Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι κάτοχος oneplus 3t θα ήθελα να αναφέρω ότι καλό το dash charge αλλά να ενημερώνει και τον κόσμο τι ζημιά κάνει στην μπαταρία στις φορτησεις. Από 3400 έχω πάει 2952 σε μερικούς μήνες. Όταν μίλησα με to support μου είπαν ότι είναι εφαρμογή που τρέχω και καταναλώνει την μπαταρία. Δεν έχουν ιδέα. Μπορεί να μην ζεσταίνεται η μπαταρία από τη φόρτιση αλλά ζημιά ο charger κανει. Ψάξτε το. Και αν βρεις μετά μπαταρία ανταλλακτικό official γράψτε μου. Όλοι eBay και Ali πουλάνε κάτι οι οποίες σε μερικές φορτίσεις είναι για πέταμα

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επειδή είμαι κάτοχος oneplus 3t θα ήθελα να αναφέρω ότι καλό το dash charge αλλά να ενημερώνει και τον κόσμο τι ζημιά κάνει στην μπαταρία στις φορτησεις. Από 3400 έχω πάει 2952 σε μερικούς μήνες. Όταν μίλησα με to support μου είπαν ότι είναι εφαρμογή που τρέχω και καταναλώνει την μπαταρία. Δεν έχουν ιδέα. Μπορεί να μην ζεσταίνεται η μπαταρία από τη φόρτιση αλλά ζημιά ο charger κανει. Ψάξτε το. Και αν βρεις μετά μπαταρία ανταλλακτικό official γράψτε μου. Όλοι eBay και Ali πουλάνε κάτι οι οποίες σε μερικές φορτίσεις είναι για πέταμα

Δημοσ.

Πολλές μπαταρίες χάνουν ένα ποσοστό τους πρώτους μήνες και μετά σταθεροποιούνται. Αν σου σταθεροποιηθεί πάνω από το 80% καλά θα  είσαι. Δε νομίζω να έχουν μ@λ@κιστεί τόσο πολύ εκεί στην Oneplus.

Εγώ έχω Iphone 7 plus εδώ και κάτι μήνες και το battery health παίζει ανάμεσα στο 97% και το 100%. Αλλά η βασική διαφορά για εμένα είναι ότι μπορώ να ξεκινήσω την ημέρα μου με 30% μπαταρία χωρίς να έχω άγχος. Με μέτρια χρήση στη δουλειά, θα έχει 15% όταν θα γυρίσω σπίτι το απόγευμα με όλα ανοικτά (bt,wifi,gps,4g ακόμα και το hotspot που συχνά χρησιμοποιώ)

Οπότε όποιος κράζει την Apple για τους χρόνους φόρτισης νομίζω αξίζει να το σκεφτεί λίγο καλύτερα. Να δούμε τί θα γίνει τώρα που άρχισε να πειραματίζεται και αυτή με το fast charging...

YΓ. Ipad 2 στα 5 χρόνια που το τσέκαρα είχε λίγο πάνω από 80% battery health με καθημερινή χρήση.

Δημοσ.

...ένα καλό κολπάκι που χρησιμοποιώ εγώ και για να μην γονατίσω σύντομα την μπαταρία είναι να φορτίζω  απο 15-20% μέχρι 80-85% χωρίς να χρησιμοποιώ dash charge feature (αλλάζω καλώδιο-ποιοτικό φυσικά, που δεν υποστηρίζει dash/ τόσα πολλά amper/ εφόσον το επιτρέπει η ρουτίνα μου-καθημερινό πρόγραμμα- regular φορτιση)

βέβαια αυτό δεν το κάνω κ κατάσταση γιατί δεν ξέρω μήπως έτσι χαλάσω πρόωρα τον φορτιστη....η μπαταρία πάντως είναι σαν την πρώτη της μέρα απο health stamina και απόδοση.

...Αλλά πάντα στην ανάγκη, μέχρι να ετοιμαστείς κ να φύγεις απ το σπίτι μπαμ-μπαμ.. το dash είναι γρηγορότερο απο σένα (OP3)

Δημοσ.

Έχουν γίνει συγκριτικά στο YouTube. Πραγματικά το dash charging είναι το ταχύτερο και ακολουθούν τα Samsung. Έχω ένα S7 και φορτίζει πολύ γρήγορα φαντάσου τι γίνεται με το dash charging... Πάντως το καλοκαίρι με πάρα πολύ ζέστη οι χρόνοι φόρτισης αυξάνονται σημαντικά στο S7 αρχικά νόμιζα ότι το κινητό είχε χαλάσει.

Δημοσ.

Οπότε όποιος κράζει την Apple για τους χρόνους φόρτισης νομίζω αξίζει να το σκεφτεί λίγο καλύτερα.

Το οτι δηλαδη το 7plus εχει καλη αυτονομια μπαταριας κυριως στο standby(μιλαω απο προσωπικη χρηση)σημαινει οτι δεν θα κραξουμε που για να φορτισει πληρως θελει σχεδον 3ωρες?

Αλλά η βασική διαφορά για εμένα είναι ότι μπορώ να ξεκινήσω την ημέρα μου με 30% μπαταρία χωρίς να έχω άγχος.

Η βασικη διαφορα ξερεις ποια ειναι?Οτι οπως εγραψα παραπανω βαζεις το πρωι που σηκωνεσαι το κινητο στην μπριζα για μιση ωρα και το κινητο ειναι σχεδον γεματο.Καταλαβαινεις πιστευω τι πολιτισμικο σοκ παθαινει καποιος στον τομεα της φορτισης οταν φυγει απο Iphone 7 plus και παει σε oneplus συσκευη.

Οπότε όποιος κράζει την Apple για τους χρόνους φόρτισης νομίζω αξίζει να το σκεφτεί λίγο καλύτερα.

Το οτι δηλαδη το 7plus εχει καλη αυτονομια μπαταριας κυριως στο standby(μιλαω απο προσωπικη χρηση)σημαινει οτι δεν θα κραξουμε που για να φορτισει πληρως θελει σχεδον 3ωρες?

Αλλά η βασική διαφορά για εμένα είναι ότι μπορώ να ξεκινήσω την ημέρα μου με 30% μπαταρία χωρίς να έχω άγχος.

Η βασικη διαφορα ξερεις ποια ειναι?Οτι οπως εγραψα παραπανω βαζεις το πρωι που σηκωνεσαι το κινητο στην μπριζα για μιση ωρα και το κινητο ειναι σχεδον γεματο.Καταλαβαινεις πιστευω τι πολιτισμικο σοκ παθαινει καποιος στον τομεα της φορτισης οταν φυγει απο Iphone 7 plus και παει σε oneplus συσκευη.

Δημοσ.

@TechnoState: Αυτο κανω και εγω, δηλαδη οταν φτασει 30-40% το φορτιζω μεχρι το 80-85%. Χρησιμοποιεις καποιο προγραμμαl; Εγω εχω το acubattery. Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο, αλλα φανταζομαι πως ναι. Αναφερεις οτι αλλαζεις το κοκκινο καλωδιο με ενα αλλο ποιοτικο usb c. Μετα απο εκει και περα σε χανω λιγο. Δηλαδη αν αλλαξουμε το καλωδιο δεν τραβαει το κινητο 4.5Α αλλα 1Α ας πουμε καταργοντας το fast charge?

Δημοσ.

Eμένα πάντως το dash charge με έχει βολέψει πολύ. Ιδικά κάτι βράδια που γυρνάω στο σπίτι και πρέπει να ξαναβγώ το βάζω πάνω και σε κανα 20λεπτο είμαι full :-)

Δημοσ.

@TechnoState: Αυτο κανω και εγω, δηλαδη οταν φτασει 30-40% το φορτιζω μεχρι το 80-85%. Χρησιμοποιεις καποιο προγραμμαl; Εγω εχω το acubattery. Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο, αλλα φανταζομαι πως ναι. Αναφερεις οτι αλλαζεις το κοκκινο καλωδιο με ενα αλλο ποιοτικο usb c. Μετα απο εκει και περα σε χανω λιγο. Δηλαδη αν αλλαξουμε το καλωδιο δεν τραβαει το κινητο 4.5Α αλλα 1Α ας πουμε καταργοντας το fast charge?

...σωστά, όχι μα λιγότερο, ανάλογα με τις ανοχές του κατασκευαστή κ του υλικού που έχει χρησιμοποιήσει (μήκος καλωδίου-ποσότητα χαλκού-επίχρυσες επαφές etc)

...άλλωστε δεν ενεργοποιειται κ ο 'κεραυνός'στην οθόνη

(το δικό μου τραβάει σταθερά 1.8Α ανοικτη/κλειστή συσκευή-ενώ το μαμά 4.46Α..φαντάζομαι λόγω απωλειών)

Προτιμώ να μετράω με εξωτερικό usb tester μια στο τόσο απο 0-100% με τη συσκευή κλειστή, ώστε να διαβάσω τα σχεδόν πραγματικά mAmp που πέρασαν απο το κύκλωμα έως την παύση της φόρτισης.

Δημοσ.

@d4ydr33m3r όπως σου είπαν προηγουμένως οι υπόλοιποι σχεδόν όλα, με samsung και lg να είναι πρώτα σε αυτό, όταν έχεις ανοιχτή οθόνη ή και όταν ζορίζεις το κινητό ρίχνουν την φόρτιση και φορτίζει ελάχιστα, σχεδόν συντηρείται σε αντίθεση με το oneplus που συνεχίζει ακάθεκτα. Εσύ πόσταρες ένα βίντεο με κλειστό το κινητό.. Το κινητό μου εμένα δεν κλείνει..Κινητό είναι και θα χρειαστεί να μιλήσω ενώ φορτίζω αλλά και να κάνω και άλλα πράγματα. Τώρα άμα εσύ το έχεις στο γραφείο ή να το κλείνεις χωρίς να λαμβάνεις κλήσεις και να κάθεται επί μία ώρα οκ πάω πάσο..

@nickolas εντάξει για την χρήση που κάνεις μπορεί να σου φτάνει. Δεν έχει το iphone όμως καλή αυτονομία μην τρελαθούμε κιόλας. 

...σωστά, όχι μα λιγότερο, ανάλογα με τις ανοχές του κατασκευαστή κ του υλικού που έχει χρησιμοποιήσει (μήκος καλωδίου-ποσότητα χαλκού-επίχρυσες επαφές etc)

...άλλωστε δεν ενεργοποιειται κ ο 'κεραυνός'στην οθόνη

(το δικό μου τραβάει σταθερά 1.8Α ανοικτη/κλειστή συσκευή-ενώ το μαμά 4.46Α..φαντάζομαι λόγω απωλειών)

Προτιμώ να μετράω με εξωτερικό usb tester μια στο τόσο απο 0-100% με τη συσκευή κλειστή, ώστε να διαβάσω τα σχεδόν πραγματικά mAmp που πέρασαν απο το κύκλωμα έως την παύση της φόρτισης.

Με τι μετράς το πόσο τραβάει το oneplus?

Δημοσ.

Εάν είσαι λίγο του tweaking, τότε αυτό https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-magic-charging-switch-cs-v2017-9-t3668427

Δημοσ.

Η αποφόρτιση των κινητών είναι σημαντικότερο θέμα από τη φόρτιση. Εκεί, πώς τα πηγαίνει η εν λόγω συσκευή;;

• Like 1
Δημοσ.

Η αποφόρτιση των κινητών είναι σημαντικότερο θέμα από τη φόρτιση. Εκεί, πώς τα πηγαίνει η εν λόγω συσκευή;;

Πριν καμια βδομαδα κυκλοφορησε η συσκευη....

Δημοσ.

@d4ydr33m3r όπως σου είπαν προηγουμένως οι υπόλοιποι σχεδόν όλα, με samsung και lg να είναι πρώτα σε αυτό, όταν έχεις ανοιχτή οθόνη ή και όταν ζορίζεις το κινητό ρίχνουν την φόρτιση και φορτίζει ελάχιστα, σχεδόν συντηρείται σε αντίθεση με το oneplus που συνεχίζει ακάθεκτα. Εσύ πόσταρες ένα βίντεο με κλειστό το κινητό.. Το κινητό μου εμένα δεν κλείνει..Κινητό είναι και θα χρειαστεί να μιλήσω ενώ φορτίζω αλλά και να κάνω και άλλα πράγματα. Τώρα άμα εσύ το έχεις στο γραφείο ή να το κλείνεις χωρίς να λαμβάνεις κλήσεις και να κάθεται επί μία ώρα οκ πάω πάσο..

Δεν κλεινω το τηλεφωνο γιατι να το κλεισω ανοικτο το εχω παντα και μια χαρα δεχομαι κλησεις με bt ακομη και αν το φορτιζα οταν ειμαι εξω! :P

Προσωπικα φορτιζω το κινητο μου παντα το βραδυ και δεν χρειαζεται να το κανω καθοδον ποτε.. Αν ξεχαστω παντως εχω παντα μαζι μου power bank με qc οπως ειπα 10αρι που φτανει για 3 σχεδον επιπλεον φορτισεις.. Δεν βλεπω καμια χρησιμοτητα στο να φορτιζεις ενω το χρησιμοποιεις εκτος και αν εισαι κανα ταξιδι και το βαλεις στο αεροπλανο ή στο αεροδρομιο αλλιως ποτε δεν φορτιζα και το δουλευα ταυτοχρονως.. Που και παλι οπως ειπα δεν με ενδιαφερει γιατι με τοσο μεγαλο power bank 3 φορτισεις πας στην αλλη ακρη του κοσμου και δεν ξεμενεις ποτε..

Εν παση περιπτωσει δεν εχω θεμα με το dash charge προφανως και υπαρχει κοσμος που το θελει και του φαινεται χρησιμο εγω μιλησα για την διαφημιση που εγω σαν τριτος οταν την ειδα αλλο εντελως καταλαβα απο αυτο που εννοουσε.. 

Δηλαδη  η χρησιμοτητα του σαν φορτιστης γρηγορος οσο το δουλευεις μου ειναι παντελως αχρειαστη, η ταχυτητα του σαν φορτιστης ομως ειναι ενα πολυ θετικο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...