Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη εγω που εβγαλα λεφτα για να μην τρεχω τελευταία στιγμη πρεπει να νιωθω μακακας. Εφαγα τα λεφτα του ενοικίου στα τελη ενω θα μπορουσα να τα γραψω οπως κανουν παντα οι ιδιοι γνωστοι και να πω ελα μωρε θα δωσουν παραταση.

Δεν θα γινουμε ποτε συνεπης και σωστοι εφοσον η κυβερνηση ειναι ελαστικη με μας στο θεμα συνεπειας, το ελα μωρε δεν βαριεσαι οπως περσυ θα ναι φέτος θα πρεπει να σταματήσει και αυτο θα γινει μονο αν τον ελληνα τον δωσεις να καταλαβει οτι αυτη η φορα ηταν τελευταια και την πατησε.

Αυτός που δεν εχει, δεν θα χει ουτε δυο του μηνα

Συμφωνώ απόλυτα όπως και με την επιστροφή των πινακίδων . Μπουρδ...κατάσταση όλα . 

Δημοσ.

Παραταση προς το παρων : Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής των τελών κυκλοφορίας του οικονομικού έτους 2018 παρατείνεται μέχρι την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018.

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι παρατείνεται έως και την παρασκευη 5.1.2018 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2018, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία.
Δημοσ.

Σε περιπτωση που συναντησει κανεις προβλημα με πληρωμη τελων σημερα,φταιει το εξης.
Η πληρωμη μπορουσε να γινει μεχρι τις 18.00.
Εγω προσπαθησα να πληρωσω τα τελη του παπιου και μου εβγαλε σφαλμα,καθως θα προωθηθει τη δευτερα πλεον και θα ειναι εκπροθεσμο.

Ευτυχως που του αυτοκινητου τα ειχα πληρωσει νωρις για να μη γινει καμια στραβη.

Δημοσ.

Εβαλες κανεις αλλος τα τελη στην πιστωτικη με ατοκες δοσεις;
Το εκανα εγω και ενω φαινεται κανονικα σαν εντολη να πληρωθουν 166,80 σε 12 ατοκες δοσεις ακομη δεν εχω καμια χρεωση, ποτε θα δουμε την πρωτη δοση;
ΥΓ Εχω ανυπομονησια να πληρωσω το κρατος :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Παίζει να παίρνει όλο το ποσό από την τράπεζα κι εσύ απλά να ξεχρεώνεις την τράπεζα...

Δημοσ.

Αν δωσουν κι αλλη παράταση στα τελη, απλα θα ειμαστε για γελια, θα χαιδευει παλι το κράτος τους ιδιους.

Δεχομαι οτι το συστημα μπορει να επεσε λιγη ωρα πριν την προθεσμια, αλλα γιατι παλι να μαστε λαος της τελευταιας ωρας. 

Μετα της 25/12/17 που οσοι δουλεύουν/παίρνουν ταμειο ανεργιας και πήρανε ενα καλο δωρο πανω απο 250€ ας το επενδυαν στο αμαξι.

Ειδικα για ατομα οπως εμενα που το αμαξι τους εκτος απο ψυχαγωγία για βολτες τους παει στην δουλεια καθε μερα, πρέπει μηνες πριν να εχουν κανει τα κουμαντα τους.  Για ολα, σερβις, ασφαλεια, τελη και τυχον απρόοπτα. Ακουω μερικους δεν βαζω οδικη γιατι κοστιζει για 20€ και οταν μενουν στο δρομο κλαινε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλεπω κατι κακο στην παράταση, ο δεκεμβριος  ειναι δυσκολος μηνας λογω ενφια και χιλιων υποχρεωσεων λογω εορτών. Επισης οταν το κρατος ζηταει τα χρηματα στις 31 του μηνος ρωταει αν ο κοσμος εχει πληρωθει ??? ελαχιστες πλέον ειναι οι εταιρείες που πληρωνουν τελος του μηνος και στην ωρα τους. Οι περισότερες τρωνε ακομη και 1 δεκαημερο απο τον επομενο μηνα για να πληρωσουν και  υπαρχουν και αλλες οι οποιες πληρωνουν οποτε θελουν ή εχουν ξεχασει τι παει να πει μισθοδοσια.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα τα λες, καλο ειναι να μην ειμαστε απολυτοι απο τους ανθρωπους, το κανω και εγω αυτο το λαθος μερικες φορες και σκεφτομαι οτι εγω ειμαι ο βλακας που πληρωνω παντα στην ωρα μου αλλα εγω εχω την τυχη να εργαζομαι σε εταιρια που πληρωνει παντα στην ωρα της, δυστηχως δεν ισχυει αυτο για ολους. Πρεπει ολοι να προσαρμοστουμε στις περιστασεις της εποχης.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, teddy71 είπε

Δεν βλεπω κατι κακο στην παράταση, ο δεκεμβριος  ειναι δυσκολος μηνας λογω ενφια και χιλιων υποχρεωσεων λογω εορτών. Επισης οταν το κρατος ζηταει τα χρηματα στις 31 του μηνος ρωταει αν ο κοσμος εχει πληρωθει ??? ελαχιστες πλέον ειναι οι εταιρείες που πληρωνουν τελος του μηνος και στην ωρα τους. Οι περισότερες τρωνε ακομη και 1 δεκαημερο απο τον επομενο μηνα για να πληρωσουν και  υπαρχουν και αλλες οι οποιες πληρωνουν οποτε θελουν ή εχουν ξεχασει τι παει να πει μισθοδοσια.

Τον δεκεμβρη παντως εκτος απο υποχρεωσεις πληρωθηκαν και πολλα,α21,αγρ. επιδοτησεις,μερισμα,το 400ρι του οαεδ,συνταξεις προωρα και δωρο μισθοδοσιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...