Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε φίλε ξέρω τι λες. Να το λέγαμε αυτό πριν 5 και 6 χρόνια να το καταλάβω. Δεν είναι πυρηνική φυσική το να φτιάξεις έναν φορτιστή με 5 βολτ και 2 Αμπερ στην Κίνα του 2017. Με την ίδια λογική τα κινεζικά τηλέφωνα γιατί τα αγοράζετε?! Ας μην επεκταθούμε περισσότερο. Οποίος θέλει το αγοράζει.

. Για να μην λέμε οτι θέλουμε..το ρεύμα δεν ειναι παιχνίδι. Όποιος θέλει ας διαβάσει αξίζει. Εχει και τα αναλυτικά teardown. Δεν ειναι όλα τόσο απλά.2a 5v και Άγιος και ο θεός http://lygte-info.dk/info/ChargerIndex%20UK.html
  • Like 2
Δημοσ.

Πήρα τον φορτιστή, θα τον τσεκάρω με USB tester για τα 2Α. Πολύ πιθανό να ξαναμπούνε σε κανα 6μηνο καποια απο αυτά παλι σε προσφορά (το zapals συνήθως ανακυκλώνει συνεχώς προσφορές) οπότε θα ξέρουμε αν είναι καλοι οι συγκεκριμένοι φορτιστές. Aν κ θα χρησιμοποιηθεί σε φτηνές λεντοταινίες και σε φορτιστή μπαταριών ΑΑΑ κ ΑΑ οπότε και ζημιά να γίνει είναι μικρό το κακό. Νομίζω σε αυτή την τιμή συμφέρει με το παραπάνω για τέτοιες χρήσεις. Να ναι καλά ο rubicone που μας ενημέρωσε για τις προσφορές.

• Like 1
Δημοσ.

Eγω παντως για ενα κινητο μου παλια (iphone 6 νομιζω) ειχα παρει ενα φτηνιαρικο φορτιστη και μολις εβαζα να φορτισω το κινητο ηταν λες και πατουσα εγω πραγματα στην οθονη, ανοιγαν μονο τους πραγματα. Ποτε δεν καταλαβα το γιατι!

Καλυτερα να δωσω +10 ευρω να παρω ενα καλο φορτιστη παρα να ρισκαρω το κινητο.

BTW. Πηρα 5-6 πραγματακια απο FREEBIES , ετσι για την καταναλωτικη μανια  :lol:

Δημοσ.

Εκανα καμια δεκαρια αγορες και τωρα μου βγαζει το paypal οτι η καρτα μου εχει γινει declined και πλεον δεν μπορω να την χρησιμοποιησω ουτε σε αλλα μαγαζια.

Ξερει κανεις τι παιζει και πως λυνεται?Το κανει αυτο αν κανεις πολλες αγορες καπακι?

Δημοσ.

Εκανα καμια δεκαρια αγορες και τωρα μου βγαζει το paypal οτι η καρτα μου εχει γινει declined και πλεον δεν μπορω να την χρησιμοποιησω ουτε σε αλλα μαγαζια.

Ξερει κανεις τι παιζει και πως λυνεται?Το κανει αυτο αν κανεις πολλες αγορες καπακι?

την εχεις κανει επιβεβαιωση κατα την καταχωρηση στο paypal;

Δημοσ.

Eκανα εγγραφη και απ'οτι ειδα δεν εχει να βαλω την καρτα μου καπου στον λογαριασμο μου, οταν παταω να πληρωσω που λεει οτι θα συνδεθει το paypal για να γινει η πληρωμη παταω το check out αλλα δεν ανοιγει το paypal και μου πεταει σφαλμα 

• PayPal gateway has rejected request. Currency is not supported (#10605: Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details).
    •  
    • κανω κατι λαθος?
Δημοσ.

την εχεις κανει επιβεβαιωση κατα την καταχωρηση στο paypal;

Δεν ειμαι σιγουρος.Ειναι αυτο που σου αφαιρουν ενα μικρο ποσο και μετα σου δινουν εναν κωδικο και οταν τον βαλεις σου επιστρεφουν το ποσο?

Γενικα την χρησιμοποιω χρονια και πολυ συχνα,δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο αλλα ουτε και εκανα ποτε τοσες αγορες τοσο γρηγορα οπως αυτη.

Δημοσ.

Eκανα εγγραφη και απ'οτι ειδα δεν εχει να βαλω την καρτα μου καπου στον λογαριασμο μου, οταν παταω να πληρωσω που λεει οτι θα συνδεθει το paypal για να γινει η πληρωμη παταω το check out αλλα δεν ανοιγει το paypal και μου πεταει σφαλμα 

• PayPal gateway has rejected request. Currency is not supported (#10605: Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details).
    •  
    • κανω κατι λαθος?

•  
    • κανω κατι λαθος?

Άλλαξε το νόμισμα που βλέπεις τα προϊόντα στο site, δες φωτό: http://prntscr.com/hfxtrm

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος.Ειναι αυτο που σου αφαιρουν ενα μικρο ποσο και μετα σου δινουν εναν κωδικο και οταν τον βαλεις σου επιστρεφουν το ποσο?

Γενικα την χρησιμοποιω χρονια και πολυ συχνα,δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο αλλα ουτε και εκανα ποτε τοσες αγορες τοσο γρηγορα οπως αυτη.

Ναι ,αυτο λεω, τσεκαρε το 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ,αυτο λεω, τσεκαρε το 

Πηγα να το κανω τωρα και δεν την δεχεται oυτε γι αυτο.Ειναι Prepaid Visa δεν ξερω αν παιζει ρολο

Δημοσ.

Πηγα να το κανω τωρα και δεν την δεχεται oυτε γι αυτο.Ειναι Prepaid Visa δεν ξερω αν παιζει ρολο

δεν παιζει ρολο, δεν ξερω τι αλλο μπορει να συμβαινει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...