Vassilis_24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 55 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε εχει παραλαβει κανεις τα καλωδια usb που παραγγειλαμε αρχες νοεμβρη? Ηταν και το 1ο μου freebie και ακομα τπτ. Ποσο μαλλον για τα επομενα που παραγγειλα... Kι εγώ τίποτα... Εντωμεταξύ, ξέρει κανείς πού μπορούμε να βάλουμε το tracking number να δούμε πού βρίσκονται αυτά που έχουμε παραγγείλει; Στη CN Post δεν τον δέχονται το συγκεκριμένο αριθμό από τις τις παραγγελίες...
Pa0ki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μες στη βδομάδα ήρθαν 3 πακέτα, ένα κάθε μέρα O φακός-μπρελόκ πήγε κατευθείαν στα σκουπίδια, δεν άναβε Επίσης πρόσθεσαν μερικά καινούρια μπιχλιμπίδια, τσίμπησα άλλα 2
geornirv Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Ομως στα καινούρια που πρόσθεσαν δεν βλέπω αποστολή χωρίς tracking για να είναι φτηνή η αποστολή. Βλέπω πάνω απο 15 ευρω βγαίνει η αποστολή. Εσύ Paoki πως παρήγγειλες?
louben Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 3 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε εχει παραλαβει κανεις τα καλωδια usb που παραγγειλαμε αρχες νοεμβρη? Ηταν και το 1ο μου freebie και ακομα τπτ. Ποσο μαλλον για τα επομενα που παραγγειλα... Kai σε εμενα το ιδιο.
di maria kun Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 παιδες συνεχιζα και παραγγελνα φριμπις απο μετα black friday ημερομηνια,ολα καλα μεχρι προσφατα,χθες και σημερα ενω ηρθαν τα μειλ για κατι δωρεαν πραγματακια και ενω οι κωδικοι λειτουργουν σωστα μετα στο τροπο αποστολης μου βγαζει μονο τους ακριβους airmail και τετοια δεν εχει πλεον επιλογη free ship η εστω των 20 λεπτων που χρεωναν γιατι??
p14767 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 και σε μενα το ιδιο βγαζει, λες να πεταξαν την ελλαδα εκτος των δωρεαν μεταφορικων?
isay Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Εχοντας παραγγείλει αρκετα freebies (*) μπήκα σήμερα να πάρω κάποια βλακειουλα και προσεξα οτι ενω το κουπόνι λειτουργεί (να πληρωθούν μονο ταχυδρομικα 0,30 ευρω) εξαφανίστηκαν τα φθηνά (υποσχόμενα) μεταφορικά και για Ελλαδα εχει μονο DHL, EMS και Fedex (ξεκινανε απο 21+ ευρω). Πέρασα μια αγγλική διευθυνση και ουτε εκει εχει φθηνά μεταφορικά. Το φθηνότερο που βγάζει (με το κουπόνι) ειναι κάπου 3 ευρω με registered mail. Ειπα να το σκάψω λίγο ακομα. Εφτιαξα ενα νεο λογαριασμό και έβαλα απευθειας ιταλική διευθυνση. Και εκει βάζοντας το ιδιο κουπονι αντι για συνολικό κοστος 0,30 ευρω και εκεί εχει σαν μοναδικές επιλογες τα DHL, EMS και Fedex (ίδια με της Ελλάδας). Άρα δεν πέταξαν μόνο την Ελλάδα απο τα φθηνά ταχυδρομικά αλλά άλλαξαν γενικά την πολιτική τους. Εντάξει δε συμφέρει να γίνει καμία πλεον παραγγελία απο zapals γιατί dhl σημαίνει ενα 50ρικο με το καλημερα για τελωνειο. Προφανώς έκαναν promotion με φθηνα gadgets για να τους μάθει ο κόσμος και τώρα ήρθε ή ώρα να βγάλουν λεφτα. Αμ, δε! Αν δεν αλλάξουν πολιτική, πάει την έχασαν την ευρωπαική αγορα. Τζάμπα το promotion. (*) Απο τις παραγγελίες που εχω κάνει (πάνω απο 10) εχει φτάσει μονο η μια και για τις πολύ παλιές ήδη άνοιξα dispute γιατί εχω την υποψία οτι και το promotion ήταν fake και έστελναν 1 στις Χ παραγγελίες για να φαίνεται οτι εστελναν πραγματα.
isay Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, burnin είπε dispute μέσω πειπαλ άνοιξες φιλε; Αφου είχα πληρώσει με paypal ... απο το paypal ανοιξα dispute, ενα ενα για κάθε παραγγελια. Εννοειται πως πριν 10 ημέρες άνοιξα ticket στο zapals για τη μεγαλη καθυστερηση και αυτοι μου απαντήσαν μπουρδες (επιλεγουμε τους καλυτερους μεταφορεις και μολις το δέμα σας θα ειναι ετοιμο συντομα και θα σταλει)
alex999 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 σε όσους σας ήρθαν,σας τα αφησαν απλα στην διευθυνση σας η σας αφησαν ειδοποιητηριο;
vgiozo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) έχει παραλάβει κανείς εκείνο το AnyCast παπαράκι για τη τηλεόραση; https://www.zapals.com/mirascreen-wireless-hdmi-dongle-1080p-support-dlna-airplay-miracast.html Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από vgiozo
arma1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δεν νομίζω να μην στείλουν τις παραγγελίες που κάναμε των 30 λεπτών, αν δεν παραλάβουμε αυτά χάνετε η εμπιστοσύνη, δεν ισχύει, ν ανοίξουμε dispute για 30 λεπτά ; το θέμα είναι ότι χάνουμε πολλά πράγματα τωρα τελευταία από Κίνα
vgiozo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Εμένα όταν είχε πρωτανοίξει το μαγαζί και έδινε αβέρτα δωρεάν παρελκόμενα δεν μου είχαν στείλει τουλάχιστον 2-3 απ' αυτά που είχα παραγγείλει κανονικά...ή δεν έφτασαν ποτέ, δεν ξέρω.... Το AnyCast Wireless hdmi dongle όμως το πλήρωσα 10$ περίπου...γι αυτό προσδοκώ οπωσδήποτε να παραλάβω, αλλιώς θα ανοίξω διένεξη στο PayPal
Hapatingo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι έχω παραγγείλει όλα έχουν έρθει, εκτός από αυτά του μήνα Οκτ- Δεκέμβριου που λόγο γιορτών πάμε για Φεβρουάριο. Από courier dpd περιμένω δέμα εδώ και ένα μήνα, τι να μου πεις μετά για το zapals. Εξ αρχής γνωρίζεις ότι θα αργήσει, συν ότι μπορεί να έχει φτάσει Ελλάδα και τα πακέτα να αράζουν κάπου στο τελωνείο. Ένας φίλος σε άλλο θέμα, ανέφερε ότι παρέλαβε πακέτο από τον Αύγουστο. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από Hapatingo
Dantε Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Ετσι οπως εχει γινει στο αεροδρομιο,δε μπορεις να ξερεις αν δε το εχουν στειλει η αν αραζει εκει κανα 3μηνο. 2 παντως που παραγγειλα τελη νοεμβρη,εννοειται δεν εχουν φανει.Θα τα αναζητησω κατα τελη φλεβαρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις