iwnas28 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Όσοι αναφέρθηκαν στην επαναφορά της θανατικής ποινής στη χώρα μας, ρίξτε μια μάτια τι γίνεται στις ΗΠΑ … 2
Ducatista Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Disrespect είπε Δεν αντιλέγω, αλλά δεν θα προέβαλα και τα Εμιράτα ως πρότυπο κράτους. Ναι ο φόβος αποτρέπει σε κάποιο βαθμό την εγκληματική συμπεριφορά, αλλά δεν θα ήθελα να ζω σε μια άκρως αυταρχική, αντιδημοκρατική, ρατσιστική, μεσαιωνική και θρησκευτικά φονταμενταλιστικη χώρα στην οποία η γυναίκα είναι ιδιοκτησιακό αντικείμενο του άνδρα, και ο εργαζόμενος σκλαβος χωρίς κανένα δικαίωμα, ακόμα κι αν αισθανόμουν "ασφαλής". Συμφωνώ με ότι λες αλλά μίλησα μόνο για την επιβολή της αυστηρότητας των νόμων.. σκέψου αύριο οποίος βιάζει σκοτώνει να πεθαίνει οποίος κλέβει να του κόβουν το χέρι ας πούμε.. ξέρω είναι σκληρό να το ακούς αλλά αν είχε εφαρμογή κάτι τέτοιο η συντριπτική πλειοψηφία δεν θα σκεφτόταν καν να κάνει οποιαδήποτε παρανομία
Disrespect Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Ducatista είπε Η θρησκεία δεν έκανε ποτέ καλό άνθρωπο κάποιον αν θες την άποψη μου νομίζω ότι είναι πηγαίο αυτο τουλάχιστον από αυτά που έχω δει εγώ... Και όσο για την Τιμωρία που λες από τους δασκάλους εγώ λέω ότι προσωπικά δεν θα βάλει κανείς τα παιδιά μου τιμωρία εκτός από εμένα και μάλιστα τιμωρία που να εμπεριέχει βία με οποιονδήποτε τρόπο δεν το ανέχομαι απο κανένα.. είμαι ο πιο ευγενικός άνθρωπος γενικά αλλά αν πάρω κάτι τέτοιο χαμπάρι από κανένα δάσκαλο δεν θα έχει καθόλου καλή εξέλιξη Αυτός που αναγκάζεται να "συνετιστεί" με τον φόβο ενός Θεού, μιας "κόλασης" ή μιας πολύ αυστηρής τιμωρίας, και χωρίς να έχει πειστεί με την λογική, με επιχειρήματα και τον διάλογο ότι η Α ή η Β συμπεριφορά είναι σωστή ή λάθος, είναι εξ ορισμού ένας περιορισμένος πνευματικά άνθρωπος, με κατώτερη μόρφωση και με πολλά απωθημένα που η αργά ή γρήγορα θα τα βγάλει με τον πιο άσχημο τρόπο. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από Disrespect 3 1
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Disrespect είπε Αυτός που αναγκάζεται να "συνετιστεί" με τον φόβο ενός Θεού, μιας "κόλασης" ή μιας πολύ αυστηρής τιμωρίας, και χωρίς να έχει πειστεί με την λογική, με επιχειρήματα και τον διάλογο ότι η Α ή η Β συμπεριφορά είναι σωστή ή λάθος, είναι εξ ορισμού ένας περιορισμένος πνευματικά άνθρωπος, με κατώτερη μόρφωση και με πολλά απωθημένα που η αργά ή γρήγορα θα τα βγάλει με τον πιο άσχημο τρόπο. Οποτε ακομα και αν υπαρχει θανατικη ποινη τι κανουμε? Δεν το γλιτωνουμε το εγκλημα με λιγα λογια ειτε δεν υπαρχει τιμωρια ειτε υπαρχει. Για αυτο λεμε οτι απο το σπιτι ξεκινανε ολα. Αλλα οταν υπαρχουν παιδια με ναρκομανεις γονεις υπαρχουν ορφανα υπαρχουν παιδια μεταναστες απο αλλες χωρες που εκει ειναι μαθημενοι σε ολα αυτα τι γινεται? Καπως δεν πρεπει να προφυλαξουμε των αθωο τον κοσμο σαν κοινωνια? Τα ιδια λεμε και στην οδηγικη συμπεριφορα γιατι εσυ και να πηγαινεις με 50 και σωστα 100% αν ερθει ο αλλος με 200 πιωμενος δεν σε γλιτωνει τιποτα.
micos000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, alet είπε με τον 50αρη που πάρκαρε για μια ακόμα φορά π.χ στην αναπηρική θέση στο πολυκατάστημα Έλα μωρέ. Για 5 λεπτά το άφησε.
Ducatista Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Arkin είπε Οποτε ακομα και αν υπαρχει θανατικη ποινη τι κανουμε? Δεν το γλιτωνουμε το εγκλημα με λιγα λογια ειτε δεν υπαρχει τιμωρια ειτε υπαρχει. Για αυτο λεμε οτι απο το σπιτι ξεκινανε ολα. Αλλα οταν υπαρχουν παιδια με ναρκομανεις γονεις υπαρχουν ορφανα υπαρχουν παιδια μεταναστες απο αλλες χωρες που εκει ειναι μαθημενοι σε ολα αυτα τι γινεται? Καπως δεν πρεπει να προφυλαξουμε των αθωο τον κοσμο σαν κοινωνια? Τα ιδια λεμε και στην οδηγικη συμπεριφορα γιατι εσυ και να πηγαινεις με 50 και σωστα 100% αν ερθει ο αλλος με 200 πιωμενος δεν σε γλιτωνει τιποτα. Εγώ διαφωνώ αν υπάρχει θανατική ποινή και άλλες σκληρές ποινές θα ελαχιστοποιηθεί το έγκλημα 1 1
Klausx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Μέχρι να φτάσουμε σε σκληρές ποινές έχουμε πολύ δρόμο.... μέχρι στιγμής υπάρχει επίδομα που μερικοί το έχουν σύστημα. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όταν οι γονείς μας "πειραζανε αλλά αγαπουσανε" το παιδί με νοητική στέρηση ήταν οκ γιατί φοβόταν τον δάσκαλο; Όταν κλείδωνε η γιαγιά μας τον ψυχικά ασθενή αδερφό της όταν είχανε καλεσμένους για να μην τους κάνει ρεζίλι, ήταν οκ γιατί ήταν θεοσεβουμενη νοικοκυρά; Όταν ο θείος χτυπούσε τη θεία και τα ξαδέρφια μετά από 1 λίτρο τσίπουρο ήταν οκ που το κρύβαμε γιατί "η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα"; Η παρελθοντολαγνια σας σας τυφλώνει. Πότε δεν ήταν καλύτερο το ανθρώπινο είδος. Η απόδειξη είστε εσείς που νομίζετε ότι ήμασταν καλύτεροι από τα σύγχρονα παιδιά επειδή δεν είχαμε tik tok και μαλλί trapper. Καλή χρονιά! Αγαπηστε τα παιδιά μας! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2024 από Μακιαβέλλι 3
Ducatista Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Όταν οι γονείς μας "πειραζανε αλλά αγαπουσανε" το παιδί με νοητική στέρηση ήταν οκ γιατί φοβόταν τον δάσκαλο; Όταν κλείδωνε η γιαγιά μας τον ψυχικά ασθενή αδερφό της όταν είχανε καλεσμένους για να μην τους κάνει ρεζίλι, ήταν οκ γιατί ήταν θεοσεβουμενη νοικοκυρά; Όταν ο θείος χτυπούσε τη θεία και τα ξαδέρφια μετά από 1 λίτρο τσίπουρο ήταν οκ που το κρύβαμε γιατί "η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα"; Η παρελθοντολαγνια σας σας τυφλώνει. Πότε δεν ήταν καλύτερο το ανθρώπινο είδος. Η απόδειξη είστε εσείς που νομίζετε ότι ήμασταν καλύτεροι από τα σύγχρονα παιδιά επειδή δεν είχαμε tik tok και μαλλί trapper. Καλή χρονιά! Αγαπηστε τα παιδιά μας! Θα συμφωνήσω αγαπητέ ότι τα νεότερα παιδιά είναι καλύτερα απο εμάς (εγω ειμαι 40) και υπάρχει χάσμα συμπεριφοράς οι μεγαλύτεροι θα έπρεπε να το βλέπουν πιο έντονα...
