Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά καλησπέρα σε όλους,

Λοιπόν ξέμεινε στο σπίτι ένα παλιό χαλασμένο dv6000 από το οποίο λείπουν τα πλαστικά μέρη της οθόνης μαζί με του aux & main antennas από την κάρτα wifi...Το λάπτοπ επίσης είχε καμένη κάρτα γραφικών...

Προχθές καθόμουν σπίτι και πραγματικά δεν είχα τι να κάνω...δεν περίσσευαν και λεφτά για να πάω στο black friday να πάρω κανένα φτηνό laptop να το έχω μόνιμα επάνω στην tv και σκέφτηκα να ασχοληθώ με το dv6000...Του έκανα ένα πετυχημένο reflow και ζωντάνεψε...και σκέφτηκα να το μετατρέψω για όσο ακόμα ζήσει σε ένα pc για την τηλεόραση μου ώστε να βλέπω κανένα youtube ή καμία ταινία...Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν έχω τους wifi antennas...Με γνώμονα πως δεν θελω να ξοδέψω καθόλου λεφτά τι πατέντα θα μπορούσα να κανω ωστε να εχω σημα στο wifi?

Δημοσ.

Αυτό σκέφτηκα και εγώ δλδ να κολλήσω με ένα κολλητήρι 2 καλώδια επάνω στην υποδοχές και στο άλλο άκρο να βάλω από ένα κομμάτι χαλκού! Η δεύτερη σκέψη ήταν να αφαιρέσω από ένα παλιό ρούτερ την κεραία και πάλι με ένα κολλητήρι να ενώσω ένα καλόδιο από την κεραία στον αντάπτορα ...

Δημοσ.

Μα δεν έχω σκοπό να βάλω καθόλου χέρι πάνω στην κάρτα γραφικών, δεν αξίζει ο κόπος... Του έκανα ένα reflow άναψε και όσο αντέξει... Σκέψου δεν έχω κάν σκληρό για το λάπτοπ αυτό θα το δουλεύω με usb live cd για αρχή... Σήμερα ασχολήθηκα λιγάκι με την κεραία @@ η μοντα δεν έπαιξε όπως ήθελα και τελικά το σήμα είναι ασθενές... Επίσης είναι χαλασμένο το κλιπσακι του πληκτρολογίου με αποτέλεσμα να μην εφάπτεται σωστά η καλωδιοταινία και τώρα σκαρφίζομαι καμία πατέντα για να πατήσει καλά ... Επειδή όμως έχω τις ραμ και η cpu είναι καλή αν τελικά καταφέρω να το κάνω να λειτουργήσει σωστά θα είναι μια χαρά για μόνιμα πάνω στην τηλεόραση...

Δημοσ.

Ξιλώνεις καμιά κεραία από παλιό laptop και την χρησιμοποιείς χωρίς να βάλεις χοντρό χέρι στην κάρτα γραφικών.

γράψε λάθος, στην κάρτα wifi ήθελα να γράψω

στο πληκτρολόγιο χαλάει εύκολα η επαφή στο συγκεκριμένο μοντέλο οπότε δοκίμασε να κουμπώσεις μισό χιλιοστό πιο έξω την καλωδιοταινία μπας και πιάσει αλλιώς ασύρματο σετ

https://ibb.co/mSjh3R

ορίστε και ο δικός μου server - ίδιο μηχάνημα και δεν κλείνει ποτέ [torrent, dropbox, printserver]

οι κεραίες που έχω βάλει ήταν πιο κοντές και βόλεψε να τις κολλήσω στην βάση της οθόνης

Δημοσ.

Ναι ρε σύ είναι κάτσε καλά το μηχάνημα γι αυτή την δουλειά! Το θέμα είναι πως δεν έχω τις μανίσιες κεραίες οπότε πρέπει να γίνει κάποια πατέντα με καλώδιο λογικά...

Δημοσ.

βρες καμιά κεραία από άλλο μοντέλο στις αγγελίες - θα είναι αρκετά οικονομική καθότι used

εμένα σηκώνει 1080 αλλά δεν είναι και πάτος configuration, με μπόλικη ram [3 με 4GB] και πάνω από 2GHz core 2 duo θα είναι εντάξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...