fon600 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους , Θα ήθελα τη γνώμης σας διότι είμαι ανάμεσα στην SAMSUNG QE 55” Q 6 (στα 1300€) https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe-55-q-6-famtxxh-1204786.html Και στην Samsung MU 8002 55” (στα 1100€) http://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue55mu8002txxh-55-smart-led-ultra-hd/prod8543315pp/ Η χρήση θα είναι κυρίως για ταινίες Netflix, Popcorn, Σύνδεση MacBook Και PS4 Στο πλαίσιο μου είπαν ότι για gaming οι Qled δεν ενδείκνυνται και οι 4Κ είναι μονόδρομος .. Αληθεύει ;;; Ευχαριστώ .
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Η mu8002 ειναι κορυφη! Πρπτιμησε την. Βεβαια περιμενε και αλλες αποψεις.
fon600 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Έκλεισα την Qled τελικά !!! Μου εγγυήθηκαν από το μαγαζί ότι είναι μια χαρά για gaming, ειδάλλως μπορώ να την αλλάξω .
vrwmiaris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Γιατί δεν πήρες την xe90; μην ακούς τους ασχετους των μαγαζιών.ακύρωσε την εάν μπορείς 1
fon600 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μου φάνηκε αρκετά καλή και είμαι ικανοποιημένος από τη Samie, τόσο χάλια είναι η συγκεκριμένη ;
heavyrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εννοειται δεν ειναι χαλια. Απλα Η sony ειναι σχεδον σε ολα καλυτερη.
Rebel21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Από τα specs η q6 μοιάζει με μία q7 με χαμηλότερο brightess και διαφορετική σχεδίαση οπότε θα είσαι οκ.Γενικά είναι λίγο μυστήριο αυτή η τηλεόραση.μεταξύ των δύο και εγώ θα επέλεγα την sony αλλά δεν είμαι τόσο απόλυτος όσο άλλοι. Η Sony είναι πολύ καλή τηλεόραση αλλά γενικά δεν είναι τίποτα ακραίο. Το fald της είναι ένα τεράστιο συν αλλά δεν παύει να είναι εντελώς Basic με 20 ζώνες.
vrwmiaris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Από τα specs η q6 μοιάζει με μία q7 με χαμηλότερο brightess και διαφορετική σχεδίαση οπότε θα είσαι οκ.Γενικά είναι λίγο μυστήριο αυτή η τηλεόραση.μεταξύ των δύο και εγώ θα επέλεγα την sony αλλά δεν είμαι τόσο απόλυτος όσο άλλοι. Η Sony είναι πολύ καλή τηλεόραση αλλά γενικά δεν είναι τίποτα ακραίο. Το fald της είναι ένα τεράστιο συν αλλά δεν παύει να είναι εντελώς Basic με 20 ζώνες. Εννοείται ανάμεσα σε αυτές που παραθέτουν, δεν βγάζουμε μπαχατελες τις σαμυ.αν και για gaming πλέον μόνο σαμυ
Milgiriath Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Γενικά νομίζω στην Ελλάδα πρέπει να μάθει ο κόσμος την ύπαρξη sites όπως rtings.com που ειδικεύονται πάνω στην τεχνική ανάλυση των τηλεορασών... Έτσι μετά δε θα μπερδεύεται ο κόσμος με κάθε πωλητή του πλαισίου που λεει οτι μία τηλεόραση με input lag της τάξης των 22.5 ms δεν είναι καλή για gaming. Πάραυτα, οι προλαλήσαντες έχουν απόλυτο δίκιο ότι η xe90 από τα μοντέλα του 2017 είναι εμφανώς καλύτερη (βγάζοντας προφανώς από το παιχνίδι τις OLED) μιας και από εκείνο το επίπεδο και πάνω ξεκινάς να παίρνεις HDR απόδοση που να έχει νόημα.
heavyrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Γενικά νομίζω στην Ελλάδα πρέπει να μάθει ο κόσμος την ύπαρξη sites όπως rtings.com που ειδικεύονται πάνω στην τεχνική ανάλυση των τηλεορασών... Έτσι μετά δε θα μπερδεύεται ο κόσμος με κάθε πωλητή του πλαισίου που λεει οτι μία τηλεόραση με input lag της τάξης των 22.5 ms δεν είναι καλή για gaming. Πάραυτα, οι προλαλήσαντες έχουν απόλυτο δίκιο ότι η xe90 από τα μοντέλα του 2017 είναι εμφανώς καλύτερη (βγάζοντας προφανώς από το παιχνίδι τις OLED) μιας και από εκείνο το επίπεδο και πάνω ξεκινάς να παίρνεις HDR απόδοση που να έχει νόημα. Εχω κανει ολοκληρο sticky για ολα αυτα αλλα λιγοι τα διαβαζουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα