Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ψαχνω για καποιο οκονομικο κινητο μεχρι 70 ευρω

1) Το ποσό που διαθέτουμε: μεχρι 70ευρω
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):fb,messenger,viber ,γενικα σερφαρισμα και φωτογραφιες
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν εχω θεμα
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν με ενδιαφερει τοσο
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;δεν εχω θεμα,με την τιμη που βαζω δεν περιμενω κατι αξιολογο
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; οχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; καλο θα ηταν να μην πεφτει ευκολα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν εχω θεμα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο

Επισης να αναφερω οτι εχω δει καποια στο gearbest απλα δεν ξερω τι παιζει με το sar και θα με ενδιεφερε να μην εχει επικινδυνες τιμες

ευχαριστω

Δημοσ.

γιατι υπό xiaomi τι είναι......ταυλανδεζικο; χαχαχαχα.Σοβαρά τώρα αυτό που να σας λένε μια τιμή και εσείς να προτεινετε κάτι ακριβοτερο δεν το καταλαβαινω εγώ σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα nokia 3310 υποθέτω βεβαια,οτι εφόσον θέλει να δώσει 70 ευρώ,δεν θα έχει πολλές απαιτησεις.Πάντως ρίξε μια ματια στο πλαίσιο για turbo-x εχει οικονομικά smartphones

Δημοσ.

Πάντως ρίξε μια ματια στο πλαίσιο για turbo-x εχει οικονομικά smartphones

Τώρα είναι σαν να του λες να πετάξει 70€
Δημοσ.

Άμα προτείνουμε και tuvlo x τι άλλο να πω κατάντια, πήγαινε σε xiaomi και άσε στην άκρη τις καρά κινεζιες του πλαίσιο.

Δημοσ.

Άμα προτείνουμε και tuvlo x τι άλλο να πω κατάντια, πήγαινε σε xiaomi και άσε στην άκρη τις καρά κινεζιες του πλαίσιο.

Αλήθεια;Γιατί το xiaomi δεν είναι κινεζικό;Τουλαχιστον το πλαίσιο έχει και μια εγγύηση.

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια. Μακρια απο TurboX σε οτιδηποτε

Και ΝΑΙ. Απο το να πεταξει 70€ σε κατι αχρηστο καλυτερα να του προτεινεις δωσει 100€. Πιο τιμιο

Δημοσ.

Η φιλη μου που πήρε xiaomi είχε πριν turbo x και ηταν μια χαρά.Απλα το άλλαξε λόγω παλαιότητας και όχι για άλλο λογο.Νομιζω όμως οτι το μετάνιωσε που πήρε το xiaomi.

Δημοσ.

Η φιλη μου που πήρε xiaomi είχε πριν turbo x και ηταν μια χαρά.Απλα το άλλαξε λόγω παλαιότητας και όχι για άλλο λογο.Νομιζω όμως οτι το μετάνιωσε που πήρε το xiaomi.

Εδώ νομίζω ότι θα σε κράξουν......
Δημοσ.

Εδώ νομίζω ότι θα σε κράξουν......

Τι να σου πω.Εγώ ξέρω οτι λέω αλήθεια τώρα αν άλλοι είναι κολλημένοι με καποιες μάρκες......

Εγώ είμαι sonaκιας αλλά έχω δουλέψει και αλλες μάρκες (nokia,lg,samsung).

Δημοσ.

Τι να σου πω.Εγώ ξέρω οτι λέω αλήθεια τώρα αν άλλοι είναι κολλημένοι με καποιες μάρκες......

Εγώ είμαι sonaκιας αλλά έχω δουλέψει και αλλες μάρκες (nokia,lg,samsung).

Και γω κάποτε ήμουν κολλημένος.
Δημοσ.

Για turbo-x δε το συζηταω.Πιστεύω μακραν τα χειροτερα οχι μονο σε θέμα κινητού.Τωρα 3310, μαλλον δεν εγινα αντιληπτός η το ποσο που διαθετω δινει πατημα για ασοβαρες απαντήσεις.Για κινητό πανω απο 100 δεν δίνω καθώς δε χρειάζομαι τετοιο κινητό για τη δουλεία που το θέλω(πχ 3 gb ram που βλέπω σε καποια,καποτε ετρεχα προγράμματα βαρια απτο pc μου και είχα 4).Το xiaomi καλό μου φαίνεται

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...