Punker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα,είμαι επαγγελματίας μουσικός και που και που έχω εμπνεύσεις για δημιουργία μουσικής ,πέρα από τα Live που γίνονται για βιοποριστικούς λόγους.Σκέφτομαι να γράψω κανένα Rock Albumάκι και επειδή αν ακούσετε την φωνή μου θα ψάχνετε πως κλείνουν τα ηχεία,θα είναι Instrumental.Για την φάση έχω ιδέες για Rock και ίσως κάτι πιο slow στυλ stoner.Για παράδειγμα ένα που έγραψα πρόσφατα είναι αυτό: και το albumάκι λέω να είναι καμια 12αρα κομμάτια.Ευχαριστώ !
bluesattack Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειμαι φαν του ειδους αλλα το συγκεκριμενο κομματι μου αρεσει , ειναι αρκετα ηρεμο , θα το ακουγα ευχαριστα ειτε σε ροκ μαγαζι ,ειτε σε τζερτζελιαρικη καλοκαιρινη καφετερια.Ενω το vision παραειναι φασαριοζικο για τα γουστα μου .Καλη συνεχεια
Punker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δεν ειμαι φαν του ειδους αλλα το συγκεκριμενο κομματι μου αρεσει , ειναι αρκετα ηρεμο , θα το ακουγα ευχαριστα ειτε σε ροκ μαγαζι ,ειτε σε τζερτζελιαρικη καλοκαιρινη καφετερια.Ενω το vision παραειναι φασαριοζικο για τα γουστα μου .Καλη συνεχεια Welp.. Ναι όντως,το Vision είναι άλλο στυλ,πιο Φάνκυ !Αλλά μάλλον ήταν one-time thing! Ευχαριστώ για το σχόλιο και τον χρόνο σου!
scyther666 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Επειδή φαντάζομαι το έβαλες να το ακούσουμε για να υπάρχει κριτική, θα σου πω οτι θέλει αρκετή δουλειά απο όλες τις απόψεις.Αναφέρεις οτι είσαι επαγγελματίας μουσικός, αλλα προσωπικά βρήκα πως η κιθάρα θέλει αρκετή δουλειά, τεχνικά αλλά κυριότερα θεματικά.(πχ το σήκωμα που έχεις σαν επαναλαμβανόμενο μοτιβο, δεν νομίζω οτι ακούγεται αρμονικά.. ξεκινάς βεβιασμένα και σβήνει ανώμαλα) Στο θέμα της μίξης, οκ ακούγονται καθαρά τα όργανα, αλλά τα επίπεδα τους, προσωπικά, τα βρήκα λάθος και το κυριότερο είναι τα αρκετά "φθηνά" drums, που καταλήγουν να ακούγονται απλά σαν ένα χτύπημα μετρονόμου και ηχητικά δεν καλύπτουν τον χώρο όπως θα όφειλαν.Ναι, σίγουρα φταίνε τα vst που έχεις στη διάθεση σου, αλλά θα έπρεπε να δεις πως επιλογή που έκανες δεν καλύπτει τις ανάγκες του ήχου και χρειάζεται κάπως να γεμίσει ο ήχος. Αν όχι με καλύτερους ήχους, τότε σίγουρα θα έπρεπε να βρεις άλλη οδό, ίσως παικτικά, ίσως μέσω ενορχήστρωσης, ή κάπως αλλιώς, γιατί τώρα ηχητικά έχεις ένα μεγάλο κενό που δεν εξιτάρει.
Punker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Επειδή φαντάζομαι το έβαλες να το ακούσουμε για να υπάρχει κριτική, θα σου πω οτι θέλει αρκετή δουλειά απο όλες τις απόψεις. Αναφέρεις οτι είσαι επαγγελματίας μουσικός, αλλα προσωπικά βρήκα πως η κιθάρα θέλει αρκετή δουλειά, τεχνικά αλλά κυριότερα θεματικά. (πχ το σήκωμα που έχεις σαν επαναλαμβανόμενο μοτιβο, δεν νομίζω οτι ακούγεται αρμονικά.. ξεκινάς βεβιασμένα και σβήνει ανώμαλα) Στο θέμα της μίξης, οκ ακούγονται καθαρά τα όργανα, αλλά τα επίπεδα τους, προσωπικά, τα βρήκα λάθος και το κυριότερο είναι τα αρκετά "φθηνά" drums, που καταλήγουν να ακούγονται απλά σαν ένα χτύπημα μετρονόμου και ηχητικά δεν καλύπτουν τον χώρο όπως θα όφειλαν. Ναι, σίγουρα φταίνε τα vst που έχεις στη διάθεση σου, αλλά θα έπρεπε να δεις πως επιλογή που έκανες δεν καλύπτει τις ανάγκες του ήχου και χρειάζεται κάπως να γεμίσει ο ήχος. Αν όχι με καλύτερους ήχους, τότε σίγουρα θα έπρεπε να βρεις άλλη οδό, ίσως παικτικά, ίσως μέσω ενορχήστρωσης, ή κάπως αλλιώς, γιατί τώρα ηχητικά έχεις ένα μεγάλο κενό που δεν εξιτάρει. Scyther66 Σε ευχαριστώ πολύ για την κριτική σου! Στα περισσότερα από αυτά που είπες συμφωνώ,αν και κάπου έχω τις ενστάσεις μου!Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω τόσο πολύ τον ήχο όσο την σύνθεση της ιδέας ,και αυτό το κάνω και στα live (ευτυχώς δεν είμαι ο ηχολήπτης ^^). Εκτιμώ πάρα πολύ την ειλικρινή κριτική και θα προσπαθήσω να κοιτάξω τα συγκεκριμένα κομμάτια όσο πιο πολύ μπορώ,ακόμα και σε αυτά που διαφωνώ ! Σε ευχαριστώ και πάλι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα