stelios9 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια σας χθες παρατηρησα οτι απο 170 gb στoν δισκο σημερα εχουν μεινει 158 χωρις να εχω εγκαταστησει καποιο προγραμμα και μαλλον οφειλεται στην ενημερωση των windows. υπαρχει τροπος να δω τι ενημερωσεις εγιναν και να το ρυθμισω ωστε να μην ενηρωνεται αυτοματα διοτι ετσι χανω χωρο στο δισκο ασκοπα?
CheOnWeb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια σας χθες παρατηρησα οτι απο 170 gb στoν δισκο σημερα εχουν μεινει 158 χωρις να εχω εγκαταστησει καποιο προγραμμα και μαλλον οφειλεται στην ενημερωση των windows. υπαρχει τροπος να δω τι ενημερωσεις εγιναν και να το ρυθμισω ωστε να μην ενηρωνεται αυτοματα διοτι ετσι χανω χωρο στο δισκο ασκοπα? (Χρόνια πολλά για χθες) Ποια ενημέρωση εννοείς; Αν μιλάς για το Fall Update, κοίτα στον C αν υπάρχει φάκελος "Windows.old". Αν υπάρχει, μπορείς να το σβήσεις ή να το αφήσεις να σβηστεί μόνο του. Τα updates γενικά δεν τρώνε πολύ χώρο.
stelios9 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 (Χρόνια πολλά για χθες) Ποια ενημέρωση εννοείς; Αν μιλάς για το Fall Update, κοίτα στον C αν υπάρχει φάκελος "Windows.old". Αν υπάρχει, μπορείς να το σβήσεις ή να το αφήσεις να σβηστεί μόνο του. Τα updates γενικά δεν τρώνε πολύ χώρο. ευχαριστω πολυ φιλε. δεν ξερω τι ακριβως εγινε. εκαναν τα windows update και μετα ειδα λιγοτερο χωρο στο δισκο γυρω στα 12 gb. δεν εκανα κανενα προγραμμα εγκατασταση προηγουμενως εγω. που μπορει να οφειλεται αυτο? οντως υπαρχει αυτος ο φακελος που λες και πιανει πολυ χωρο. να τον σβησω η θα δημιουργηθει κανενα προβλημα?
CheOnWeb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστω πολυ φιλε. δεν ξερω τι ακριβως εγινε. εκαναν τα windows update και μετα ειδα λιγοτερο χωρο στο δισκο γυρω στα 12 gb. δεν εκανα κανενα προγραμμα εγκατασταση προηγουμενως εγω. που μπορει να οφειλεται αυτο? οντως υπαρχει αυτος ο φακελος που λες και πιανει πολυ χωρο. να τον σβησω η θα δημιουργηθει κανενα προβλημα? Αν είσαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά μετά το Update, μπορείς να τον σβήσεις αλλά μόνο μέσα απ' το Disk Cleanup (δεξί κλικ στον C και μετά πατάς ""Clean up System Files"). ΌΧΙ manual. Στη λίστα που θα σου βγάλει θα δεις τη σχετική εγγραφή (δεν θυμάμαι ακριβώς πώς λέγεται) αλλά και άλλες που μπορείς να σβήσεις. Αλλιώς θα σβηστεί μόνο του (δεν θυμάμαι σε πόσες μέρες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα