Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη είμαι απο κινητό δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος μόλις άνοιξα newsletter από udemy όλα τα courses είναι στα 10ε το ένα για ακόμη 35 ώρες ( τώρα είναι 23.00)

Edit: προσθήκη link επειδή δεν το είχα βάλει

Ορίστε και το link του udemy

https://www.udemy.com

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 10
Δημοσ.

συνεχεια εκει παιζουν, δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να εχει πουλησει full price course (εγω σιγουρα οχι και εχω πολλα).

• Like 1
Δημοσ.

συνεχεια εκει παιζουν, δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να εχει πουλησει full price course (εγω σιγουρα οχι και εχω πολλα).

Στείλε μου με ένα ΠΜ τα courses σου αν δε σου κάνει κόπο να δώ τα λινκς και το content στο udemy.

Συγγνώμη είμαι απο κινητό δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος μόλις άνοιξα newsletter από udemy όλα τα courses είναι στα 10ε το ένα για ακόμη 35 ώρες ( τώρα είναι 23.00)

Αγόρασα 15 courses αυτές τις μέρες, χρήσιμη είναι η γνώση και για 10ε ανά course είναι πολύ καλή τιμή.

Δημοσ.

Με απλα ελληνικα τι ειναι αυτο που λες?που ειναι το link?τι λες ακριβως?ημαρτον πια με την καθε "προσφορα".....

Σκέψου ένα τίτλο ¨ΙΚΕΑ 10ε όλοι οι καναπέδες"   

Αν δεν ξέρεις τι είναι η ΙΚΕΑ και τι είναι οι καναπέδες προφανώς και θα το προσπεράσεις  γιατί δεν θα σε ενδιαφέρει. 

Αν θες να μάθεις τι είναι, κάνεις μια απλή αναζήτηση και μαθαίνεις. 

Τόσο απλό. 

Οι προσφορές δεν είναι μόνο TV και κινητά 

Το λέω με κάθε καλή διάθεση και χωρίς ίχνος ειρωνείας 

Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι δεν έχει βάλει ένα link

Πολυ καλή προσφορά, ευχαριστούμε TS! 

Τσίμπησα 2 courses για την δουλειά μου

• Like 7
Δημοσ.

Με απλα ελληνικα τι ειναι αυτο που λες?που ειναι το link?τι λες ακριβως?ημαρτον πια με την καθε "προσφορα".....

Συγγνώμη που δεν έβαλα Link αλλά είπα ποσταρω από κινητό , θεώρησα ότι όποιος είδε το τοπικ κατάλαβε από τον τίτλο.

Για το ημαρτον δεν σχολιάζω δεν σε υποχρεώνει κανείς να διαβάζεις τις προσφορές ας μην έμπαινες στο τοπικ που σε κουρασαμε κιόλας έλεος

• Like 4
Δημοσ.

Αξίζουν αυτά τα courses? Μπορείς να μάθεις κάτι συγκεκριμένο ή μιλούν για διάφορα θέματα γενικά; Για παράδειγμα ενδιαφέρομαι για γλώσσες προγραμματισμού αλλά διαβάζοντας σχόλια σε διάφορα courses βλέπω ότι τα περισσότερα είναι γενικές γνώσεις και όχι πως να τις χρησιμοποιεί κανείς για παράδειγμα.

Δημοσ.

Σκέψου ένα τίτλο ¨ΙΚΕΑ 10ε όλοι οι καναπέδες"

Αν δεν ξέρεις τι είναι η ΙΚΕΑ και τι είναι οι καναπέδες προφανώς και θα το προσπεράσεις γιατί δεν θα σε ενδιαφέρει.

Αν θες να μάθεις τι είναι, κάνεις μια απλή αναζήτηση και μαθαίνεις.

Τόσο απλό.

Οι προσφορές δεν είναι μόνο TV και κινητά

Το λέω με κάθε καλή διάθεση και χωρίς ίχνος ειρωνείας

Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι δεν έχει βάλει ένα link

Πολυ καλή προσφορά, ευχαριστούμε TS!

Τσίμπησα 2 courses για την δουλειά μου

Έκανα edit και πρόσθεσα το link, αλλά οκ είναι σαν να λέμε ότι ο Κωτσόβολος τα δίνει όλα 10ε και κάποιος ζητάει να γράψουμε το kotsovolos.gr :)

Ευχαριστώ για την υποστήριξη πάντως

Δημοσ.

Στα γνωστα Sites δεν υπαρχουν δωρεαν κατι τετοια?

Και από το παμπλικ αν θες, παίρνεις ότι θες και δεν περνάς από το ταμείο. Εκεί είναι και σε περιμένει δωρεάν.

• Like 2
Δημοσ.

Και από το παμπλικ αν θες, παίρνεις ότι θες και δεν περνάς από το ταμείο. Εκεί είναι και σε περιμένει δωρεάν.

Εσενα που σου περισσευουν εννοειται αγορασε τα.. 

Δημοσ.

Εσενα που σου περισσευουν εννοειται αγορασε τα.. 

Ναι ο αλλος σου δινει 12 ωρες(τουλαχιστον) μαθηματα για 10 ευρω και παραπονιεσαι ...και με verification....Μετα υπαρχει το you tube ...

Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν εχω ασχοληθεί ποτε με κάτι τέτοιο η παρόμοιο αλλά ‘’διψάω’’ τον τελευταίο καιρό , υπάρχει επιλογή γλώσσας στα ελληνικά πχ ?

Πάντως οι τιμές ειναι αρκετά καλές ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...