petran91 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Κάνω αυτό το θέμα για να καταθέσω την θετική μου εμπειρία σχετικά με το Service της OnePlus στην Ευρώπη.OnePlus 3t, αγορασμένο από το επίσημο site της OnePlus. Το πήρα μεταχειρισμένο από εδώ στις αγγελίες, επομένως η απόδειξη δεν ήταν στο όνομα μου.Από την αρχή που το παρέλαβα η δόνηση έκανε έναν πολύ ενοχλητικό ήχο, σαν κάτι να είναι σπασμένο μέσα. Το προσπέρασα όμως και υπέθεσα ότι θα είναι έτσι όλα τα op3t. Μετά από 5 μήνες που το έχω στην κατοχή μου το έψαξα λίγο σε forums κτλ και είδα ότι αποτελεί ελάττωμα και η OP τα αντικαθιστά(όταν είναι καινούρια)/επισκευάζει εντός εγγύησης.Έτσι έστειλα mail στο Support της OP στις 13/11 περιγράφοντας το πρόβλημα και βάζοντας το παρακάτω βίντεο σαν ενδεικτικό: https://www.youtube.com/watch?v=Iv1awnNhcgg Μου απάντησαν μέσα στην επόμενη ώρα ρωτώντας με κάποια στοιχεία αγοράς που τα είχα από τον προηγούμενο κάτοχο, καθώς επίσης και τυπικές ερωτήσεις για το αν βράχηκε η μου έπεσε και αμέσως άνοιξε case RMA. Τους τόνισα ότι δεν είναι στο όνομα μου η απόδειξη και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβληημα εφόσον έχω τα στοιχεία.Στα επόμενα 10 λεπτά είχα email από την Arvato (εδώ με έπιασε η καρδία μου), αλλά είδα ότι έτσι λένε το επίσημο service της OP στην Τσεχία και ηρέμησα. Το email είχε PDF που έπρεπε να εκτυπώσω για να στείλω με δωρεάν μεταφορικά.Μετά από 2 μέρες ήρθε DHL στο σπίτι και παρέλαβε τη συσκευή. Σε 24 ώρες είχε φτάσει Τσεχία και με ένα case number που μου έδωσαν μπορούσα να παρακολουθώ ακριβώς σε ποιο στάδιο επιδιόρθωσης είναι. Μεσολαβούσε Σ/Κ οπότε Δευτέρα (20/11) έγινε o έλεγχος, Τετάρτη (22/11) είχε επιδιορθωθεί και Πέμπτη 23/11 το έστειλαν πίσω όπου έφτασε Ηράκλειο Κρήτης την επόμενη 24/11. Το έλαβα σήμερα καθώς μεσολαβούσε Σ/Κ.Συνολικός χρόνος από την ώρα που έστειλα το Email: 13 ημέρες και αν ήμουν λίγο πιο τυχερός με την DHL που είναι κλειστή το ΣΚ, θα έπαιρνε 10 ημέρες. Σε όλη τη διάρκεια μιλούσα με τον φίλο μου τον Kris (αυτός ανέλαβε το ticket μου από την αρχή), και γενικά με βοηθούσε σε ότι ήθελα.Μετά από αυτήν την εμπειρία Service, η OP έχει ανέβει κι άλλα σκαλιά στην εκτίμηση μου.Και η Infoquest με έβαλε να πληρώσω πήγαινε έλα μεταφορικά για Αθήνα ξέρω γω για αλλαγή ελαττωματικής μπαταρίας σε iPhone εντός εγγύησης. 7
ziaba Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 γιαυτό δεν αγοράζω σχεδόν τπτ από δω πλέον ... ακόμα και τα κινεζομάγαζα έχουν καλύτερή αντιμετώπισή σε σχέση με αυτούς εδώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα