Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

επειτα απο σχεδον 13-14 χρονια σκεφτομαι για αλλαγη τηλεορασης λογω και καποιων προβληματων που αντιμετωπιζει η τωρινη τηλεοραση και θελει αλλαγη πλακετας....

επειδη δεν εχω ασχοληθει με τηλεορασεις ολα αυτα τα χρονια εχω μεινει πολυ πισω με μοντελα και τα σχετικα..

ειδα τυχαια σε ενα μαγαζι μια LG 49' και καθως ηταν και αλλες τηλεορασεις στη σειρα ανοιχτες μου εκαναν εντυπωση τα χρωματα και η ζωντανια της εικονας που ειχε

ο λογος για την LG 49 ιντσων και μοντελο LG 49SJ810V SUHD 4K LED

ειναι σε προσφορα στα 750€ οποτε ειναι σχετικα  στα χρηματα που μπορω να διαθεσω

Δεν με ενδιαφερει να παω σε μεγαλυτερο μεγεθος,λογω χωρου,εκτος αυτο η τωρινη ειναι 43' SAMSUNG οποτε ειμαι καλλυμενος

χρηση κυριως ταινιες και ελαχιστο gaming συνηθως με συνδεση μεσω HDMI απο σταθερο υπολογιστη

δεν ξερω αν αξιζει η αγορα ή να κοιταξω σε κατι αλλο..

ευχαριστω

Δημοσ.

φιλε μου καλημέρα. πριν εναμιση μηνα πηρα την LG 49SJ800V είναι ακριβως η ιδια με την μονη διαφορα που εχουν είναι τα ποδια ( η βαση). Είναι πολύ καλη σε όλα, το μονο  αρνητικο ειναι αλλοιωση του μαυρου οταν κινειται ο κερσορας σε μαυρο φοντο...Αν δεν σε πειραζει αυτό αξιζει σιγουρα τα λεφτα της μιας και είναι και 120 hz πραγματικα που θα τα βρεις μονο σε ποιο ακριβα μοντελα. Επισης το control ότι καλύτερο και ποιο εύχρηστο έχει υπάρξει.

Δημοσ.

Ειχα παει να αγορασω το ενλογω μοντελο την μαυρη ( καταμαυρη βασικα ) Παρασκευη  :-D  :-D . 

Αφενως τοτε ειχε 699 κ τωρα θα την πληρωσεις παρα πανω - κατα την αποψη μου δεν τα αξιζει. 

Διπλα διπλα με αλλες τηλεορασεις στα ιδια χρηματα ηταν η μερα με τη νυχτα στο θεμα εικονα. 

Αλλα και κατασκευαστικα πολυ ψευτικη

Full ghosting ( η τεσπα οπως το λενε ) και χωρις true black.....γενικα ξεβαμενα χρωματα.

Τωρα βεβαια θα μου πεις: Η samsung Που τελικα πηρα βγηκε καλη ?? ΟΧΙ ! Ψαξε τα θεματα με το λεγομενο light bleeding που εχει κ η Lg που θες να παρεις. Δες και αλλα μοντελα

Οπως και να εχει μην βιαστεις ! Ψαξε λιγο παραπανω και περιμενε τις γιορτες που θα κατσουν κ αλλες προσφορες

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

δυστυχως εχω μεσανυχτα απο τηλεορασεις και οσο το ψαχνω τοσο μπερδευομαι

ειδα σε μαγαζι και αυτην εδω τη sony KD49XD7005 49''

γυρω στα 650€

μου αρεσε σαν εικονα αλλα θα ηθελα να ακουσω και γνωμες απο ατομα με περισσοτερη πειρα στο συγκεκριμενο τομεα

σε χρημα δεν μπορω να ξεφυγω πανω απο 800€

Δημοσ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχουμε φτασει στο επιπεδο, κατω απο €1000 να μην μπορεις να βρεις τηλεοραση της προκοπης. 

ειτε θα ειναι ψευτο4Κ (LG), ειτε θα υπαρχει υπερβολικο lightbleeding, ειτε η κατασκευη (ποιοτικα) θα παραπεμπει σε κατασκευες του κωλου, ειτε το ενα, ειτε το αλλο........!!!!  

αντι να βελτιωνονται, χειροτερευουν...!!  πριν 5+ πλεον χρονια, ειχα παρει την LG LM620S, με IPS FHD πανελ (δεν ειχε κυκλοφορησει το 4Κ ακομα), με 3D, Smart TV, με Δορυφορικο Δεκτη, με πολυ ομορφη και στιβαρη βαση, αλλα και πλαισιο γενικοτερα. με 900€ μαζι με Bluray player τοτε..!! 

μολις πριν 1.5 χρονο, πηρα την UE40J6200, για την οποια.....τι να πω....?   το καλυτερο VFM σε τηλεοραση που εχω βρει EVER. 

VA PANEL, 100ΗΖ εγγενη, SMART TV, WiFi, DVB-T2, μονο..... 350€ !!! μετανιωσα που δεν την πηρα μεγαλυτερη τοτε....!! 

σημερα, μετα απο 6 + 2 χρονια αντιστοιχα, η μονη πραγματικη εξελιξη, ειναι η μεγαλυτερη αναλυση των πανελ. γιατι κατα τα αλλα,

ειτε ειναι στασιμα (SmartTV, Wifi, Δορυφορικη, IPS-VA πανελ),

ειτε χειροτερα (ποιοτητα κατασκευης, καταργηση του 3D, περισσοτερα 60αρια panel στις χαμηλες κατηγοριες,...) 

τον αυγουστο επελεξα την 43UJ630V για τον κουνιαδο μου, και ψιλοαπογοητευτηκα απο τα χρωματα, και την κατασκευη....!!!  ενω το Smart κομματι ειναι πολυ καλο ομολογουμενως..!! και γρηγορη στην πλοηγηση. χανει στο ουσιστικοτερο κομματι της τηλεορασης, την εικονα..!!  

πραγματικα δεν ξερω που παει αυτη η κατασταση....!!   τι να διαλεξεις....!!!  απο το κακο ή το χειροτερο? 

πραγματικα φιλε GREGOR78, μονο στη SONY.... ΙΣΩΣ βρεις κατι αξιολογο ποιοτικα κυριως, αλλα και ακριβοτερο.  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι να προτεινω πλεον.  

μετα την MU6*** της Sammy, την SONY θα κοιταζα κι εγω...!!   αλλα ΟΧΙ την XD7005 αλλα αυτη https://www.skroutz.gr/s/12180111/Sony-KD-49XE7005.html?from=autocomplete&keyphrase=kd49xe7005

ΥΓ,  φτανω στο τσακ, σε οσους εχουν αρκετο μπατζετ, ανω των 500€, να προτεινω την εναλλακτικη να παρετε μια OLED με δοσεις.......!!!!!   για καποιον που εχει τα μισα χρηματα που κοστιζει μια OLED (1500€), θα ελεγα να σκεφτει πολυ σοβαρα την πιθανοτητα, μισο κεφαλαιο προκαταβολικα, και τα υπολοιπα δοσεις...!!  

τουλαχιστον θα εχεις OLED...!!!

και σιγουρα πολυ καλυτερη εικονα απο τις "φθηνες" των 400- 500-600-800€.....!!! 

Δημοσ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχουμε φτασει στο επιπεδο, κατω απο €1000 να μην μπορεις να βρεις τηλεοραση της προκοπης. 

ειτε θα ειναι ψευτο4Κ (LG), ειτε θα υπαρχει υπερβολικο lightbleeding, ειτε η κατασκευη (ποιοτικα) θα παραπεμπει σε κατασκευες του κωλου, ειτε το ενα, ειτε το αλλο........!!!!  

αντι να βελτιωνονται, χειροτερευουν...!!  πριν 5+ πλεον χρονια, ειχα παρει την LG LM620S, με IPS FHD πανελ (δεν ειχε κυκλοφορησει το 4Κ ακομα), με 3D, Smart TV, με Δορυφορικο Δεκτη, με πολυ ομορφη και στιβαρη βαση, αλλα και πλαισιο γενικοτερα. με 900€ μαζι με Bluray player τοτε..!! 

