nisiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Geia xara se olous, Anaferw synoptika thn istorioula mhpws eiparxei synaderfos sta pa8h mou... Metakomisa prosfata se neo spiti kai me megalh mou xara anakalypsa oti h grammh tou OTE einai , anti gia th synh8h PSTN, PCM h' PCN (an akousa kala) pou shmainei mia PSTN xwrismenh sta tria diamerismata tou ktiriou.Shmeiwnw oti sto spiti katalhgoun mono 2 kalwdia, kai oxi 4 ws synh8ws. Epakolou8o, syndeomai net sta asylhpta 14.4 kbps !(elpizw na ftasei to Post mou...) Thl/sa sto perifhmo 134 (na'nai oi wres toys) , milhsa me ypallhlous, pristamenoys, texnikoys kai alloys mega-kshstes ekei mesa gia na parw thn apanthsh oti ISWS na mporei na ginei h metatroph ths grammhs moy se PSTN. :evil: APARADEKTO LEGW! :evil: Twra anamenw (ypoti8etai) texnikoys na perasoun na doun grammes,kalwdia, kana gomenaki sth geitonia ktl Opote...Adios ADSL ,pros to paron toulaxiston... Akolou8oyn mpinelikia ston megalo. terastio, taxytato OTE mas.. (mpineliki No1, mpineliki No2 , mpineliki No3 ,mpineliki No4, mpineliki No5 , mpineliki No6 ,mpineliki No7, mpineliki No8 , mpineliki No9 ,mpineliki No10, mpineliki No11 , mpineliki No12 ,mpineliki No13, mpineliki No14 , mpineliki No15 ,mpineliki No16, mpineliki No17 , mpineliki No18 ktl) C u bros l
Cristina Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2004 ISWS na mporei na ginei h metatroph ths grammhs moy se PSTN Πώπω καημενούλη... :( Κι εμείς γκρινιάζουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε την DSL (που έχουμε ήδη), να κατεβάζει πιο γρήγορα... Τώρα μ' έφαγαν οι τύψεις... :oops: Ενημέρωσέ μας αν έχεις νέα...
konnak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2004 Α ρε ταλαίπωρε Έλληνα... Παρόμοιο πρόβλημα είχα και γω, αλλά όχι τόσο έντονο, συνδεόμουν με 26600 έως 31200 μέγιστο, πήρα τμήμα δικτύων, μου μιλάει ένας άσχετος και να μου εξηγεί λες και είμαι κανά 6χρονο ότι είναι μακριά ο κόμβος δρομολόγησης, και όποιος φτάνει πρώτος παίρνει την καλύτερη σύνδεση, και άλλα τέτοια. Μόλις κατάφερα να σταματήσω τα γέλια του εξήγησα ότι μηχανικός γαρ ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω και ότι δε χρειάζεται να μου λέει ψέματα, μου ζήτησε συγνώμη και ότι θα έρθει τεχνικός σπίτι. Μετά ήρθε ο τεχνικός με εξοπλισμό και μου πε ότι η γραμμή δεν έχει θόρυβο, οπότε ο ΟΤΕ έχει κάνει το καθήκον του. Του λέω ότι το μειωμένο bandwidth είναι αποτέλεσμα του χωρισμού μιας γραμμής που καταλήγει στη γειτονιά, σε 5 διαφορετικά νοικοκυριά, και μου λέει ότι δεν έχει καμία επίπτωση αυτό, και ότι φταίει το μόντεμ μου. Του λέω, έχω δοκιμάσει και άλλο μόντεμ. Ε, τότε μου λέει φταίει το PC και η αρτηρία PCI στην οποία "κάθεται" το μόντεμ!!!! Ε, τελικά εγώ έχασα την αναμέτρηση με τον ΟΤΕ και έβαλα ISDN. ΥΓ: Α ρε συ, κάνε attach το μήνυμα που χεις βάλει στον τηλεφωνητή (γράψτο με modemspy). Θα πεθάνει όλο το insomnia από τα γέλια....
nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Piades, vre8hke lysh! H grammh moy apo xtes to meshmeri metatraphke epiteloys apo PCM se PSTN ! Eixa kalesei kai egw apeires fores to 134 zhtwntas allagh ths grammhs moy, me PRO8ESH na valw adsl.Ypo8etw oti th pragmatiki lysh edwse e-mail poy esteila sth sxetiki enothta ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ--->ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ tou http://www.oteshop.gr ekshgwntas analytika to provlima kai thn antimetwpish poy eixa apo to 134 kai toys proistamenoys toy.Malista moy thl/san na moy anakoinwsoun thn ikanopoihsh toy aithmatos moy! Adios bros, C ya
nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Molis elava kai sxetiko mail.... Anaferw oti tis teleytaies meres to mhnyma ston thlefwnhth moy elege : O OTE EINAI APARADEKTOS! EMETIKOS! Αγαπητέ φίλε Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά αλλά γίναμε απλά δέκτες του χαιρετισμού που έχετε ηχογραφήσει στον τηλεφωνητή σας και που πιστεύουμε ότι δεν σας εκφράζει αλλά αποτελεί στιγμαία αντίδραση και χωρίς δεύτερη σκέψη ενέργεια. Ο ΟΤΕ , προσπαθεί πάντα να προσφέρει το καλλίτερο δυνατό και να διορθώνει έγκαιρα τυχόν λάθη που μπορεί να έγιναν εκ παραδρομής και που δεν μπορεί να μηδενισθούν όταν διαχειρίζεται πελατολόγιο μεγαλύτερο των 5.000.000 συνδέσεων. Επικοινωνήσαμε με τεχνικές υπηρεσίες και μας διαβεβαίωσαν ότι θα επιληφθούν του προβλήματος που αναφέρετε. Πιθανόν την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να έχει ήδη γίνει αντικατάσταση δικτύου στην σύνδεσή σας ή να έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες τεχνικές ενέργειες.Μόλις έχουμε πλήρη εικόνα ενεργειών και αποτελέσματος θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Μπορείτε μετά την αλλαγή δικτύου να καταθέσετε το αίτημά σας για ADSL συμπληρώνοντας την φόρμα που υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα http://www.oteshop.gr ή και τηλεφωνικά στο 134 καλώντας από το τηλέφωνό σας 0800 - 2100 Δευτέρα μέχρι παρασκευή ατελώς. Με εκτίμηση Από το oteshop Δυτικής Ελλάδος (Telika o xairetismos mou pros ton ote sigoyra voithise.... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.