Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 απο τις 7 εμενα, αλλα εχω μια απορια ,μου λεει οτι εσταλει ο Α αριθμος παραγγελιας ,αυτον τον αριθμο δεν τον βλεπω πουθενα, εγω βλεπω αριθμο Β κλπ κλπ, λετε να μου στειλουν λαθος παραγγελιες; 

Δημοσ.

2 απο τις 7 εμενα, αλλα εχω μια απορια ,μου λεει οτι εσταλει ο Α αριθμος παραγγελιας ,αυτον τον αριθμο δεν τον βλεπω πουθενα, εγω βλεπω αριθμο Β κλπ κλπ, λετε να μου στειλουν λαθος παραγγελιες; 

Και μενα ετσι ειναι , δεν νομιζω να πηγαινει κατι λαθος :)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει παραλάβει κανείς;
​Έχουν περάσει 35 μέρες από την πρώτη παραγγελία μου, πόσο κάνουν συνήθως να έρθουν τα πράγματα από εκεί;

Δημοσ.

Εχω κάνει 9 παραγγελίες απο τα μικρά που εχει στα freebies (και πάντα επιλεκτικα,) με πρώτη παραγγελία 11 Σεπτ και τελευταία πριν 4 ημέρες. Ολα μικρά και γελοίου κόστους. Σήμερα έσκασε μια που έκανα στις 14 Νοεμβρίου (στο ενδιάμεσο). Οι προηγουμενες προφανώς καπου στο δρόμο (σε κάποιο σάκο). Γενικα ειναι της υπομονής. 

Δημοσ.

Τι παιζει;

PayPal gateway has rejected request. Currency is not supported (#10605: Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details

PayPal gateway has

rejected requestCurrency is nPayPal gateway has rejected request. Currency is not supported (#10605: Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for detailsot supported 

Δημοσ.

Ενημέρωση από αργοσχολους τελωνείου... μέχρι και 7 εβδομάδες από την μέρα που θα φτάσει στο Ελλάδα!!!ΟΛΑ τα δέματα περνάνε τελωνείο...από 22€ και πάνω πληρώνεις.τα αλλά ατελώς.

Δημοσ.

Ενημέρωση από αργοσχολους τελωνείου... μέχρι και 7 εβδομάδες από την μέρα που θα φτάσει στο Ελλάδα!!!ΟΛΑ τα δέματα περνάνε τελωνείο...από 22€ και πάνω πληρώνεις.τα αλλά ατελώς.

Τέτοιες μικρές παραγγελίες όμως, πχ ένα καλώδιο ή κάτι άλλο μικρό κι ελαφρύ, λογικά θα πρέπει να ταξιδεύουν σαν επιστολές και όχι σαν δέματα. Όλα τα παίρνει η μπάλα; Εσύ όταν λες δέματα εννοείς από κάποιο βάρος και όγκο κι επάνω ή τα πάντα όλα;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...