Ntinaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ναι φίλε μου εμένα σκέψου οι τρεις σταμάτησαν να δουλεύουν τελείως. Η μία δουλεύει αλλά όχι όπως πρέπει και θέλει συνεχώς φόρτιση. Αυτο εχει σχεση με το πως φορτιζεις την μπαταρια της οι μπαταριες νικελιου,δεν θελουν μικρες φορτισεις, θελουν να τελειωσει τελειως και να κανεις μια μεγαλη φορτιση οι μπαταριες λιθιου, ακριβως το αντιθετο, η ολοκληρωτικη αποφορτιση τις καταστρεφει
leros2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εγώ είναι μεταξύ αυτής και της 4000Ν. Οι διαφορές από ότι βλέπω είναι περισσότερα προγράμματα ένα βουρτσακι παραπάνω,και αισθητήρα κλίσης αν το λέω Καλά...αξίζει τα παραπάνω χρήματα,από όλα αυτά μόνο ο αισθητήρας κλίσης μου κάνει κλικ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμος
jb1989 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μεταξύ 8000 και 9000 υπάρχει διαφορά; γιατί κάπου είχα διαβάσει στο site της oral b ότι η μία προορίζεται για uk και η άλλη για us και η μόνη διαφορά είναι το χρώμα
arisikaria Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μεταξύ 8000 και 9000 υπάρχει διαφορά; γιατί κάπου είχα διαβάσει στο site της oral b ότι η μία προορίζεται για uk και η άλλη για us και η μόνη διαφορά είναι το χρώμα Overall Winner Oral-B Pro Genius 8000 Overall Runner Up Oral-B Pro Genius 9000 Features - 3 Refills in Box - Pro Timer - Visible Pressure Sensor - 360 Degree Smart Ring - Bluetooth technology - Waterproof - 4 Refills in Box - Pro Timer - Visible Pressure Sensor - 360 Degree Smart Ring - Bluetooth technology - Waterproof Mechanism of Action - 3D Oscillating Rotating - 40,000 Oscillations and 8,800 pulsations per minute - Daily Clean mode - Gum Care mode - Sensitive clean mode - Whitening clean mode - Pro-Clean mode - 3D Oscillating Rotating - 40,000 Oscillations and 8,800 pulsations per minute - Daily Clean mode - Gum Care mode - Sensitive clean mode - Whitening clean mode - Pro-Clean mode - Tongue cleaning mode Battery Life - 40 minutes of brushing - 5-6 hours charge time - 40 minutes of brushing - 5-6 hours charge time Portability - 140grams in weight - 24cm x 2.7cm x 3.2cm - Premium travel case - 140grams in weight - 24cm x 2.7cm x 3.2cm - Premium travel case which charges phone and brush Μεταξύ 8000 και 9000 υπάρχει διαφορά; γιατί κάπου είχα διαβάσει στο site της oral b ότι η μία προορίζεται για uk και η άλλη για us και η μόνη διαφορά είναι το χρώμα Δες τις διαφορές αν υπαρχουν http://www.dentistryblogger.com/oral-b-genius-8000-vs-9000/
Salvation81 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Χρησιμοποιω τις καλυτερες τις OralB απο το 2005..... Το συμπερασμα μου ειναι πως αν καποιος δεν χρησιμοποιει οδοντικο νημα δουλεια δεν γινεται.Κατεμε οποιος θελει ΚΑΛΑ δοντια παει εδω να παρει ενα waterpiκ οπως σκοπευω και εγω μεσα στις γιορτες. 1
arisikaria Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Χρησιμοποιω τις καλυτερες τις OralB απο το 2005..... Το συμπερασμα μου ειναι πως αν καποιος δεν χρησιμοποιει οδοντικο νημα δουλεια δεν γινεται. Κατεμε οποιος θελει ΚΑΛΑ δοντια παει εδω να παρει ενα waterpiκ οπως σκοπευω και εγω μεσα στις γιορτες. Και για μενα αυτο εννοειται οτι χωρις οδοντικο νημα δουλεια δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα