Προς το περιεχόμενο

Oral-B Genius 9000 - ~104 Euro [Amazon.co.uk]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται για την κορυφαία οδοντόβουρτσα της Oral-b. Μαζι με τα μεταφορικα βγαινει 95,48 pounds δηλαδη 104 ευρω

Link:

https://www.amazon.co.uk/Oral-B-Electric-Rechargeable-Toothbrush-Charging/dp/B01DY36X96/ref=sr_1_1_a_it?ie=UTF8&qid=1511782991&sr=8-1&keywords=oral+b+9000

Skroutz απο 120 Ευρω χωρις μεταφορικα (125 με μεταφορικα)

Δημοσ.

Ερώτηση off-topic και χωρίς να έχω ιδέα, αξίζει να δώσεις αυτά τα χρήματα για μια οδοντόβουρτσα, είναι σαν επένδυση επειδή μπορεί να καθυστερήσει τον καθαρισμό πχ ή είναι απλά πιο premium προϊόν;

Δημοσ.

Ερώτηση off-topic και χωρίς να έχω ιδέα, αξίζει να δώσεις αυτά τα χρήματα για μια οδοντόβουρτσα, είναι σαν επένδυση επειδή μπορεί να καθυστερήσει τον καθαρισμό πχ ή είναι απλά πιο premium προϊόν;

¨Εχω την ίδια και περα απο το gadget κομματι που το θεωρώ λιγο αχρηστο.

Στο κομμάτι περιστροφής της βούρτσας απο την εμπειρια μου η συγκεκριμένη μεχρι να την συνηθισεις σου αφηνει την αισθηση που εχεις οτον φευγεις απο οδοντιατρο μετα απο καθαρισμο.

οριστε και ενα ελληνικο review

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή στο 2 pin ukΜοιάζει με τη δίκη μας αλλά δεν μπαίνει στις δικές μα σ πρίζες.Θελετε έναν ανταπτορα universal.Πηγα να την πατήσω και εγώ το είδα τελευταία στιγμή .

Δημοσ.

Την πηρα πριν μερικους μηνες απο Αγγλία στις 119 λιρες.

Ναι αξιζει σαν οδοντόβουρτσα. Αν τη συνηθίσεις δε την αλλαζεις.

Οσον αφορα τη μπριζα εμενα μου ηρθε με την κλασσική Ελλάδος...και μαλιστα στα σχολια παρατηρησα οτι οι Αγγλοι γκρινιαζαν γι'αυτό.

Επισης και τελευταιο εξισου καλη δουλεια κανουν και ολα τα μοντελα απο 4000 και ανω, οποτε τσεκαρε αν οντως χρειαζεσαι τις παραπανω λειτουργειες της 9000. Σημειωτέον οτι η συγκεκριμένη(9000) εχει ενα bug με τη συνδεσιμότητα Bluetooth σε συγκεκριμενες εκδοσεις Android

Δημοσ.

οχι

παιρνεις το κατωτερο μοντελο με ~30 ευρω, που καθαριζει το ιδιο τα δοντια , και απλα δεν εχει τις σαχλαμαρες και τα bluetooth που ειναι παντελως αχρηστα

• Like 5
Δημοσ.

Δεν αξιζει... ειχα επενδυσει 2 φορες σε τετοια φαση. Και ο οδοντιατρος μου που ειναι και φιλος και γνωστης γελαει...ολα αυτα ειναι για καταναλωση...

Δημοσ.

Το βασικό Ναι αν θελεις  το καλυτερο με 

• Τεχνολογία μπαταρίας Ιόντων- λιθίου ( Li - Ion )
Δημοσ.

Δεν αξιζει... ειχα επενδυσει 2 φορες σε τετοια φαση. Και ο οδοντιατρος μου που ειναι και φιλος και γνωστης γελαει...ολα αυτα ειναι για καταναλωση...

Η συγκεκριμένη μπορεί λόγω κόστους για κάποιους να μην αξίζει... Γενικά οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες αξίζουν σαφέστατα σε σχέση με τις συμβατικές... Δεν πλένεις δόντια με τις απλές... Τώρα τι λέει ο οδοντίατρος σου, υπάρχουν οδοντίατροι και οδοντίατροι... Εμένα ο δικός μου με ώθησε να πάρω ηλεκτρική...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή έχω πετάξει ήδη 4 ηλεκτρικές oral b στο εύρους των 50€ λόγω μπαταρίας προτείνεται αυτή για μεγαλύτερη διάρκεια;

Καλησπέρα, επειδή έχω πετάξει ήδη 4 ηλεκτρικές oral b στο εύρους των 50€ λόγω μπαταρίας προτείνεται αυτή για μεγαλύτερη διάρκεια;

Δημοσ.

Τι ακούμε...Εγώ έχω μια oral b των 40 ευρώ σχεδόν 4 χρόνια και ναι μεν η μπαταρία τα έφτυσε αλλά άνετα βγάζει μια μέρα βούρτσισμα...ε το βράδυ την βάζω στον φορτιστή και έχω το άλλο πρωί άνετα και το βράδυ... Τι στο καλό Λόττο στην μπαταρία κέρδισα; Πέταξε 4;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φίλε μου εμένα σκέψου οι τρεις σταμάτησαν να δουλεύουν τελείως. Η μία δουλεύει αλλά όχι όπως πρέπει και θέλει συνεχώς φόρτιση.

Ποια ήταν τα μοντέλα των 50 ευρω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...