μολις πριν 1.5 χρονο, πηρα την UE40J6200, για την οποια.....τι να πω....?   το καλυτερο VFM σε τηλεοραση που εχω βρει EVER. 

VA PANEL, 100ΗΖ εγγενη, SMART TV, WiFi, DVB-T2, μονο..... 350€ !!! μετανιωσα που δεν την πηρα μεγαλυτερη τοτε....!! 

σημερα, μετα απο 6 + 2 χρονια αντιστοιχα, η μονη πραγματικη εξελιξη, ειναι η μεγαλυτερη αναλυση των πανελ. γιατι κατα τα αλλα,

ειτε ειναι στασιμα (SmartTV, Wifi, Δορυφορικη, IPS-VA πανελ),

ειτε χειροτερα (ποιοτητα κατασκευης, καταργηση του 3D, περισσοτερα 60αρια panel στις χαμηλες κατηγοριες,...) 

τον αυγουστο επελεξα την 43UJ630V για τον κουνιαδο μου, και ψιλοαπογοητευτηκα απο τα χρωματα, και την κατασκευη....!!!  ενω το Smart κομματι ειναι πολυ καλο ομολογουμενως..!! και γρηγορη στην πλοηγηση. χανει στο ουσιστικοτερο κομματι της τηλεορασης, την εικονα..!!  

πραγματικα δεν ξερω που παει αυτη η κατασταση....!!   τι να διαλεξεις....!!!  απο το κακο ή το χειροτερο? 

πραγματικα φιλε GREGOR78, μονο στη SONY.... ΙΣΩΣ βρεις κατι αξιολογο ποιοτικα κυριως, αλλα και ακριβοτερο.  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι να προτεινω πλεον.  

μετα την MU6*** της Sammy, την SONY θα κοιταζα κι εγω...!!   αλλα ΟΧΙ την XD7005 αλλα αυτη https://www.skroutz.gr/s/12180111/Sony-KD-49XE7005.html?from=autocomplete&keyphrase=kd49xe7005

ΥΓ,  φτανω στο τσακ, σε οσους εχουν αρκετο μπατζετ, ανω των 500€, να προτεινω την εναλλακτικη να παρετε μια OLED με δοσεις.......!!!!!   για καποιον που εχει τα μισα χρηματα που κοστιζει μια OLED (1500€), θα ελεγα να σκεφτει πολυ σοβαρα την πιθανοτητα, μισο κεφαλαιο προκαταβολικα, και τα υπολοιπα δοσεις...!!  

τουλαχιστον θα εχεις OLED...!!!

και σιγουρα πολυ καλυτερη εικονα απο τις "φθηνες" των 400- 500-600-800€.....!!! 

Η διαφορά των δύο sony που αναφέρεις ? Ποια είναι ? Γτ όχι την πρώτη ?

Δημοσ.

φιλε cabdik σε ευχαριστω για την απαντηση

πραγματικα αυτο σκεφτομουνα απο εχθες που κοιταζω τηλεορασεις σε μαγαζια

βλεπω τιμες 600-800-900 € αλλα σαν εικονα δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιει εκτος απο αυτα τα 2 μοντελα που εχω γραψει τα οποια στα λεφτα που διαθετω κανουν κλικ για εμενα

αν μπορουσα να διαθεσω 2000+€  θα ηξερα που να κινηθω πανω κατω αλλα δεν διαθετω τοσα χρηματα για τηλεοραση 

προσωπικα με ενδιαφερει η εικονα σε μια τηλεοραση και οχι τα 3d,wifi  και αλλα τετοια

και προσωπικα δεν ειμαι ατομο που θα αλλαξω τηλεοραση σε 1-2-3 χρονια για να παρω αλλο μοντελο για αυτο και θα ηθελα βοηθεια σε αυτο το θεμα

η διαφορα αναμεσα στις 2 SONY ποια ειναι??

Δημοσ.

