Omefraoul Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιο θέμα με τους hosting servers του insomnia?Γιατί ορισμένες χρονικές στιγμές οπως αυτην την ώρα κάνει 12-14 δευτερόλεπτα να φορτώσει μια σελίδα στο insomnia.gr Μήπως είναι θέμα traffic επειδή μπαίνουν πολλοι χρήστες τέτοια ώρα? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2017 από Omefraoul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 και σε μένα το ίδιο συμβαίνει, ίσως να γίνεται κάποιο maintenance 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Σε εμενα κολαει παρα πολυ παλι η cyta φταιει; παντως αν ειναι απο το site θα ειναι επειδη μπαινουν πολοι για τα μερισματα και θα γινεται χαμος φυσικο ειναι αφου ειναι τσακαλια τα παιδια εδω μεσα και παντα μας δινουνε την καλυτερη λυση σε ολα τα θεματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omefraoul Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Εγω τα ίδια απο cosmote Edit :Αυτην την στιγμή είναι πάλι γρήγορο ,δεν ξέρω αν εφτιαξε η ταχυτητα μόνιμα ή θα ξαναχαλάσει πάλι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorser Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Εγω τα ίδια απο cosmote Edit :Αυτην την στιγμή είναι πάλι γρήγορο ,δεν ξέρω αν εφτιαξε η ταχυτητα μόνιμα ή θα ξαναχαλάσει πάλι... μια απο τα ιδια και εγω πριν σερνοτανε το σκεφτοταν να μπει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Σε εμένα άρχισε να σέρνεται πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megalosgamer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 και σε μένα το ίδιο συμβαίνει, ίσως να γίνεται κάποιο maintenance και σε μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Same here. VDSL 50αρι Και μονο στο insomnia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μελαααααααασσσααααααααα... Maintenance και το σηκώνει laptop δεκαετίας; Μάλλον rasberry pi. Σβήνει και μηνύματα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μελαααααααασσσααααααααα... Maintenance και το σηκώνει laptop δεκαετίας; Μάλλον rasberry pi. Σβήνει και μηνύματα... Τι είναι αυτά; γλώσσα προγραματιστη; μπήκε χακερ στο ινσομνια; δεν καταλαβαίνω, μιλάς με γρίφους γέροντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argyland Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τι είναι αυτά; γλώσσα προγραματιστη; μπήκε χακερ στο ινσομνια; δεν καταλαβαίνω, μιλάς με γρίφους γέροντα Χαχααχα μου θύμησες ανέκδοτο!! Εμένα μου εστειλε τρείς φορές ενα μύνημα!!Με πέταξε καμια διο φορές με κάμποσα ερρορς!!νόμιζα ότι το έκανε για λίγο τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Διανύουμε 3η βδομάδα σουρσίματος, not bad... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 αιμα μας παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Από την εβδομάδα του Black Friday και μετά η κίνηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα και όπως βλέπετε δεν είμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο στο βαθμό που έγινε. Εξετάζουμε διάφορα σενάρια αλλά δυστυχώς δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμα οπότε χρειαζόμαστε λίγο καιρό για να προχωρήσουμε στις κατάλληλες κινήσεις. Καιρό είχαμε να περάσουμε κάτι τέτοιο με τους servers που χρησιμοποιούμε οπότε τρέχουμε διάφορα πράγματα τώρα για να γίνει η κατάσταση λίγο περισσότερο υποφερτή μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος. Κλασσικά ζητάμε υπομονή και κατανόηση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε και μια πρώτη ενημέρωση για το τι έρχεται. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δε παει βημα μιλαμε το site! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα