NIKOT2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Στις 27/11/2017 στις 2:17 ΜΜ, pontez2 είπε Όχι, μιλάνε. Μόνο αν μπορούν να φορτώσουν το άδικο σε κάπιον ποιο αδύναμο . .
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 10 ώρες πριν, Klausx είπε Μέχρι να φτάσουμε σε σκληρές ποινές έχουμε πολύ δρόμο.... μέχρι στιγμής υπάρχει επίδομα που μερικοί το έχουν σύστημα. Σωστα, να καταργησουμε το επιδομα, ωστε αυτος που θα βγει απο τη φυλακη και δε θα μπορει να βρει δουλεια, να παει να κλεψει day1.
magictoboggan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 13 minutes ago, adi32 said: Ποια αστυνόμευση? Υπάρχει αστυνομικος στο δρόμο να κάνει περιπολία? ξέρεις γιατί δεν κάνει περιπολία; Γιατί δεν του δίνεται η εξουσία να καταστείλει το έγκλημα. Έχω φίλους αστυνομικούς και μου λένε ότι πλέον δεν πάνε σε περιστατικά που ακούνε στον ασύρματο γιατί αν επέμβουν βρίσκουν τον μπελά τους νομικά αν συμβεί κάτι. Δες για παράδειγμα τι έγινε πρόσφατα με τον γύφτο στο βενζινάδικο. Η αστυνομία φταίει; 5 1
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, magictoboggan είπε ξέρεις γιατί δεν κάνει περιπολία; Γιατί δεν του δίνεται η εξουσία να καταστείλει το έγκλημα. Έχω φίλους αστυνομικούς και μου λένε ότι πλέον δεν πάνε σε περιστατικά που ακούνε στον ασύρματο γιατί αν επέμβουν βρίσκουν τον μπελά τους νομικά αν συμβεί κάτι. Δες για παράδειγμα τι έγινε πρόσφατα με τον γύφτο στο βενζινάδικο. Η αστυνομία φταίει; Το ίδιο μου έχει φίλος αστυνομικός. Γιατί να κινδύνεψω για 1000€ να πιάσω κάποιον όταν σε δύο μέρες θα είναι έξω πάλι? Αυτα για κάποιους τίμιους. Άλλοι λαδωνονται από γύφτους εγκληματίες μπράβους και κάνουν την πάπια
Klausx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 17 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Σωστα, να καταργησουμε το επιδομα, ωστε αυτος που θα βγει απο τη φυλακη και δε θα μπορει να βρει δουλεια, να παει να κλεψει day1. Να κάνει κοινωνική εργασία και να πληρώνεται μήπως; Genius; Ρωτάω ένα γυφτάκι στο φανάρι 8-10 χρονών κοριτσάκι... που είναι ο μπαμπάς; << Φυλακή έχει πάει να πάρει το επίδομα>> κατάντια....
nickol-us Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, adi32 είπε Το ίδιο μου έχει φίλος αστυνομικός. Γιατί να κινδύνεψω για 1000€ να πιάσω κάποιον όταν σε δύο μέρες θα είναι έξω πάλι? Αυτα για κάποιους τίμιους. Άλλοι λαδωνονται από γύφτους εγκληματίες μπράβους και κάνουν την πάπια Λογική του παραλόγου. Ας φύγει από το σώμα αν δεν πιστεύει σε αυτό. Να τσεπώνει τα λεφτά, να έχει τη μονιμότητα και να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του δεν είναι σωστό. 3 1
leolipop Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 46 λεπτά πριν, adi32 είπε Ποια αστυνόμευση? Υπάρχει αστυνομικος στο δρόμο να κάνει περιπολία? Για περιπολια δεν ξερω αλλα αν περασεις εξω απο everest ολο και καποιον θα δεις. 2 1
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, Klausx είπε Να κάνει κοινωνική εργασία και να πληρώνεται μήπως; Genius; Ρωτάω ένα γυφτάκι στο φανάρι 8-10 χρονών κοριτσάκι... που είναι ο μπαμπάς; << Φυλακή έχει πάει να πάρει το επίδομα>> κατάντια.... Θα τον προσλαβεις εσυ?
magictoboggan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, adi32 είπε Άλλοι λαδωνονται από γύφτους εγκληματίες μπράβους και κάνουν την πάπια Γίνεται και αυτό από κάποιους 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Λογική του παραλόγου. Ας φύγει από το σώμα αν δεν πιστεύει σε αυτό. Να τσεπώνει τα λεφτά, να έχει τη μονιμότητα και να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του δεν είναι σωστό. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτή την χώρα. Ούτε δουλεύει τίποτα σωστά. Βαλκάνια. 1
Ducatista Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 27 λεπτά πριν, adi32 είπε Το ίδιο μου έχει φίλος αστυνομικός. Γιατί να κινδύνεψω για 1000€ να πιάσω κάποιον όταν σε δύο μέρες θα είναι έξω πάλι? Αυτα για κάποιους τίμιους. Άλλοι λαδωνονται από γύφτους εγκληματίες μπράβους και κάνουν την πάπια Γιατί είναι η δουλειά του τώρα αν καταδικαστεί είναι άλλο θέμα.. αν πάλι τον χαλάει (που εγώ θα σου πω ότι έχει δίκιο) μπορεί να βρει αλλού δουλειά να δούμε αν παίρνει αυτό το χιλιάρικο έτσι εύκολα γιατί παιδιά εύκολα τα παίρνουν άλλο αν κάποιες φορές σε κάποια σώματα υπάρχει όντως κίνδυνος αλλά εδώ στην Ρόδο τους βλέπω συνέχεια ανά 5δες σε καφετέριες και πάει λέγοντας... Φυσικά κάθε φορά που καλούνται να απαντήσουν σε κλήση για ενδοοικογενειακή βία κλπ η δεν έρχονται η αν έρθουν δεν κάνουν τίποτα... Τεσπά η λογική ότι δεν κάνω την δουλειά που πληρώνομαι επειδή κρίνω ότι δεν υπάρχει λόγος είναι πέρα για πέρα αστοχη 4 1
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, Ducatista είπε Γιατί είναι η δουλειά του τώρα αν καταδικαστεί είναι άλλο θέμα.. αν πάλι τον χαλάει (που εγώ θα σου πω ότι έχει δίκιο) μπορεί να βρει αλλού δουλειά να δούμε αν παίρνει αυτό το χιλιάρικο έτσι εύκολα γιατί παιδιά εύκολα τα παίρνουν άλλο αν κάποιες φορές σε κάποια σώματα υπάρχει όντως κίνδυνος αλλά εδώ στην Ρόδο τους βλέπω συνέχεια ανά 5δες σε καφετέριες και πάει λέγοντας... Φυσικά κάθε φορά που καλούνται να απαντήσουν σε κλήση για ενδοοικογενειακή βία κλπ η δεν έρχονται η αν έρθουν δεν κάνουν τίποτα... Τεσπά η λογική ότι δεν κάνω την δουλειά που πληρώνομαι επειδή κρίνω ότι δεν υπάρχει λόγος είναι πέρα για πέρα αστοχη Αν κυνηγήσεις κάποιον με κίνδυνο της ζωής σου για 1000€ τον πιάσεις 2-3 φορές και την επόμενη είναι πάλι έξω τι νόημα έχει? Κάπου δε θα αγανακτήσεις? 2
Ducatista Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, adi32 είπε Αν κυνηγήσεις κάποιον με κίνδυνο της ζωής σου για 1000€ τον πιάσεις 2-3 φορές και την επόμενη είναι πάλι έξω τι νόημα έχει? Κάπου δε θα αγανακτήσεις? Δεν διαφωνώ καθόλου!εγώ μαζί σου είμαι από την άλλη αυτό δεν πρέπει να κάνει; Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2024 από Ducatista
Klausx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 24 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Θα τον προσλαβεις εσυ? Κοινωνική εργασία αντί να παίρνει το επίδομα τσάμπα από το κράτος.....όχι από ιδιώτες, πρέπει να είσαι πολύ genius 🤣 Μόνο τις λακκούβες να τους βάλουν να κλείνουν έχει εργασία για μία ζωή για όλους τους.
Ducatista Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Klausx είπε Κοινωνική εργασία αντί να παίρνει το επίδομα τσάμπα από το κράτος.....όχι από ιδιώτες, πρέπει να είσαι πολύ genius 🤣 Μόνο τις λακκούβες να τους βάλουν να κλείνουν έχει εργασία για μία ζωή για όλους τους. Σωστή η πρόταση για να μην υπάρχει η λογική κάθομαι και τα παίρνω
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 33 λεπτά πριν, Klausx είπε Κοινωνική εργασία αντί να παίρνει το επίδομα τσάμπα από το κράτος.....όχι από ιδιώτες, πρέπει να είσαι πολύ genius 🤣 Μόνο τις λακκούβες να τους βάλουν να κλείνουν έχει εργασία για μία ζωή για όλους τους. Και ποιος θα ελεγχει αν η εργασια εγινε? Ο μεσος δημοσιος υπαλληλος της χωρας? ULTRA GENIUS
Προτεινόμενες αναρτήσεις