φιλε cabdik σε ευχαριστω για την απαντηση

πραγματικα αυτο σκεφτομουνα απο εχθες που κοιταζω τηλεορασεις σε μαγαζια

βλεπω τιμες 600-800-900 € αλλα σαν εικονα δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιει εκτος απο αυτα τα 2 μοντελα που εχω γραψει τα οποια στα λεφτα που διαθετω κανουν κλικ για εμενα

αν μπορουσα να διαθεσω 2000+€  θα ηξερα που να κινηθω πανω κατω αλλα δεν διαθετω τοσα χρηματα για τηλεοραση 

προσωπικα με ενδιαφερει η εικονα σε μια τηλεοραση και οχι τα 3d,wifi  και αλλα τετοια

και προσωπικα δεν ειμαι ατομο που θα αλλαξω τηλεοραση σε 1-2-3 χρονια για να παρω αλλο μοντελο για αυτο και θα ηθελα βοηθεια σε αυτο το θεμα

η διαφορα αναμεσα στις 2 SONY ποια ειναι??

η XD ειναι 2016 

η XE ειναι 2017

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λεει ο φιλος 

giantzeron 

εμενα αυριο ερχεται σπιτι μου η LG 49sj810V οποτε θα σας πω και την δικη μου αποψη μετα απο πολλες ωρες στα review και κυριως θετικα σχολια για την τιμη της!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι λεει ο φιλος 

giantzeron 

εμενα αυριο ερχεται σπιτι μου η LG 49sj810V οποτε θα σας πω και την δικη μου αποψη μετα απο πολλες ωρες στα review και κυριως θετικα σχολια για την τιμη της!

ευχομαι να ειναι ολα καλα :) Προσωπικα απο οτι εχω διαβασει σε διαφορα forum τα προβληματα τυπου light bleeding δημιουργουνται λογω της edge lit κατασκευης. // οι direct δεν ειναι ετσι

και δυστηχως 49 κ 55 ( νομιζω ) ιντσες ειναι edge lit...............

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λεει ο φιλος 

giantzeron 

ευχομαι

1 να σου αρεσει

2 να μην εχει Light bleed, και τρεχεις..!! 

αλλα οταν θα ερθεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου (που τις περιμενουμε με αγωνια), προσπαθησε να εισαι αντικειμενικος με την κριση σου, και οχι να προσπαθησεις να υπερασπιστεις την αγορα που εκανες.  στο κατω κατω δεν ειναι δικη σου κατασκευη, για να την υπερασπιστεις. αλλος την εφτιαξε και στην πουλησε. αρα εσυ πρεπει να εισαι αντικειμενικος, να δεις αν αυτο που σου πουλησαν αξιζει τα χρηματα του.  

ετσι θα βοηθησεις και καποιον αλλον που θα θελησει να την αγορασει.  αν εκθειαζεις την επιλογη σου, δεν θα βοηθησεις κανεναν. 

η SJ εχει ενα σοβαρο πλεονεκτημα εναντι των UJ. εχει εγγενες 120αρι πανελ. αυτο σημαινει οτι η κινηση της πρεπει να ειναι "νερακι"..!! 

ομως και αυτη ειναι RGBW και edge led. αυτα τα 2 ειναι τα κυρια μειονεκτηματα της, τα οποια κανουν την "ζημια" στην εικονα. 

θα περιμενουμε να την παραλαβεις, να την στησεις, να την δοκιμασεις μερικες μερες, και μετα να μας πεις τις εντυπωσεις σου.

ΥΓ.  τωρα τελευταια που κοιταζω τα τεχνικα χαρακτηριστικα σε πολλες τηλεορασεις, μια ερωτηση μου ηρθε στο μυαλο.  εχετε βρει κανενα μοντελο με 240HZ πανελ....???  οπως πχ αυτο https://www.displayspecifications.com/en/model/9a081c0

• Like 1
Δημοσ.

ευχομαι

1 να σου αρεσει

2 να μην εχει Light bleed, και τρεχεις..!! 

αλλα οταν θα ερθεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου (που τις περιμενουμε με αγωνια), προσπαθησε να εισαι αντικειμενικος με την κριση σου, και οχι να προσπαθησεις να υπερασπιστεις την αγορα που εκανες.  στο κατω κατω δεν ειναι δικη σου κατασκευη, για να την υπερασπιστεις. αλλος την εφτιαξε και στην πουλησε. αρα εσυ πρεπει να εισαι αντικειμενικος, να δεις αν αυτο που σου πουλησαν αξιζει τα χρηματα του.  

ετσι θα βοηθησεις και καποιον αλλον που θα θελησει να την αγορασει.  αν εκθειαζεις την επιλογη σου, δεν θα βοηθησεις κανεναν. 

η SJ εχει ενα σοβαρο πλεονεκτημα εναντι των UJ. εχει εγγενες 120αρι πανελ. αυτο σημαινει οτι η κινηση της πρεπει να ειναι "νερακι"..!! 

ομως και αυτη ειναι RGBW και edge led. αυτα τα 2 ειναι τα κυρια μειονεκτηματα της, τα οποια κανουν την "ζημια" στην εικονα. 

θα περιμενουμε να την παραλαβεις, να την στησεις, να την δοκιμασεις μερικες μερες, και μετα να μας πεις τις εντυπωσεις σου.

ΥΓ.  τωρα τελευταια που κοιταζω τα τεχνικα χαρακτηριστικα σε πολλες τηλεορασεις, μια ερωτηση μου ηρθε στο μυαλο.  εχετε βρει κανενα μοντελο με 240HZ πανελ....???  οπως πχ αυτο https://www.displayspecifications.com/en/model/9a081c0

Καλησπερα η τηλεοραση εχει ερθει και ειναι υπο δοκιμη! οντας χρηστης 32αρας full HD πηγαινοντας σε 4κ 49 τετοιου τυπου τα λογια ειναι περιττα.. εχω παθει πλακα! τωρα το light bleed πως το "δοκιμαζω" ? και ταινια ειδα και ps4 pro 4k παιζω δεν παρατήρησα κατι review δεν μπορω να την κανω ακομη να περασει πρωτα 1-2 μηνες σταθερης χρήσης και μετα  :-D

Δημοσ.

Διαφορα, σιγουρα θα δεις.   δουλεψε τη, παιξε με τις ρυθμισεις. να δεις πως σου καθεται καλυτερα, και με τον καιρο και με την χρηση, που θα συνηθισει και το ματι, θα βρεις και τα μειονεκτηματα της. 

μεγειες, καλοδουλευτη και απροβληματιστη να ειναι....!! 

Δημοσ.

Διαφορα, σιγουρα θα δεις.   δουλεψε τη, παιξε με τις ρυθμισεις. να δεις πως σου καθεται καλυτερα, και με τον καιρο και με την χρηση, που θα συνηθισει και το ματι, θα βρεις και τα μειονεκτηματα της. 

μεγειες, καλοδουλευτη και απροβληματιστη να ειναι....!! 

Σε ευχαριστω δικε μου! κοιτα οπως και να το κανουμε.. τελεια σιγουρα δεν θα ειναι.. αλλα για τα λεφτα που εδωσα 699ευρω ενω η τιμη της ειναι τα 999 πιστευω ειναι πολυ καλο value for money! και αλλη στα ιδια "κυβικα" σιγουρα δεν θα ειχε τοσο... οποτε happy gaming! και τα λεμε συντομα με review

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω δικε μου! κοιτα οπως και να το κανουμε.. τελεια σιγουρα δεν θα ειναι.. αλλα για τα λεφτα που εδωσα 699ευρω ενω η τιμη της ειναι τα 999 πιστευω ειναι πολυ καλο value for money! και αλλη στα ιδια "κυβικα" σιγουρα δεν θα ειχε τοσο... οποτε happy gaming! και τα λεμε συντομα με review

τελειο δεν υπαρχει,  ουτως ή αλλως..!  

κοιτα να την ευχαριστηθεις.  ετσι κι αλλιως, οπως πανε τα πραγματα, καθε 5-6 χρονια, θα μας αναγκαζουν να αλλαζουμε τηλεορασεις.  

πανε οι εποχες που ειχες 1 τηλεοραση μεχρι να καει......!!!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...