makis269 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 αλλάζουμε τον κόσμο .... ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό μας. 5
simaras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 20 hours ago, αποστόλης said: Αυτα που ακουμε στις ειδησεις με δολοφονιες παιδιων/γονεων κλπ γινοντουσαν ΠΑΝΤΑ. Απλα τωρα τα μαθανουμε μεσα σε 5 λεπτα αφου γινουν...........συν εχω αρχισει να πιστευω οτι "βολευει" ο βομβαρδισμος κακων ειδησεων στη μαζα....... Αν ειχαμε την αμεσοτητα της πληροφοριας στον ΒΠΠ οταν επεσαν οι ατομικες στην Ιαπωνια, θα ειχαμε τιτλους "ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ". Ναι τα μαθαίνουμε σε πέντε λεπτά ενώ στα 90s τα μάθαινες στο επόμενο δελτίο ειδήσεων (τα χοντρά περιστατικά που αναφέρεις -δολοφονιες).Δελτία είχε ένα σωρό κατά τη διάρκεια της ημέρας συνολικά από ιδιωτικά και κρατικά κανάλια ενώ υπήρχαν και τα έκτακτα δελτία.Επιπλεον υπάρχουν και κάποιοι δείκτες που θα έπρεπε το λιγοτερο να ανησυχούν.Μεσα σε ελάχιστες μέρες έχασες τρεις αστυνομικούς σε διαφορετικά περιστατικά (δεν έχει γίνει ποτέ ξανά αυτό) 1
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Σε τρεις μέρες έγιναν τρεις φρικτες δολοφονίες μεταξύ μελών οικογενειών. Τόσο συχνά φρικτά εγκλήματα δε γίνονταν. Ούτε σε σκότωναν στο δρόμο με καλασνικοφ επειδή του είπες γιατί με πιτσιλισες με τη ρόδα
flashja Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Γενικά ο δυτικός πολιτισμός έχει αποτύχει, θα έπρεπε να πάρουμε παράδειγμα από U.A.E τουλάχιστον στο θέμα της εγκληματικότητας. Ο καθένας στην Ελλάδα κάνει ότι θέλει γιατί ξέρει ότι δεν θα τιμωρηθεί ή αν πάει φυλακή σε λίγα χρόνια θα είναι έξω. Αν όμως ήξερες ότι σε περίπτωση που κλέψεις την 1η πας φυλακή, την 2η σου κόβουν το χέρι θα το σκεφτόσουν πολύ πριν κάνεις οτιδήποτε. 2
magictoboggan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλή Χρονιά σε όλους! Για όλα ευθύνεται η ατιμωρησία. Η αστυνόμευση στην Ελλάδα είναι αρκετά καλή αλλά δεν αποδίδονται οι σωστές ποινές. Όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη από το κράτος, θα υπάρξει από τους πολίτες. Και τότε θα ζορίσουν τα πράγματα για όλους. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2024 από magictoboggan 4
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, magictoboggan είπε Καλή Χρονιά σε όλους! Για όλα ευθύνεται η ατιμωρησία. Η αστυνόμευση στην Ελλάδα είναι αρκετά καλή αλλά δεν αποδίδονται οι σωστές ποινές. Όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη από το κράτος, θα υπάρξει από τους πολίτες. Και τότε θα ζορίσουν τα πράγματα για όλους. Ποια αστυνόμευση? Υπάρχει αστυνομικος στο δρόμο να κάνει περιπολία? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις