Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστω δικε μου! κοιτα οπως και να το κανουμε.. τελεια σιγουρα δεν θα ειναι.. αλλα για τα λεφτα που εδωσα 699ευρω ενω η τιμη της ειναι τα 999 πιστευω ειναι πολυ καλο value for money! και αλλη στα ιδια "κυβικα" σιγουρα δεν θα ειχε τοσο... οποτε happy gaming! και τα λεμε συντομα με review

Τι εννοείς για τα λεφτά που έδωσες? Και πολλά ήταν. Για μια τηλεόραση 3k με 8-bit panel και αστεία αντίθεση ούτε 1500:1(μαζί με τον αστείο local dimming της lg) και 400nits φωτεινότητα. Χαρισματικα αυτή η τηλεόραση έχει το λογότυπο hdr επάνω. Το μόνο θετικό είναι τα 120 hz αλλά 1000 για αυτό το πράγμα οποίος δώσει είναι έγκλημα.

Αν είναι δυνατόν αυτή η τηλεόραση να πλασάρεται για premium.

Δημοσ.

Τι εννοείς για τα λεφτά που έδωσες? Και πολλά ήταν. Για μια τηλεόραση 3k με 8-bit panel και αστεία αντίθεση ούτε 1500:1(μαζί με τον αστείο local dimming της lg) και 400nits φωτεινότητα. Χαρισματικα αυτή η τηλεόραση έχει το λογότυπο hdr επάνω. Το μόνο θετικό είναι τα 120 hz αλλά 1000 για αυτό το πράγμα οποίος δώσει είναι έγκλημα.

γιατι σε παραξενευει φιλε μου? 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πραγματικη PREMIUM τηλεοραση ειδικα στα τελευταια 2 χρονια. 

Ακομα και οι QLED που υποτιθεται ειναι Premium, δεν εχουν TOP χαρακτηριστικα.  ειναι μονο 120HZ πανελ (που επρεπε να ειναι 240HZ) και........ EDGE LED ....!!! 

εγω θα περιμενα, οι ΤΟΠ τηλεορασεις, να ειναι 

4Κ Πραγματικο, φυσικα

240ΗΖ πανελ

Direct LED, local Dimming,

Brightness  1000++:1

Αντιθεση 10,000:1 ............ 

VA  - OLED 

κλπ, 

AN βρεις τετοιο μοντελο, το θελω...!!! 

Δημοσ.

ωπ να ενας "γνωστης" To 3k που το ειδες εσυ.. ενας θεος ξερει! εμενα τα review μου εφτασαν βρες μου στα ιδια λεφτα καλυτερη να σου πω κ μπραβο...

Δημοσ.

ωπ να ενας "γνωστης" To 3k που το ειδες εσυ.. ενας θεος ξερει! εμενα τα review μου εφτασαν βρες μου στα ιδια λεφτα καλυτερη να σου πω κ μπραβο...

Αν είχες διαβάσει και κανένα από αυτά τα review θα ήξερες ότι η συγκεκριμένη

είναι rgbw δηλαδή 2880 RGB + 960 λευκά pixels.

γιατι σε παραξενευει φιλε μου?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πραγματικη PREMIUM τηλεοραση ειδικα στα τελευταια 2 χρονια.

Ακομα και οι QLED που υποτιθεται ειναι Premium, δεν εχουν TOP χαρακτηριστικα. ειναι μονο 120HZ πανελ (που επρεπε να ειναι 240HZ) και........ EDGE LED ....!!!

εγω θα περιμενα, οι ΤΟΠ τηλεορασεις, να ειναι

4Κ Πραγματικο, φυσικα

240ΗΖ πανελ

Direct LED, local Dimming,

Brightness 1000++:1

Αντιθεση 10,000:1 ............

VA - OLED

κλπ,

AN βρεις τετοιο μοντελο, το θελω...!!!

Μάλλον έχεις παρεξηγήσει τον όρο edge led.αυτή η μορφή dimming έχει πάει σε άλλο επίπεδο μετά τις περσινές ks8000/9000 και sony xd930 οι οποίες ήταν edge led πολλών ζωνών με εντυπωσιακή απόδοση ειδικά η ks9000 μπορούσε να ξεπεράσει ακόμα και 8000:1 αντίθεση.

Οι φετινές edge led(μιλάμε πάντα για τις high end σειρές) είναι εξίσου καλές, αλλά κάθε χρόνο οι εταιρείες έχουν και κάποια μοντέλα full array dimming όπως η sony zd9 που είναι και η κορυφαία τηλεόραση αυτή την στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είχες διαβάσει και κανένα από αυτά τα review θα ήξερες ότι η συγκεκριμένη

είναι rgbw δηλαδή 2880 RGB + 960 λευκά pixels.

Μάλλον έχεις παρεξηγήσει τον όρο edge led.αυτή η μορφή dimming έχει πάει σε άλλο επίπεδο μετά τις περσινές ks8000/9000 και sony xd930 οι οποίες ήταν edge led πολλών ζωνών με εντυπωσιακή απόδοση ειδικά η ks9000 μπορούσε να ξεπεράσει ακόμα και 8000:1 αντίθεση.

