Προς το περιεχόμενο

Αφυγραντηρας 38€ @ Gearbest (EU)

JohnnyX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη πολλοι απογοητευτηκατε για τον αλλο που χαθηκε υπαρχει και αυτος 

Γενικα ομως το gearbest eu warehouses ξεπουλαει ασχημα...gimbals feiyu & zhiyun απο 50€ ας πουμε...δε γινονται αυτα τα πραγματα. Σημερα βγηκε ανανεωμενη λιστα το πρωι...με καποιες τιμες πιο κατω...στη διαρκεια της μερας παρατηρω καποιες προσφορες δεν υπαρχουν...ομως υπαρχει πολυ πραγμα ακομα.
Ισως κατι περιμενει και εσας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήρα στα 100 δώρο για την μάνα μου έναν united από κοτσόβωλο με 20 ευρώ επιπλέον για 3 αλλαγές μέχρι 3 χρόνια σε ότι προκύψει.

120 ευρώ συνολικά με 12l per day και εγγύηση... 10 ευρώ το λίτρο ανά μέρα... Μένει να δοκιμαστεί από εβδομάδα!

Πήρα στα 100 δώρο για την μάνα μου έναν united από κοτσόβωλο με 20 ευρώ επιπλέον για 3 αλλαγές μέχρι 3 χρόνια σε ότι προκύψει.

120 ευρώ συνολικά με 12l per day και εγγύηση... 10 ευρώ το λίτρο ανά μέρα... Μένει να δοκιμαστεί από εβδομάδα!

21 ευρω βγαινει με κουπονι και τα μεταφορικα στα 37 σιγουρα δε συμφερει. εγω τον θελω αποκλειστικα για μικρο δωματιο με απλωμενα ρουχα.

21 ευρω βγαινει με κουπονι και τα μεταφορικα στα 37 σιγουρα δε συμφερει. εγω τον θελω αποκλειστικα για μικρο δωματιο με απλωμενα ρουχα.

δεν προκειται και παλι να σε καλυψει.

αυτος να ειναι για κανα μικρο μπανιο και μεχρι εκει. Δωματιο με τιποτα, ποσο μαλλον με  ρουχα  για στεγνωμα.  

• Like 1

ούτε με 1 ευρώ δεν συμφέρει αυτή βλακεία άπλα θα καίει ρεύμα και θα σου φουσκώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ τπτ άλλο

• Like 2

Κρίνοντας από τα review πάντως στο Amazon δεν φαίνεται και άσχημος (για 1.1L/Ημέρα): https://www.amazon.co.uk/Excelvan-Digital-Dehumidifier-Portable-Moisture/dp/B01M7ZCNV7/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1511817031&sr=8-2&keywords=Excelvan+Dehumidifier

• Like 1

μάλλον πρέπει να μιλάμε για κυβικά την ώρα και όχι για λίτρα κλπ.

Για να μιλήσουμε για κυβικά πρέπει λειτουργεί 3 χρόνια ασταμάτητα εκτός αν εννοείς κυβικά χιλιοστά :-)

γιατι να μη κανει ρε παιδια; και ρευμα καιει λιγο 65watt

Αυτό είναι το κακό ότι με 65βάττ ούτε κάλτσες δεν στεγνώνεις δε μιλάμε για δωμάτιο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...