Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εγω ειμαι αναμεσα σε Huawei p10 lite και Huawei P9  Απο Γερμανο ποιο μου προτεινεται ;;; Πρπει μεχρι ατυιο να παρωω!! το P9 ειναι 40€ ακριβοτερο αλλα εχει διπλη καμερα πειτε γνωμες!!

Δημοσ.

Γιατί μπαίνεις σε διάφορα ποστ και ρωτάς το ίδιο πράγμα και μετά ανοίγεις και θέμα!!!

Νομίζω σου απάντησα .

• Like 1
Δημοσ.

Πως ειναι το P9 καλυτερο και μαλιστα παντου?Βλεπω 1gb λιγοτερο ραμ,1 χρονο πιο παλιο κινητο δεν υποστηριζει fast charging...συν οτι δεν ξερω τι τιμες παιζει στον γερμανο αλλα στο σκρουτζ ειναι και σχεδον 60 ευρο πιο ακριβο.

Δημοσ.

Πως ειναι το P9 καλυτερο και μαλιστα παντου?Βλεπω 1gb λιγοτερο ραμ,1 χρονο πιο παλιο κινητο δεν υποστηριζει fast charging...συν οτι δεν ξερω τι τιμες παιζει στον γερμανο αλλα στο σκρουτζ ειναι και σχεδον 60 ευρο πιο ακριβο.

P9:

Καλυτερη CPU

Καλυτερη GPU

Καλυτερη κάμερα

Καλυτερο Video

USB type-C

Υποστηριζει fast charging με τον καταλληλο φορτιστη (δεν ερχεται πακετο)

Εαν το +1GB κανει το P10 lite καλυτερο τι να πω....

Υποψην οτι το P10 lite εχει micro USB που ειναι σε καθε συσκευη το σημειο που χρηζει επισκευης πιο συχνα απο καθε αλλο!

Δημοσ.

ο φορτιστής του Ρ9 που δίνει μέσα η huawei 5V-2A υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση κανονικά

Δημοσ.

ο φορτιστής του Ρ9 που δίνει μέσα η huawei 5V-2A υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση κανονικά

Εχω την εντυπωση οτι για πραγματικό fast charging θελεις φορτιστή 9V/2A. Αλλα εαν το ξερεις ΟΚ

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι για πραγματικό fast charging θελεις φορτιστή 9V/2A. Αλλα εαν το ξερεις ΟΚ

Όταν είχα το Ρ9 και το έβαζα για φόρτιση με δικό του φορτιστή πετούσε το μήνυμα ότι φορτίζει γρήγορα

Δημοσ.

Όταν είχα το Ρ9 και το έβαζα για φόρτιση με δικό του φορτιστή πετούσε το μήνυμα ότι φορτίζει γρήγορα

Λογικα ο απλος 5V φορτιστης θα μπορει να φορτισει την μπαταρια αρχικα σε fast charging mode. Αλλα η κοινη λογικη λεει οτι μετα το 50-60% θα ζοριστει και θα παει αργα σε φυσιολογικους ρυθμους. Τα V δεν μπορεις να τα αγνοησεις. Ειναι απλη φυσικη. Μακαρι να ειναι και οπως τα λες. Αλλα ουτως ή αλλως μια αγορα ενος 9V/2A φορτιστη κοστιζει ελαχιστα.

Δημοσ.

Τι 9 βόλτ τι 19 να του συνδέσεις η συσκευή θα τραβήξει 5 αφού είναι έτσι σχεδιασμένη

Δημοσ.

Τι 9 βόλτ τι 19 να του συνδέσεις η συσκευή θα τραβήξει 5 αφού είναι έτσι σχεδιασμένη

Τελικα μετα απο ερευνα μαλλον το fast charging του P9 ειναι μυθος.... Sorry!!!

Δημοσ.

Δεν είναι μύθος απλά δεν είναι επιπέδου των τελευταίων συσκευών που υποστηρίζουν την γρήγορη φόρτιση qc3.0 αλλά φορτιζει αρκετά πιο γρήγορα από το Ρ9 lite (δεν υποστηρίζει την γρήγορη φόρτιση της huawei) με ίδιο φορτιστή 5V-2A που ναι στην συσκευασία του standard edition ενώ έχουν ίδιας χωρητικότητας μπαταρίες... Όλα δοκιμασμένα από μένα

Δημοσ.

Όταν φτάσει η μπαταρία στο 44% τότε σε 30" φορτίζει.

Όχι από 0 σε 44% φορτιζει σε μισή ώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...