Οι φετινές edge led(μιλάμε πάντα για τις high end σειρές) είναι εξίσου καλές, αλλά κάθε χρόνο οι εταιρείες έχουν και κάποια μοντέλα full array dimming όπως η sony zd9 που είναι και η κορυφαία τηλεόραση αυτή την στιγμή.

και τι σημαινει δλδ αυτο ? αν τα προσθεσεις παλι 4κ ειναι! :-D  Επισης έψαχνα κάτι φτηνό για να μπω στην τεχνολογια της 4κ βρήκα την καλύτερη στα 699 δεν θα εδινα ουτε τοσα αλλα θα βολεύομουν και με μια mu6400 η μια 620V αλλα τελικα κατέληξα εδω και ξανα ρωτω υπαρχει καλυτερη στα 699?

Δημοσ.

και τι σημαινει δλδ αυτο ? αν τα προσθεσεις παλι 4κ ειναι! :-D  Επισης έψαχνα κάτι φτηνό για να μπω στην τεχνολογια της 4κ βρήκα την καλύτερη στα 699 δεν θα εδινα ουτε τοσα αλλα θα βολεύομουν και με μια mu6400 η μια 620V αλλα τελικα κατέληξα εδω και ξανα ρωτω υπαρχει καλυτερη στα 699?

Παντως φιλε μου και εγω όπως ειπα και στην αρχη αυτου του θεματος εχω την LG 49SJ800V δυο μηνες τωρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε αυτά τα λεφτα που εδωσα και μετα από πολύ ψαξιμο..... Αστους να λενε θα την ευχαριστηθείς σιγουρα.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επανερχομαι στο θεμα καθως αυτες τις μερες θα γινει η αγορα της τηλεορασης,καθως λογω δουλειας δεν ειχα χρονο..

ειχα καταληξει σε αυτη εδω 

sony kd 49 xe7005

https://www.skroutz.gr/s/12180111/Sony-KD-49XE7005.html#specs

αλλα ειδα και αυτη εδω  

Samsung UE49MU6400

https://www.skroutz.gr/s/11524375/Samsung-UE49MU6400.html#reviews

πιο πολυ με ενδιαφερουν τενειες ισως και λιγο PS4 ή κανενα game σε συνδεση με το PC

επειδη ενδιαφερομαι για 49αρα δεν θα ηθελα να ξεφυγω πανω απο 800€ καθως πιστευω δεν αξιζει για αυτες τις ιντσες παραπανω λεφτα

το μεγεθος ειναι οριακα για το χωρο που θα μπει οποτε δεν με ενδιαφερει κατι σε πιο μεγαλο

ακουω γνωμες

ευχαριστω

Δημοσ.

επειδη η αγορα θα γινει απο μαγαζι γνωστο (δεν ξερω αν επιτρεπετε να το πω) με δοσεις δεν εχει ολα τα μοντελα διαθεσιμα για να τα συγκρινω οποτε μονο τη samsung εχει τωρα,την sony την ειχα δει πριν καμια 20αρια μερες αλλα δεν θυμαμαι ακριβως εικονα για να βρω διαφορες

εψαξα να βρω συγκρισεις στο ιντερνετ και πανω κατω τα ιδια μου φαινοντε και εμενα απλα ρωτησα μηπως καποιος εχει καλυτερη εικονα να με βοηθησει

εχει και αυτο SONY KD 49 X8309C  τελευταιο κομματι σε προσφορα στα 692€  δεν ξερω αν αξιζει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μιας και ψάχνω κι εγώ 49αρα LG η παρακάτω είναι οκ;

https://www.skroutz.gr/s/13376933/LG-49UJ620V.html

Η χρήση της θα είναι επαγγελματική, δε θα μπει σε σπίτι δηλαδή αλλά θα χρησιμοποιηθεί για παρουσιάσεις και προβολές βίντεο. Απαραίτητη  είναι η ύπαρξη webOS και wifi.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/1/2018 στις 9:43 ΜΜ, panos2171 είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μιας και ψάχνω κι εγώ 49αρα LG η παρακάτω είναι οκ;

https://www.skroutz.gr/s/13376933/LG-49UJ620V.html

Η χρήση της θα είναι επαγγελματική, δε θα μπει σε σπίτι δηλαδή αλλά θα χρησιμοποιηθεί για παρουσιάσεις και προβολές βίντεο. Απαραίτητη  είναι η ύπαρξη webOS και wifi.

Αν σε ενδιαφερει το WebOS, η LG θεωρω οτι ειναι πολυ καλο για τηλεοραση. WiFi ετσι κι αλλιως εχουν τα παρεμφερη μοντελα.  

θα σου προτεινα μονο να προσεξεις την βαση της, αν θες να την μεταφερεις, αν την βαλεις καπου σταθερα και δεν θα κινειται, εισαι ΟΚ. αν ομως θες καλη βαση, κοιτα την https://www.skroutz.gr/s/11757810/LG-49UJ634V.html   που ειναι ιδια, κατα τα αλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...