Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά και πώς το μέτρησες αφού δεν υποστηρίζει dash charging;; Μήπως κάνεις λάθος; Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο όταν έχεις χρόνο;

...μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου?

Τι σχέση έχει η υγεία κ η πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας με το dash? ..εκτός αν εννοείς ότι με πεσμένη την χωρητικότητα, το dash ξεχειλώνει τους χρόνους..που προς το παρόν, μετά απο μισό χρόνο, δεν βλέπω κάτι τέτοιο...

(θα δεχόμουν το αντιθετο..δηλ. το πολύ dash σκοτώνει πιο γρήγορα την υγεία κ την χωρητικότητα, απο την regular χρήση/φθορά)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σταματηστε ο καθενας να γραφει καθε ποτε φορτιζει το κινητο του.Ο ενας λεει 2 μερες ο αλλος 3.

Εγω σημερα αναγκαστικα να κανω 5-6 ωρες hotspot.

H μεση μου χρηση ειναι τουλαχιστον 2 ωρες screen time (θα το αλλαξω σε 2μιση τουλαχιστον γιατι χωρις ιδιατερη χρηση εχω πιασει ηδη τις 2 και  ),το 3g ανοιχτο 16 ωρες την ημερα και θα χρησιμοποιησω το messenger αρκετα μεσα στην ημερα,και απαιτω την φωτεινοτητα τουλαχιστον στο 50%.Και 5000 mah να μου δωσεις μπαταρια δευτερη μερα δεν θα βγαλει.

Οποτε ψαχνω αλλα πραγματα σε κινητο

στο βιντεο που εβαλα παραπανω συγκρινει το iphone με το μι 6 δεν ειδα να εχουν μεγαλη διαφορα στην διαρκεια

Με την χρήση που λες το 7plus μου βγάζει δύο ημέρες. Για την ακρίβεια αντέχει 10 ώρες hotspot ή ~6 ώρες screen on time και χάνει μικρό μονοψήφιο ποσοστό της μπαταρίας του standby με τα πάντα ανοικτά (και hotspot)

Με τη χρήση που του κάνω το φορτίζω συνήθως κάθε 3η μέρα (και θα μου έβγαζε και 4η μέρα).

Όλα καλά με την ταχεία φόρτιση και πόσο αντέχει στα παιχνίδια αλλά το βασικό είναι πόσο καίει όταν δεν το χρησιμοποιείς και εκεί η Apple ακόμα τα σπάει.

Επίσης το 7plus εξακολουθεί να είναι ταχύτατο, πιο γρήγορο από τον 835 στο singlecore και λίγο πιο αργό στο multicore.

Sorry για το offtopic αλλά νομίζω πως το πόσο αντέχει σε αναμονή θα πρέπει να το έχει κανείς υπόψιν του. Καλό το quick charging αλλά θα πρέπει να έχει κανείς μαζί του powebank αν είναι σε ταξίδι.

Δημοσ.

...μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου?

Τι σχέση έχει η υγεία κ η πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας με το dash? ..εκτός αν εννοείς ότι με πεσμένη την χωρητικότητα, το dash ξεχειλώνει τους χρόνους..που προς το παρόν, μετά απο μισό χρόνο, δεν βλέπω κάτι τέτοιο...

(θα δεχόμουν το αντιθετο..δηλ. το πολύ dash σκοτώνει πιο γρήγορα την υγεία κ την χωρητικότητα, απο την regular χρήση/φθορά)

Σε ρώτησα με τι μετράς  πόσο τραβάει το oneplus. Μου είπες με το gadgetάκι. Που κολλάνε η υγεία και η χωρητικότητα;  Σου λέω ανέβασε φώτογραφία από το gadgetaki όταν φορτίζεις το oneplus για να δω τα ampere και τα volt γιατί δεν νομίζω να υποστηρίζει το GADGETAKI dash charging. Δεν είπα ούτε υγεία ούτε χωρητικότητα ούτε τπτ.

Δημοσ.

Με την χρήση που λες το 7plus μου βγάζει δύο ημέρες. Για την ακρίβεια αντέχει 10 ώρες hotspot ή ~6 ώρες screen on time και χάνει μικρό μονοψήφιο ποσοστό της μπαταρίας του standby με τα πάντα ανοικτά (και hotspot)

Με τη χρήση που του κάνω το φορτίζω συνήθως κάθε 3η μέρα (και θα μου έβγαζε και 4η μέρα).

Όλα καλά με την ταχεία φόρτιση και πόσο αντέχει στα παιχνίδια αλλά το βασικό είναι πόσο καίει όταν δεν το χρησιμοποιείς και εκεί η Apple ακόμα τα σπάει.

Επίσης το 7plus εξακολουθεί να είναι ταχύτατο, πιο γρήγορο από τον 835 στο singlecore και λίγο πιο αργό στο multicore.

Sorry για το offtopic αλλά νομίζω πως το πόσο αντέχει σε αναμονή θα πρέπει να το έχει κανείς υπόψιν του. Καλό το quick charging αλλά θα πρέπει να έχει κανείς μαζί του powebank αν είναι σε ταξίδι.

Στο 6s πριν τελειωσει η μερα ειχε ηδη τελειωσει η μπαταρια αναγκαζομουν να το φορτιζω στην δουλεια

Δημοσ.
Ε καλα τι περιμενεις τωρα S8+ εχω και φορτιζει πολυ περισσοτερο , 17% φορτιζει σε 5-10 λεπτα το πολυ λολ..Απο ενα σημειο και μετα το 60-70% αργει περισσοτερο η φορτιση να ολοκληρωθει πληρως.

Το τι βλακειες λεγονται.. 

edit 

Και αυτο ειναι για το Exynos 8895 model το SD835 υποστηριζει και QC 4.0 που σημαινει τα ιδια με το Oneplus πανω κατω..

Ειναι πια τοσο δυσκολο να κατανοησει κανεις τι διαβαζει??και ολοι εσεις ψηφιζετε κιολας.. το άρθρο μιλαει για χρονους ενω η οθονη ειναι ενεργοποιημενη..το κινητο δλδ χρησιμοποιείται..για πες εσυ βρε επιστημονα με το s8 , ποσο ακριβως φορτιζει το δικο σου??γιατι και το δικο μου οσο λεει φορτιζει..το πολυ 20%

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...