Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα σημερα μου ηρθε το καλωδιο usb. Ειναι υβριδικο εχει εξοδο για iphone και ανταπτορα μεσα στην εξοδο του iphone κρυμμενη την εξοδο για android-micro usb ενω εχει καπακια προστασιας για να μην γεμιζει σκουπιδια ή να στραβωνουν πινακια μεσα σε τσαντες. H ποιοτητα του σιγουρα δεν φαινεται για 0.2 ευρω. Σιγουρα τους κοστισε παραπανω θεωρω και η ποιοτητα μου μοιαζει για καλωδιο των 5-6 ευρω και σιγουρα καλυτερο απο αυτο που ερχεται με τα περισσοτερα κινεζικα κινητα. Αυτα βεβαια σαν 1η εντυπωση, αυριο το πρωι μπορει να μη δουλευει και να λεω αλλα...

Επεξ/σία από SpirtouLisS
  • Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε

τελικα σημερα μου ηρθε το καλωδιο usb. Ειναι υβριδικο εχει εξοδο για iphone και ανταπτορα μεσα στην εξοδο του iphone κρυμμενη την εξοδο για android-micro usb ενω εχει καπακια προστασιας για να μην γεμιζει σκουπιδια ή να στραβωνουν πινακια μεσα σε τσαντες. H ποιοτητα του σιγουρα δεν φαινεται για 0.2 ευρω. Σιγουρα τους κοστισε παραπανω θεωρω και η ποιοτητα μου μοιαζει για καλωδιο των 5-6 ευρω και σιγουρα καλυτερο απο αυτο που ερχεται με τα περισσοτερα κινεζικα κινητα. Αυτα βεβαια σαν 1η εντυπωση, αυριο το πρωι μπορει να μη δουλευει και να λεω αλλα...

Επειδη το εχω , σαν ποιοτητα αν εκανε 5-6€, θα ήταν αποτυχία. Δεν πιάνει, όπως είναι αναμενόμενο, μεγάλα ρεύματα (κάτω από 1Α). Για backup καλο ειναι. Μονο για μικροσυσκευες το εμπιστεύομαι. :-p

Επεξ/σία από runner69
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια τι συζητατε,τα unregistered απο κινα κανουν πλεον 2-2μιση μηνες με ευθυνη του δικου μας τελωνειου.Τι despute για 30 λεπτα που εκανε συζητατε..

Καταλαβατε τωρα γιατι σταματησαν το free shipping?Παει ο αλλος και κανει dispute επειδη δεν εφτασε σε 1 βδομαδα..

Σε μια εβδομαδα εδω ειναι και μετα καθεται και περιμενει τους τυπους στο τελωνειο να τα σκαναρουν.

Εμενα μου ερχονται απο τελη Σεπτεμβριου πραγματα,τι λετε τωρα.

Αν ηταν πριν ενα χρονο να πω οκ,στις 40 μερες dispute,αλλα δεν ξερετε τι εχει γινει απο το καλοκαιρι με τα τελωνεια?

Επεξ/σία από azuli
  • Like 3
Δημοσ.

Το Zapals εβαλε παλι τα φτηνα ταχυδρομικα,αλλα περιμενω μπιχλιμπιδια απο 28\10,τελευταιο που παρελαβα ηταν στις 25\10  αποστολη ηρθε 5 με 10\12,ενας προτζεκτορας Χριστουγεννων και ενα πανινο καλωδιο micro usb.

Δημοσ.

Γνωρίζουμε αν υπολογίζουν πλέον και τον ΦΠΑ 24% για αγορές προϊόντων από Κίνα; Να είστε καλά για την ενημέρωση των δωρεάν μεταφορικών , κοίταζα να αγοράσω ένα Bluetooth headset που έχει ( M165 με 2,20 ).

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Archaic είπε

Γνωρίζουμε αν υπολογίζουν πλέον και τον ΦΠΑ 24% για αγορές προϊόντων από Κίνα; Να είστε καλά για την ενημέρωση των δωρεάν μεταφορικών , κοίταζα να αγοράσω ένα Bluetooth headset που έχει ( M165 με 2,20 ).

Οχι ακομα. Οταν διαβάζεις ειδήσεις, διάβαζε τις προσεκτικά. 

Το φπα απευθειας απο τον πωλητη θα εφαρμοστεί απο το 2019, όπως και φπα απο το πρώτο ευρω (και αυτό απο το 2019 και περα). Προς το παρόν το τελωνειο κάνει το ρολο του φπα εισπρακτορα σε προιοντα cif πανω απο 22 ευρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθαν τα μεταλλικά ντραμς, πάζλ

Αλλά δε θυμάμαι από που ήρθαν!!!

Gearbest τελικά, 2 μήνες!

Επεξ/σία από coyote2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, coyote2 είπε

Ήρθαν τα μεταλλικά ντραμς, πάζλ

Αλλά δε θυμάμαι από που ήρθαν!!!

Gearbest τελικά, 2 μήνες!

Ό,τι χειρότερο έχω παραγγείλει. Μου βγήκε η πίστη και τελικά απλά τσαλακωσα τα φύλλα και τα πέταξα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, teotsi21 είπε

Ό,τι χειρότερο έχω παραγγείλει. Μου βγήκε η πίστη και τελικά απλά τσαλακωσα τα φύλλα και τα πέταξα. 

εμένα ήρθαν τσαλακωμένα από το ταχυδρομείο. ευτυχώς που μου τα θύμισες μιας και είναι θαμμένα  κάτω από κάτι βιβλία ...

Δημοσ.
Στις 31/12/2017 στις 6:19 ΜΜ, geornirv είπε

Ομως στα καινούρια που πρόσθεσαν δεν βλέπω αποστολή χωρίς tracking για να είναι φτηνή η αποστολή. Βλέπω πάνω απο 15 ευρω βγαίνει η αποστολή. Εσύ Paoki πως παρήγγειλες?

Στις 31/12/2017 στις 7:25 ΜΜ, louben είπε

Kai σε εμενα το ιδιο.

Στις 31/12/2017 στις 9:23 ΜΜ, p14767 είπε

και σε μενα το ιδιο βγαζει, λες να πεταξαν την ελλαδα εκτος των δωρεαν μεταφορικων?

Γερμανία παιδιά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...