maroulisk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 ολες οι καρτες μετα απο πολλες αγορές κλειδώνουν αυτόματα . Πρεπει να περασουν 24 ωρες η να δωσεις εντολη στην τραπεζα η να το κανεις εσυ ..οπως εγω στην revolut .
arma1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 7 αγορες μετρησα μεσα σε 10 λεπτα, δεν κλειδωσε ,εχω καρτα eurobank ,λες να κλειδωνει στις 10 αγορες; πρωτη φορα το ακουω αυτο
azuli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ετσι για να βρισκεται,να πω οτι η φραγη της καρτας εγινε απο την Εθνικη και οχι απο το paypal.Eχει καποιο οριο επαναλαμβανομενων συναλλαγων που αν το περασεις στην μπλοκαρουν για λογους ασφαλειας. Στην περιπτωση μου ηταν 7 αγορες σε 10 λεπτα περιπου,αλλα ο υπαλληλος της Εθνικης μου ειπε οτι το καλυτερο ειναι να κανεις 4-5 αγορες την μερα το πολυ.Βεβαια εχω ξανακανει καμια 10ρια αγορες μεσα σε μια μερα στο παρελθον και δεν ειχε μπλοκαρει.Μαλλον τωρα εγινε γιατι εγιναν πολυ κοντα η μια καπακι στην αλλη. Μου την ξεκλειδωσε τηλεφωνικα 1
arma1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Ετσι για να βρισκεται,να πω οτι η φραγη της καρτας εγινε απο την Εθνικη και οχι απο το paypal.Eχει καποιο οριο επαναλαμβανομενων συναλλαγων που αν το περασεις στην μπλοκαρουν για λογους ασφαλειας. Στην περιπτωση μου ηταν 7 αγορες σε 10 λεπτα περιπου,αλλα ο υπαλληλος της Εθνικης μου ειπε οτι το καλυτερο ειναι να κανεις 4-5 αγορες την μερα το πολυ.Βεβαια εχω ξανακανει καμια 10ρια αγορες μεσα σε μια μερα στο παρελθον και δεν ειχε μπλοκαρει.Μαλλον τωρα εγινε γιατι εγιναν πολυ κοντα η μια καπακι στην αλλη. Μου την ξεκλειδωσε τηλεφωνικα και;;;;;;;;; για ποσο καιρο θα ειναι μπλοκαρισμενη;
azuli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 και;;;;;;;;; για ποσο καιρο θα ειναι μπλοκαρισμενη; μου την ξεμπλοκαρε στο καπακι στο ιδιο τηλεφωνο που εκανα για να μαθω τι εγινε. 1
maroulisk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 ειναι για λογους ασφαλειας ... μηπως εχει χαθει η κλαπει . Δεν εχουν σημασία τα ποσα αλλα η φορες που χρησιμοποιειται .
z3et Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Revolut στις 5... αργες αγορες μου την κλειδωσε. Στο chat support μεσα απο το app μου ειπαν πως ειναι "false alarm" και την ξεκλειδωσαν αμεσως.ΥΓ: Θενκς στον TS. Δεν νομιζω να φτασει ποτε κατι αλλα for the lulz. 1
speedy23 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Παίδες να ρωτήσω κάτι τα bluetooth ακουστικά που είχαμε παραγγείλει στο παρακάτω νήμα τα έχει παραλάβει κανείς? Είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να ρωτήσω εκεί... http://www.insomnia.gr/topic/657863-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-bluetooth-299-editwith-extra-discount-zapals-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/page-3 Οχι αλλα εχει φτασει Ελλαδα απο 13 του μηνα συμφωνα με το tracking number που μου εχουν δωσει.
Billator Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ολες οι καρτες μετα απο πολλες αγορές κλειδώνουν αυτόματα . Πρεπει να περασουν 24 ωρες η να δωσεις εντολη στην τραπεζα η να το κανεις εσυ ..οπως εγω στην revolut . Εμένα ποτέ δεν μου κλείδωσε κάρτα. Η revolut είναι άλλο πράγμα μην τα μπερδεύεις.
diplo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Όταν κανείς στο καπάκι πολλές αγορές με μικρά ποσά χτυπάει καμπανάκι στην τράπεζα γιατί είναι η συνήθης πρακτική αυτών που κλέβουν κάρτες.
kmarios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Παίδες να ρωτήσω κάτι τα bluetooth ακουστικά που είχαμε παραγγείλει στο παρακάτω νήμα τα έχει παραλάβει κανείς? Είναι κλειδωμένο και δεν μπορώ να ρωτήσω εκεί... http://www.insomnia.gr/topic/657863-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-bluetooth-299-editwith-extra-discount-zapals-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/page-3 ήρθαν 3 την Πέμπτη, χωρίς τελωνείο. Δουλέουν καλά, αλλά ξεφορτίζονται γρήγορα σχετικά.
Genatos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εμένα ποτέ δεν μου κλείδωσε κάρτα. Η revolut είναι άλλο πράγμα μην τα μπερδεύεις. Εμενα μετα τις 4 πρωτες αγορες η 5η δεν εγινε δεκτη. Μπηκα στο app της Revolut και ψαχνοντας λιγο ειδα οτι ειχε γινει "Freeze" η καρτα. Την εκανα "unfreeze" και συνεχισα τις αγορες..
arma1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 πριν λίγο ήρθε email για αποστολή μιας παραγγελίας, βλέπω δεν θα τις στείλουν όλες μαζί
tehyoda Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 ήρθαν 3 την Πέμπτη, χωρίς τελωνείο. Δουλέουν καλά, αλλά ξεφορτίζονται γρήγορα σχετικά. Χμμ σε μένα τίποτα ακόμα ξέρεις πως μπορώ να τσεκάρω με το track number που μας είχαν δώσει?Στο http://www.singpost.com/track-items λέει είναι Αθήνα απο 9-11.Θα πεταχτώ αύριο μια βόλτα στα ΕΛΤΑ μπας και βγάλω άκρη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις