω να σου πω. Μπράβο επίσης τον φίλο που μοιράστηκε την προσφορά. Για κάποιους χρήσιμη για άλλους όχι. Η κίνηση μετράει μάγκες , όχι αν έβαλε ή δεν έβαλε σωστά τα λινκς κλπ. Περίοδο έχετε μερικοί μου φαίνεται.

• Like 6
Δημοσ.

ανάλογα για τι μάθημα ψάχνεις. Πχ φωτογραφία - επεξεργασία ξέρω να σου πω. Μπράβο επίσης τον φίλο που μοιράστηκε την προσφορά. Για κάποιους χρήσιμη για άλλους όχι. Η κίνηση μετράει μάγκες , όχι αν έβαλε ή δεν έβαλε σωστά τα λινκς κλπ. Περίοδο έχετε μερικοί μου φαίνεται.

Έπεσες διάνα , αν μπορείς βοήθησε με ποιο μάθημα να παρακολουθήσω για φωτογραφία.

Εννοείται ευχαριστούμε τον TS!

Δημοσ.

Καλημερα και εγω για φωτογραφια το θελω...

Είναι.καλά τα σεμιναρια αυτα;;;

Μπορεις να τα ξαναδεις πολλες φορες;;;

Δημοσ.

Όσες φορές θες τα βλέπεις, και όποτε επιθυμείς.

Δημοσ.

Καποια ειναι πολύ καλά, μπορείς να κοιτάς και τις αξιολογήσεις από κάθε course πριν το αγοράσεις. 

Δημοσ.

Νομίζω ότι το udemy έχει συνέχεια "προσφορά" τα courses στα 10€. Συνέχεια κάποιο λόγο βρίσκουν και το βάζουν σαν ταμπέλα.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν τα 10 για τα μαθήματα! Έχω πάρει κάμποσα και δεν το μετάνιωσα.

Δημοσ.

απλα εχεε υποψιν πως ο καθενας μπορει να γινει tutor στο udemy, δεν υπαρχει καποιο ακαδημαικο υποβραθρπ απαραιτητα. τα reviews/feedback βοηθουν πολυ στο να αποφασισετε τι πιθνως αξιζει ή οχι.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το udemy έχει συνέχεια "προσφορά" τα courses στα 10€. Συνέχεια κάποιο λόγο βρίσκουν και το βάζουν σαν ταμπέλα.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν τα 10 για τα μαθήματα! Έχω πάρει κάμποσα και δεν το μετάνιωσα.

Βάζει συχνά προσφορές αλλά όχι όλα , αν κάποιος περίμενε να βγεί κάποιο συγκεκριμένο σε προσφορά τώρα είναι ευκαιρία 

• Like 1
Δημοσ.

επίσης τα μαθήματα απο udemi μπορείτε εύκολα να βρείτε στον ΄΄θειο΄΄ και το 10ρικο δώστε το σε φιλανθρωπίες 

Δημοσ.

επίσης τα μαθήματα απο udemi μπορείτε εύκολα να βρείτε στον ΄΄θειο΄΄ και το 10ρικο δώστε το σε φιλανθρωπίες 

Και γιατί δηλαδή να μην τα δώσουμε στον κόσμο που έχει κάνει κόπο για να φτιάξει αυτά τα μαθήματα?

Φίλε μου δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις , σκέψου όμως πόσο ωραία θα ήταν να στην έκλεβε κάποιος

• Like 8
Δημοσ.

καθημερινή ενημερωση .....εδω

https://www.boards.ie/b/thread/2057198335/209#105399552

ισως βρειτε δωρεαν αυτο που θα θέλατε :)

Τώρα πέτυχα το θέμα. Ορίστε κι ένα ακόμα site για καθημερινή ενημέρωση με coupons 100 %, free κλπ.

http://www.freecourses.me/2017/11/paid-udemy-courses-for-free-monday_27.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...