Προς το περιεχόμενο

Αφυγραντηρας 38€ @ Gearbest (EU)

JohnnyX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οπως το ειπε ο billator επρεπε να βαλεις αλλο τκ για να σταλει. αυτα εχουν οι μεταφορες με dhl/ups. wannaplay δε μου στελνεις ρε φιλε το order number να μιλησω μαζι τους να τον παρω εγω; εμενα παντως οι δυο μικροι αφυραντρες σταλθηκαν και 6/11 παραλαμβανω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τωρα τους ειπα να ακυρωσουνε,αφου την εχουνε την διευθυνση μου τοσες φορες εχω παρει απο εκει,αυτη ηταν ομως η τελευταια

Και πάλι δεν καταλαβαίνεις :)

Δικό σου το λάθος σου ξαναλέω.

PS. Τα περισσότερα ΤΚ έχουν αλλάξει άσχετο τι χρησιμοποιούμε εμείς εδώ και τόσα χρόνια, η UPS/DHL όμως δεν το ξέρει αυτό, βλέπει μόνο τα  ενημερωμένα επίσημα ΤΚ όπου στα χαρτιά τους σε βγάζει δυσπρόσιτο. Δεν είναι θέμα του Gearbest αλλά της DHL. Εκείνη βρίσε σε αυτό το κομμάτι αν θες ;) 

οπως το ειπε ο billator επρεπε να βαλεις αλλο τκ για να σταλει. αυτα εχουν οι μεταφορες με dhl/ups. wannaplay δε μου στελνεις ρε φιλε το order number να μιλησω μαζι τους να τον παρω εγω; εμενα παντως οι δυο μικροι αφυραντρες σταλθηκαν και 6/11 παραλαμβανω.

Ποιοι ειναι οι μικροι και ποιοι οι μεγαλοι;

Ποιοι ειναι οι μικροι και ποιοι οι μεγαλοι;

ο μικρος ειναι αυτος πιυ εβγαινε 21 περιπου αυτος δλδ: https://www.gearbest.com/other-home-improvement/pp_1256729.html?wid=107

ο μεγαλος ειναι αυτος: https://www.gearbest.com/living-appliances/pp_569238.html?wid=107

και εβγαινε 40κατι. και υπηρχαν και αλλα μοντελα.

Καλησπέρα,

Πρόλαβα νωρίς και πήρα 2,

με ξεχωριστές παραγγελίες η μια πάει σε δυσπρόσιτη περιοχή και έχουν προχωρήσει και οι 2 κανονικά με Dhl.

Κάτι άλλο πρέπει να έχει συμβεί.

• Like 1

ηταν απο ευρωπαικη αποθηκη μονο ενα τροπο αποστολης απο οσο θυμαμαι ειχε

( εαν δεν ειχα παραγγείλει αυτον https://www.amazon.co.uk/gp/product/B008BZVCVM/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 στα 170 ευρω τελικη θα το κυνηγουσα πιο πολυ,τωρα περιμενω να μου επιστρέψουν τα χρηματα)

ηταν απο ευρωπαικη αποθηκη μονο ενα τροπο αποστολης απο οσο θυμαμαι ειχε

( εαν δεν ειχα παραγγείλει αυτον https://www.amazon.co.uk/gp/product/B008BZVCVM/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 στα 170 ευρω τελικη θα το κυνηγουσα πιο πολυ,τωρα περιμενω να μου επιστρέψουν τα χρηματα)

Καιει αρκετο ρευμα 500W, βεβαια ειναι τελειως αθορυβος και βγαζει και ελαφρως ζεστο αερα οι αλλοι με τον συμπιεστη παγωνουν πολυ λιγο το χωρο.

Κανενας κινεζικος αφυγραντηρας παιζει; Με καλα specs ή εστω amazon?

μια χαρα τελικα ο μικρος αφυγραντηρας του 20αρικου αππ χθες δουλευει. απο 70% υγρασια σημερα δειχνει 55%. τυχεροι οσοι προλαβατε τους μεγαλους παιδια.

Μια χαρα τελικα ο μικρος αφυγραντηρας του 20αρικου αππ χθες δουλευει. απο 70% υγρασια σημερα δειχνει 55%. τυχεροι οσοι προλαβατε τους μεγαλους παιδια.

Ερώτημα: έχει συμπιεστή ο μικρός(οπότε το ερώτημα αφορά και τον θόρυβο που κάνει) ή peltier ;
Ευχαριστώ.

λογικα συμπιεστη γιατι εγραφε να μεινει καποιες ωρες ορθιος πριν τη χρηση που νομιζω αυτο γινεται για το συμπιεστη η κανω λαθος; απο θορυβο σαν ανεμιστηρακι υπολογιστη

• Like 1

λογικα συμπιεστη γιατι εγραφε να μεινει καποιες ωρες ορθιος πριν τη χρηση που νομιζω αυτο γινεται για το συμπιεστη η κανω λαθος; απο θορυβο σαν ανεμιστηρακι υπολογιστη

ναι αυτο γινεται για τα υγρα (φρεον,λαδι) που εχει μεσα ,επειδη απο τη μεταφορα μετακινουνται μεσα στο κυκλωμα ,οποτε πρεπει να κατσει καποιο χρονικο διαστημα σε θεση λειτουργίας σβηστο ομως ωτσε να κατσουνε τα υγρα.(γιαυτο το λογο τα ψυγεια τα μεταφερουμε παντα ορθια,διαφορετικα χρειαζεται ενα 24ωρο στη θεση οff)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...