Eliaskat Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ο σκληρος του ειναι αργος(5400), εγω θα εκανα τα εξης. ή θα του εβαζα εναν m2ssd για να παρει ανασα, ή θα το πηγαινα στο servis να δουν τι εχει γιατι το laptop εχει καλα specs
Maverickj13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καταρχήν εχεις 14 ημερες δικαιωμα υπαναχωρησης. Δευτερον καλεσε στην υποστηριξη της Lenovo 2111984507 και ζητα να σου εξηγησουν πως να κανεις επαναφορα.(κανε backup πριν τους παρεις). Επισης, υπαρχει το Lenovo Solution Center που κανει ελεγχο υλικου
alelo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάντως το ειχα πάρει απο electrocholic και οταν θέλησα να το επιστρέψω εντός 14 ημερών μου άρχισαν τα κινέζικα.
Junior22 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το λαπτοπ το εχω κοντα ενα μηνα επομενως δεν μπορω να το επιστρεψω. Για να κανω clean install win10 να παρω τη Lenovo? Εχει κατι ιδιαιτερο? Ειλικρινα δεν ειρωνευομαι, απλως μου κανει εντυπωση το να ζητησω βοηθεια απο το κεντρο υποστηριξης της Lenovo για το format.
Green Dragon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το λαπτοπ το εχω κοντα ενα μηνα επομενως δεν μπορω να το επιστρεψω. Για να κανω clean install win10 να παρω τη Lenovo? Εχει κατι ιδιαιτερο? Ειλικρινα δεν ειρωνευομαι, απλως μου κανει εντυπωση το να ζητησω βοηθεια απο το κεντρο υποστηριξης της Lenovo για το format.Τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχει. Κατεβάζεις τα win10 από τη Microsoft, προσέχοντας να είναι η ίδια έκδοση με αυτήν που είχε το laptop ( π.χ. home ή professional). Φτιάχνεις ένα bootable usb stick ή dvd με το iso που κατέβασες ( χρησιμοποιείς το πρόγραμμα rufus ). Όταν όλα είναι έτοιμα κάνεις boot από το stick ή το dvd και εγκατάσταση. Οι drivers θα παραστούν μόνοι τους από τα Windows, ενώ η ενεργοποίηση θα γίνει την πρώτη φορά που θα συνδεθείς στο internet, αφού το κλειδί είναι στο bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα