dysin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα, εχω ενα προβλημα, και δεν βρισκω καταλληλη συσκευη για να το λυσω. Ειμαι στο ισογειο ενος κτιριου, και εχω 3, για προς το παρον, client computers για τους οποιους χρειαζομαι συνδεση στο internet. Οι clients ειναι ενα PC και 2 raspi. Στον πρωτο οροφο ειναι το router/modem. Ψαχνω να βρω ενα router, που να μπορει να παρει LAN (ethernet) clients και να τους ριξει σε μια wireless συνδεση. Router που να ριχνουν ολες τι συνδεσεις (LAN + WIFI) σε μια ethernet (WAN interface) εχω βρει. Γνωριζω οτι το Raspi παιρνει wifi adapter. Χμμ κατα τα φαινομενα υπαρχουν τετοια προιοντα, το ονομαζουν WAW, Wifi As Wan, και για τον κοπο που μπηκαν να βγαλουν ενα ακρονυμιο, και να αλλαξουν τις καταχωρησεις στο iptables σε χρεωνουν μεταξυ 300 και 900 ευρω Εχει δει καποιος κατι, σε λογικες τιμες (20 - 30 ευρω) ? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2017 από dysin
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 θελεις αυτη η συσκευη να παιρνει ασυρματα ιντερνετ και να δινει με ethernet σε χ pc;με nat η χωρις; client bridge πρεπει να ειναι αυτο που θες αν λεμε το ιδιο και το κανουν αρκετες συσκευες.πχ tp link 801nd
dysin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 The TP-LINK Wireless N Access Point TL-WA801ND is designed to establish or expand a scalable high-speed wireless N network or to connect multiple Ethernet enabled devices such as game consoles, digital media adapters, printers, or network attached storage devices to a wireless network. Ναι ειναι αυτο που ψαχνω σε λογικη τιμη. Με ενα switch απο πισω θα κανει την δουλεια μια χαρα. Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 On 16/12/2017 at 1:14 AM, dysin said: The TP-LINK Wireless N Access Point TL-WA801ND is designed to establish or expand a scalable high-speed wireless N network or to connect multiple Ethernet enabled devices such as game consoles, digital media adapters, printers, or network attached storage devices to a wireless network. Ναι ειναι αυτο που ψαχνω σε λογικη τιμη. Με ενα switch απο πισω θα κανει την δουλεια μια χαρα. Ευχαριστω. υπαρχει και το 901Nd .δεν εχω δει αν εχουν βγαλει και τιποτα πιο καινουριο πιο δυνατο.αλλα ναι μπορει να παρει ασυρματα και να δωσει με καλωδιο σαν Client.μπορει να παιξει σαν Repeater/universal repeater και μπορει να παιξει και σαν access point
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα