Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, iCyd είπε

Παιδια εχει φτασει σε καποιον , καποιο απο τα μικροπραγματα που πηραμε στα τελη Νοεμβρη? 

Έχουμε δρόμο ακόμα ....

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Ελληνικό ταχυδρομείο σας τα αργεί. Τα παρήγγειλα στην Ελβετία που μένω και ήρθαν όλα σε 2/3 βδομαδες. Στην Ελλάδα κατι μικροπράγματα που πήρα απο Gearbest για τους δικους μου κάναν 3 μήνες! Λογικά θα τα λάβετε όλα αλλά θα αργήσουνε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω παραλάβει (επαρχία) την προηγούμενη εβδομάδα 2 από τα 6 πραγματάκια που παράγγειλα  οποτε αρχίζουν να έρχονται.

Επεξ/σία από mitsakhs
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iCyd είπε

Θα λεω οτι προνοησα προ Xριστουγεννων για τα Πασχαλινα μου δωρα , κατι ειναι και αυτο :lol:

αισιοδοξο σε βρισκω... το Πασχα φετος πεφτει νωρις (08/04) :P:P:P

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aristarhos είπε

Δεν έλαβα τίποτα. Έχω και 2, 3, 4 διαφορετικούς λογαρισμούς στο zapal, οπότε τώρα πια έχω ξεχάσει και τι παράγγειλα.

κι εγω που εχω ενα λογαριασμο αλλα παρηγγειλα καμια 10αρια μπιχλιμπιδια εχω παραλαβει το ενα και ουτε θυμαμαι τι αλλο περιμενω απλα βασιζομαι στην τιμιοτητα τους χαχαχαχαχ

Δημοσ.
Στις 1/15/2018 στις 9:42 ΜΜ, iCyd είπε

Παιδια εχει φτασει σε καποιον , καποιο απο τα μικροπραγματα που πηραμε στα τελη Νοεμβρη? 

Για το διάστημα 9 Νοεμ - 15 Δεκ εχω βάλει 11 παραγγελίες, απο τις προσφορες freebies συν μια με προσφορα δωρεαν ταχυδρομικα.

Εχουν φτασει 6 χωρίς καμια χρονολογική σειρα (με βαση παραγγελία - αποστολή)

Στις 12/14/2017 στις 6:38 ΜΜ, drdedus είπε

έχει ένα Bluetooth με 2 mic όμοιο με το plantronics m165 στα 1.79$ 

Στις 12/14/2017 στις 7:15 ΜΜ, coyote2 είπε

ποιο? 

https://www.zapals.com/m165-ultralight-bluetooth-headset-with-dual-mic-for-iphone-android.html

αυτό μάλλον 

το πήρα. αν έχει δύο mic είναι καλό

Για να δούμε 

Στις 12/14/2017 στις 9:47 ΜΜ, iCyd είπε

Εριξα και γω μια παραγγελια , 1.60 τιποτα δεν ειναι . Aς ερθει και το Πασχα !

Στις 12/14/2017 στις 10:21 ΜΜ, arma1 είπε

Παρηγγειλα και εγω το M165 ,μονο μη σταματησει τελωνειο και το χρεωσουν κανα 50αρικο 

Είχα βάλει και εγώ μια απο περιεργεια τι θα ειναι. Εφτασε σήμερα και μολις το άνοιξα αρχισα να γελώ. Μολις βρω χρόνο θα το σκαλίσω και θα το δοκιμάσω αλλά αν κρίνω απο το μέγεθος και το βάρος, εχω την υποψια οτι αν θέλω να μιλώ για πάνω απο τέταρτο θα πρεπει να πάρω και powerbank αυτιου για να το εχω συνδεμένο με το bt. Οταν το δοκιμάσω θα σχολιασω. 

• Like 1
Δημοσ.

4 ώρες πριν, isay είπε

Είχα βάλει και εγώ μια απο περιεργεια τι θα ειναι. Εφτασε σήμερα και μολις το άνοιξα αρχισα να γελώ. Μολις βρω χρόνο θα το σκαλίσω και θα το δοκιμάσω αλλά αν κρίνω απο το μέγεθος και το βάρος, εχω την υποψια οτι αν θέλω να μιλώ για πάνω απο τέταρτο θα πρεπει να πάρω και powerbank αυτιου για να το εχω συνδεμένο με το bt. Οταν το δοκιμάσω θα σχολιασω. 

για δοκίμασε το. Γιατί έπρεπε να είναι βαρύ? τι δεν έχει μπαταρία μέσα?

Εμένα δεν ήρθε. Ηρθε ένα όμως από τα free. Μία αράχνη που κρατάτει το κινητό (σαν βάση) Μια χαρά είναι

Οντως χρονολογικά δε μπορείς να ξέρεις τι γίνεται

Δημοσ.

6-7 παραγγελίες έχω κάνει και εγώ αλλά ακόμη τίποτε,  προσωπικά μόνο απο  stock Ευρώπης θα κάνω πλέον αγορές 

Δημοσ.

Γιατι βιαζεστε και γκρινιαζετε?
Στις "καλες εποχες" που τα αλλα κινεζομαγαζα ηθελαν 20-30 μερες, το zapals εκανε ~60 μερες.

Τωρα που εγινε και στα αλλα 60  μερες (λογω Ελληνικων διαδικασιων), περιμενετε το zapals να ερθει το ιδιο?

Υπολογιστε 75-90 μερες.

Αν δεν σας αρεσει, μην βαζετε παραγγελιες.

(απο παλιοτερες προσφορες zapals, εχουν ερθει κανονικα ολα τα προιοντα εν τελει).

• Like 4
Δημοσ.

Εγω επειδή έχω οργανωμένες τις παραγγελίες, μου έχουν φτάσει προϊόντα με αποστολή μέχρι και  14 Νοεμβρίου. Ότι έχω παραγγείλει αργότερα ακόμα ερχεται, όπως και ένα μίνι χριστουγεννιάτικο δεντράκι που είχε στα freebies 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...